CANımm eğer bu işi gerçekten istiyorsan emin ol kilo vermek dünyanın en kolay işi düşünsene 6lı rakamlara indin ve 10 kilo verdin al bakalım o on kiloyu eline bi poşetle taşıyabilecek misin?? Ama vücudun onu taşıyor ayakların o zahmeti çekiyor sen kiloluyken.. Yazık değil mi bedenine.. Ki ben 79 kilodan 70e düştüm 100 gr alıp kendime eziyet etmeye bile tahammülüm yok:) sen hayatını düzene sok düzenli ve olması gerektiği gibi ye kilolar gidecek mutluluk gelecek:)) ben ve arkadaşlarım sana destek olacağız memnuniyetle ister buradan istersen de kendi diyet gülüğünden yediklerini detaylı olarak paylaşırsan seni her gün takip edip önerilerde bulunabilirim canm:)
Bayanlar bu arada önüme bi ton güzel şeyler koyuyorlar bisküviler kekler börekler çörekler çekirdek antep fıstığı vs vs. Ben kendime önce soruyorum canın istiyor mu?? cevap evetse bi daha soruyorum gerçekten mi istiyor yoksa açgözlülükten pisboğazlıktan mı istiyor.. Cevap 2. Şık olıyor ve yemiyorum. Ama gerçekten istiyorsam belirli ölçülerde yiyorum tabiki..
Ve bunu itiraf etmem lazım dün gece kokoreç yedim

kesin kilo aldım ben cidden:) en azından 68 kiloya gelince kendime dinlnme süresi ayırmayı düşünüyordum ya 65e düşmek için mecburen onu şimdi yaptım. Bu sayede doğum günümde 65 olurum herhalde.. Doğum günüm 22 temmuz. KIZLar çıkarın oklavaları hadii

. AMa pişman değilim

çünkü şu süreçte canımın tek istediği şey kokoreçti hıhhh iyi ki de yedim :) hayalcim dövme beni acı bana