avukathanım'ın diyet günlüğü:)

ya sandaloz sakızına başlayacağım ben:) ama birlikte tüketilmemesi gereken ürünleri bilmiyorum siz biliyor musunuz?

tatlım ben kullanmadım bilmiyoum ama forumlardan birinde gördüm sanki???? bu arada regl öncesi kilo aynıymış gibi gelir şişkinlik falan oluyor iştah artıyor dikkat edersen bitiminde çok güzel rakamlar görebilirsin çünkü regl öncesi metabolizman 2 kat hızlı çalışıyor ve bu durumu avantaja çevirmek senin elinde talımopuyorumnanaktan

yaaa canım ya mesela bugün karnım accayip acıktı sabah beyaz leblebi yedim sonra 1 saat ya sadece bir saatcik sonra yine acıktı fındık kuru üzüm sarı leblebi falan yedm abartmadan tabi light süt içtim ?? nasıl sence saçmalamamışım di mi yani kilo yapar mı? mideyi de aç bırakmak istemiyorum bu tip şeyler yemek gerektiğini düşündüm edindiğim bilgilere göre :S opuyorumnanaktan cnmm:)

eveeeet sabah kahvaltım yine her günkü gibiydi.
arada 1 kutu süt içtim
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği yoğurtlu ve pulbiberli susuz ve 4-5 çatal pilav yedim.kaşarsız pulbiberli domates çorbası içtim bir de.
sandaloz sakızımı da aldım bugün. yarın başlayacağım hayırlısıyla:) inşallah sonuç verir zayıf kalın bayanlar..

not: bugün 5 km yürüdüm:)

canım bende sandaloz sakızı almıştım ama kullanmadım ani kilo kaybı yaşamak istemedim..ama kullananlar çok memnundu..inşallah istediğin gibi olur her şey tatlımmopuyorumnanaktan

tatlım regl öncesinde hepimizde oluyor bunlar ama yediklerin çok sağlıklı çok fazla kçırmassan hiç birşey olmaz uzmanlar zaten diyor ya günlük fındık ceviz üzüm yiyin diye ölçülü oluğu sürece bişeycik olmaz merak etme senzemuszemus

tatlım peki menümü nasıl buldun hiç elştri yok??

tatlım sende bu menü işini iyice düzene oturttun cidden çok güzel ilerliyosun..hiçte öyle benm 2 katım kadarda yemiyosun yani kendine haksızlık etme sen pilav yemişsin öğlen bende ekmek aynı şey..hiç dert etme harikasınopuyorumnanaktan

kızlar sabah kahvaltım
yarım dilim uno denge light
2 tane yeşil zeytin
küçük kare şeklinde 4 çeşit peynir
1 tane büyük domates

öğlen:
yağsız mantarlı biberli domatesli tavuk sote ama tavuk azdı içinde ne de olsa eskişehirde öğrenci yerinde yedim
1 kase ezogelin çorba

akşam:
yoğurtlu kabak salatası yedim yağsız yapmış annem mayonez de koymamış çok güzeldi:)
ve 1 yemek kaşığı esmer bulgur pilavı az yağlı:)

aralarda: 1 kutu süt(200ml) kuru üzüm kuru kayısı incir 4 tane fındık 1 tane ceviz kuzu üzüm 5 adetti kuru kayısı 1 tane incir de 1 tane:)

sabah sandaloz sakızımı içtim bugün 2. günü inşallah sonuç verir:) zayf kalın canlarım:))

ayrıcaaa hayalciiimm ve tatlı kelebekim çokkk teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuzzz siz olmasanız moralim 0larda olacak:S

