- Konu Sahibi avukathanim
-
ya sandaloz sakızına başlayacağım ben:) ama birlikte tüketilmemesi gereken ürünleri bilmiyorum siz biliyor musunuz?
tatlım ben kullanmadım bilmiyoum ama forumlardan birinde gördüm sanki???? bu arada regl öncesi kilo aynıymış gibi gelir şişkinlik falan oluyor iştah artıyor dikkat edersen bitiminde çok güzel rakamlar görebilirsin çünkü regl öncesi metabolizman 2 kat hızlı çalışıyor ve bu durumu avantaja çevirmek senin elinde talımopuyorumnanaktan
canım bende sandaloz sakızı almıştım ama kullanmadım ani kilo kaybı yaşamak istemedim..ama kullananlar çok memnundu..inşallah istediğin gibi olur her şey tatlımmopuyorumnanaktan
yaaa canım ya mesela bugün karnım accayip acıktı sabah beyaz leblebi yedim sonra 1 saat ya sadece bir saatcik sonra yine acıktı fındık kuru üzüm sarı leblebi falan yedm abartmadan tabi light süt içtim ?? nasıl sence saçmalamamışım di mi yani kilo yapar mı? mideyi de aç bırakmak istemiyorum bu tip şeyler yemek gerektiğini düşündüm edindiğim bilgilere göre :S opuyorumnanaktan cnmm:)
tatlım peki menümü nasıl buldun hiç elştri yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?