- Konu Sahibi avukathanim
-
ayy tatlım ne güzel yaa..sana bi sır veriyim ama aramızda kalıcakkaydirigubbakcemile3ben sabah gözümü açtığım gibi 3 tane browni yiyodum açken tatlı yemeye bayılıyodum:kedi:benmde tek sorunum browniydi..hatta aşkım bana markete her gün gitmiyim diye bir kutu browni almıştıkaydirigubbakcemile3ama o zamanlar yeniydik şimdi eskidik:çok üzgünüm:
ehuehue kıyamaaaaam sanaa:) üzülme yav o sen yemeyesin diye öyle yapıyodur:) yoksa eminim düşünüyordur o seni çok seviyordur ciciii ciciiii ciciiii:))
canım akşamki menüm:
yarım yağlı bol pulbiberli yoğurt
zeytiyaglı taze fasülye
2 yemek kaşığı makarna:)
ama bugün çoooooooook şişti göbeğim ya:S anlayamadım:S
haa ayrıca 20 dk egzersiz yaptım bugün hemen belirteyim:)
zayıf kalın bayanlar:)opuyorumnanaktan
ne güzel kızlar yaa vallaa ben 1 .64 boyunda 54 kiloyum 2 kilo fazlam var amaa göceğim çıkıyo neden böyle yaaaave ben göbeğimi eritemedim 10 gün aç aç gezdim baktım veremiyorum bıraktım göbekten kurtulmak için eğzersiz dışında ne yapılabilir ben egzersizden nefret ediyorumda
kızlaaaarrrr 400 gramım gitmiiişşş:) almıştım ya hani sanırım vücudum su toplamıştı gitmiş işte gitmiş hollleeey:)
hemen saah kahvaltımı yazayım:
1 tane domates
2 tane közlenmiş yeşil biber
2 çeşit kare peynir
yarım dilim çavdar ekmeği kızartılmış
1 tane yağsız tuzsuz yumurta
ne çok yemişim yahu:) şimdi de yeşil çayımı içiyorum bayanlarrr öptmm:)
canımm çok sevindimmkaydirigubbakcemile5süper böyle güzel haberler insanımotive ediyor hep uyma istiyorum bak ona göreopuyorumnanaktankahvltında şahaneeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?