öslemkumsal yürüyüşe devam gerçekten insanı çok zinde tutuyor ben hiç sevmem hareketi normalde ama yürüyüşün bu kadar güzel olduğunu hiç bilmiyordum bilsem önceden yapardım:)

devam tabiki canım spor olmadan olmaz zaten ama ağrılarım vardı bi kaç gündür yapamadım işte ama yarından itibaren yine başlıcam...senin yediklerinde gayet iyi sizden cok yiyorum falan deme yanii iyi gidiyoruz beraber başarıcaz cnm

canım benim menün şahaneeopuyorumnanaktanhep byle güzel menüler bekliyorum senden kaydirigubbakcemile5ayrıca regl gününde 200 gram fazla çıkmak çok normal ben 1.5 , 2 kilo fazla çıkarım hep bu rakam senin kilo verdiğini gösteriyor aslında regl bitsin bak nasıl fark edecek opuyorumnanaktan

kızlaaaaaarrrrrrrrr!! özlem 72.2 olduuu özlem 72.2 olduuu özlem 72.2 olduuu:) duydunuzzz mu?? :)
ayhh sevindirik oldum kusura bakmayın :)
sabah kahvaltım:
1 tane közde kırmızı biber
yarım dilim uno denge light
her zamanki gibi bir şeker küpü(daha yeni bulabildim bu benzetmeyi) kadar 4 çeşit peynir
büyük domates 5i bir yerde çayı
yağsız yumurtaaa:)

zayıf kalın bayanlar ben kilo çizelgemi değiştireceğim şimdi:)

Aman da aman!! Çok iyi bir haber bu canım yaa, bende cok sevindim ne mutlu bize ki ilerleme yaşıyoruz,bu motivasyonumuzu daha da arttırıyo wala,böyle güzel haberleri alınca da iyice hırs yapıcaz:) Güne güzel bir haberle başlamak giibisi yookkkkkk!
avukathanım 72.2
avukathanım 72.2
avukathanım 72.2
avukathanım 72.2
avukathanım 72.2 Mucx (XoXo)

evettt canımmm süper bişey bu yaa:) siteye girdiğimde 70-79 kilo grubundakilerle ve bu diyet günlüğüyle kilo verebileceğimi hiç düşünmezdim aamaaaaa olduu:) süper yaa:)

öğlen yemeğim dünden kalan kabak salatası ve esmer bulgurdan yapılma yağsız bulgur pilavı 1 yemek kaşığı. akşam da kuru meyvalı nesfit yiyeceğim. arada süt içtim ve azıcık kuru meyve yedim haberiniz olaaa bayanlar:)
zayıf kalnnn:)

:teytey:a.s.süpersin hayatımmm:dance:işte buuuuu gerçekten çok sevindim kendim vermişim gibiiiopuyorumnanaktanbu yaz bizim yazımız olacak hele şöyle 60lı küsurlara gel sevincimiz 2 katına çıkacak harikasın tatlım devammmm:teytey:

akşam herhangi bişey yemedim bayanlar ama şimdi tarçınlı sütümü içtim yani 1 saat falan önce:)

hayalciiimm:) canım çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığın için sen kilo verdiğinde de ben aynı şekilde mutlu oluyorum:) çok direndim 1 hafta-10 gündür gram oynamadı tartı hatta artmıştı bile irademi korudum üstüne gittim veee sonunda zafer benim oldu:) darısı başına tatlımm:)
sanırım bugünden sonra daha hızlı vereceğim:S yarın 300 gram gitmiş olark uyanabilirim sanırım:)zemuszemus bi 68 olayım sonra 65 olmak istiyorum zaten:) o zaman daha çok svinir uçarız havalara:)kaydirigubbakcemile3guclubacismile:dance:

bayanlarrrr bu sabah kahvaltım yine her günkü gibiydi.
öğlen 200 gr köfte 1 bardak ayran :)
akşam da canım bişey istemedi ve erik yedim:)
ama herşeyden önemlisi ve ilginci bugün 71.3 gösterdi tartı mutluyummm:) regl sonrası bu kadar kilo gitmez sanıyordum ama olduu:) gerçi daha 2. günü:) bakalım 2 gün sonra durum ne olacak:)
gardrobumda bana olmayan bütün herşyeyi denedim özellikle de erkek arkadaşımın en sevdiği siyah elbisem üzerime BOL geldi. aaldığımda bile korseyle giyiyordum
mutlu kalın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…