- Konu Sahibi avukathanim
-
bayanlarrrr bu sabah kahvaltım yine her günkü gibiydi.
öğlen 200 gr köfte 1 bardak ayran :)
akşam da canım bişey istemedi ve erik yedim:)
ama herşeyden önemlisi ve ilginci bugün 71.3 gösterdi tartı mutluyummm:) regl sonrası bu kadar kilo gitmez sanıyordum ama olduu:) gerçi daha 2. günü:) bakalım 2 gün sonra durum ne olacak:)
gardrobumda bana olmayan bütün herşyeyi denedim özellikle de erkek arkadaşımın en sevdiği siyah elbisem üzerime BOL geldi. aaldığımda bile korseyle giyiyordum
mutlu kalın:)
canım sağol yaa:) var ya benim kadar egoist bi insan olamaz her sabah gardrobun bir kısmındai kıyafetleri giyip kendime bakıyorum aynada saatlerce! yok artık yaa yok yani:) bugün de 71.1 olarak uyandım canım:)
sabah kahvaltımı yazayım:
közde kırmızı biber
4 çeşit şeker küpü miktarında peynirlerim
büyük domatesim yarm dilim ekmeğim ve yeşil çayım var:)
teşekkür ederim canım:)
arada süt içtim ve kuru incir(1 tane) kuru kayısı(1 tane) ceviz(1 tane) ve 4 tane de fındık yedim:)
öğlen yemeğimde :
zeytinyağlı taze fasülye
2 kaşık kepekli makarna
veee köfteee yiyeceğim lay lay looom:) (dün dışarda yedim bugün evde yiyorum ama köfteye hayır diyemiyorum kii)
yiyeceğim:)
akşama tok olacağımdan öğün atlamamak için nesfit yemeyi planlıyorum:)
tatlım peki emin misin çivi çiviyi söker şeysineyani şimdi spor yaptım ardından yeşil çay içeyim falan su da içtim:)
:)) eminim hayatım az su içtiğinde vücut gerekli ihtiyacını karşılayamıyor ve olan suyu tutuyor eğer günde 2 -2.5 litre su içersen vücudun su tutmaz nasılsa susuz kalmıyorum diye çok araştırmıştım zamanında bebişim opuyorumnanaktanmenünde süperrr 300 gramda eksik çıkmışsın süpersin tatlım daha ne olsun finallerinde başarılar diliyorum şimdiden şekercimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?