- Konu Sahibi elifduru2101
bende de kalmamış de kurtul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay allah seni sesli güldüm vallaCekil soyle bi bakiyom dicem neye diyince benim kapida supermarket falanmi yaziyoda benim haberimmi yok acaba dicem
Yok bugun ikinci gun hala bisey istemedi soktayimbugun birsey istedimi![]()
Var efendim buyurun gelinİki gündür kadının gelmesini bekliyorum konu sahibi siz de çekirdek var mı![]()
Yok bugun ikinci gun hala bisey istemedi soktayim
Yok yok o telefonuna para falan yuklemyiyoki internetine girsin bazen onada bana geliyodu benden baglanmak istiyoduBuraya uyedir belki
Kizzzzzz sinsi burda misin .
Yok yok o telefonuna para falan yuklemyiyoki internetine girsin bazen onada bana geliyodu benden baglanmak istiyodu
Yok yok o telefonuna para falan yuklemyiyoki internetine girsin bazen onada bana geliyodu benden baglanmak istiyodu
Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Kk üyesi olmasınYok bugun ikinci gun hala bisey istemedi soktayim
Yok yok akilli telefonu yeni aldirdi bide telefona para yuklemiyoki bazen whatsp fln icinde internete benden baglanmak istiyodu yani dusunun onu bile benden istiyoduKk üyesi olmasın![]()
Mumkunse bende kotu olmak istiyorum zaten konusmasa keske hic umrmda degil ama beklemedeyim yakinda olacak insallahBunun bir benzerinden de bende vardı
Ne çorbası ne muzu ne sütü ne Bebek maması ne Bebek fitili ne valizi istemediği şey kalmadı. Ben de olan şeye yok diyemiyorum. En son kına elbisemi istedi ben de bi bahane uydurup vermedim başka hangi elbiseni verebilirsin dedi (mesajla) cevap vermedim. O gün bugündür bir daha aramadı beni. Demekki verdikçe iyiymişim bir gün vermeyince benden kötüsü yokmuş. Aman konuşmasın böyle çok daha iyi.
Benim iki tane bebehim var oyle kafasina gore geliyo kapiyi caliyo cocuKlar uyuyomu demiyo kucuk oglu gelince kapiyi yumrukluyo yemin olsun biktim artik insallah bi daha gelmez
- Aynıları benimde basıma geldi yüz verme verince yeniden isterler emin ol onunla muhabbeti kesince kafan ve kulağın rahat edecek
- Şahsen ben artik çok rahatim kimse artik kafasına gore zilimi calmiyor
Ayni ya sıkıntımız vallahiBenim iki tane bebehim var oyle kafasina gore geliyo kapiyi caliyo cocuKlar uyuyomu demiyo kucuk oglu gelince kapiyi yumrukluyo yemin olsun biktim artik insallah bi daha gelmez