- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Her istediğinde yok deyin yada bana lazım zaten az var deyin böyle böyle keser ayağınıIste bende isteyemiyorum olurumde kimseden bisey isteyemem ben liseden mezun olunca babam vefat etti smdiye kadar annemden dahi oara istmemistm babam vefat edince annemden de para isteyemedm babamin emekli maasini annem bana ayirdi 3 te 1 ini ben aliyodum annemden para istememem icin o derece ketumum esimdende isteyemem sadece markege falan gitcem derim o zaten hergun gtmeden birakir parayi vestiyere kaldiki komsudan muz falan istiycem yerin dibine girerim herlde ama artk yok burasi market degil dicem
Benim ikizlerim birde 4 yaşında oğlum var parka gitmek çok zor oluyor o yüzden aldım ama yani ne bileyim un biter salça biter belki anlarım da salıncak istemek ne yaa:)Çocukken benim de salıncağım vardı babam almıştı her zaman parka gidilmiyor diye tabi o zamanda hatırlıyorum isteyen isteyeneydi tabi izin vermezdim :)
market misin kov gitsinKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Tam size kızacaktım ki şu mesajınızı gördüm beni bir kahkaha aldı kıyamam ya,kocaman pasta yapın ondan da muz alın bi dilim vermeyinYok canim verirmi hic pastayi cocuklr hemen bitirdi kocama kalmadi diyo cocuklarida ac sanirim bi tepsiyi yemisler kocaya ayirmak gelmemis akillarina ben mi gelcem
eheh çok hoşsun ya :))Gelin sizede veriyim alistim nasil olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?