avukathanım'ın diyet günlüğü:)

bayanlarrrr bu sabah kahvaltım yine her günkü gibiydi.
öğlen 200 gr köfte 1 bardak ayran :)
akşam da canım bişey istemedi ve erik yedim:)
ama herşeyden önemlisi ve ilginci bugün 71.3 gösterdi tartı mutluyummm:) regl sonrası bu kadar kilo gitmez sanıyordum ama olduu:) gerçi daha 2. günü:) bakalım 2 gün sonra durum ne olacak:)
gardrobumda bana olmayan bütün herşyeyi denedim özellikle de erkek arkadaşımın en sevdiği siyah elbisem üzerime BOL geldi. aaldığımda bile korseyle giyiyordum:D
mutlu kalın:)

:teytey:a.s.tatlım çok sevindimm 71 olmuşsunn kesinlikle regl bittiğinde biraz daha düşecek bu giden kilo hem takılıp gitmeyen hemde reglinin bitmesinden kaynaklanan kilolar çok güzel haberler veriyosun içim açılıyor valla ya süpersinnopuyorumnanaktaninşallah yakında hrşeyin bol gelmeye başlayacak ve dolabını baştan sona değiştirmek zorunda kalacaksınnkaydirigubbakcemile5

canım sağol yaa:) var ya benim kadar egoist bi insan olamaz her sabah gardrobun bir kısmındai kıyafetleri giyip kendime bakıyorum aynada saatlerce! yok artık yaa yok yani:) bugün de 71.1 olarak uyandım canım:)
sabah kahvaltımı yazayım:
közde kırmızı biber
4 çeşit şeker küpü miktarında peynirlerim
büyük domatesim yarm dilim ekmeğim ve yeşil çayım var:)

canım sağol yaa:) var ya benim kadar egoist bi insan olamaz her sabah gardrobun bir kısmındai kıyafetleri giyip kendime bakıyorum aynada saatlerce! yok artık yaa yok yani:) bugün de 71.1 olarak uyandım canım:)
sabah kahvaltımı yazayım:
közde kırmızı biber
4 çeşit şeker küpü miktarında peynirlerim
büyük domatesim yarm dilim ekmeğim ve yeşil çayım var:)

tatlım egoistlikse bunu bende yapıyorum vallakaydirigubbakcemile3hergün olmasada kaydirigubbakcemile3giyip deniceksin tbi hayatım boşamı veriyoruz bunları kendini motive edersin böylelikle olmayan şeylerin olması bol gelmesi kadar güzel bir duygu yok zatennopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kahvaltında şahane afiyet olsun şekercima.s.

teşekkür ederim canım:)
arada süt içtim ve kuru incir(1 tane) kuru kayısı(1 tane) ceviz(1 tane) ve 4 tane de fındık yedim:)
öğlen yemeğimde :
zeytinyağlı taze fasülye
2 kaşık kepekli makarna
veee köfteee yiyeceğim lay lay looom:) (dün dışarda yedim bugün evde yiyorum ama köfteye hayır diyemiyorum kii:D)
yiyeceğim:)

akşama tok olacağımdan öğün atlamamak için nesfit yemeyi planlıyorum:)

teşekkür ederim canım:)
arada süt içtim ve kuru incir(1 tane) kuru kayısı(1 tane) ceviz(1 tane) ve 4 tane de fındık yedim:)
öğlen yemeğimde :
zeytinyağlı taze fasülye
2 kaşık kepekli makarna
veee köfteee yiyeceğim lay lay looom:) (dün dışarda yedim bugün evde yiyorum ama köfteye hayır diyemiyorum kii:D)
yiyeceğim:)

akşama tok olacağımdan öğün atlamamak için nesfit yemeyi planlıyorum:)

afiyet olsun tatlım bende bayılırım köfteye et çok aramam ama köfteye hayır demem doğrusukaydirigubbakcemile3

dünkü makarnayı yiyemedim bayanlar resmen tıkandım:S akşam da akrabalardaydık bizim orada mayalı denen böyle lavaşın küçüğünden yapmışlar yağlayıp yenir. ama benim canım hiç istemedi ve yemedim herkes şok oldu tabi:D önceden sofraya ilk ben otururdum 5 tane yerdım ondan:D şimdi 1 tanenin ortasında kesiliyorum:d akrabalar diyor ki pantalonun önce patlayacak gibiydi şimdi düşecek belinden kemer tak diyorlar bana:D
dün akşam yemeğinde de erik yedim:D karnım acıkmadı diye:D
bugün sabah kahvaltım aynı olacak her zamanki gibi:D
öğlen bu sefer kararlıyım nesfit yiyeceğim:D
akşam da taze fasülye yemeyi düşünüyorum bayanlar:)
neden hepsini peşin peşin yazdım çünkü yarn sınavım var ve uğrayamayabilirim mutlulukla kalın:)

canım benim ya inanki harikasınn tebrik ederim seni..çok yakın zamanda gardrobunu yenilemek zorunda kalıcaksın eminim bundan..ayy acaip mutlu oldum yazdıklarını okuynca harikasın tatlım bu azmini hiç kaybetme olur muolumunekankayizsmile

hayatım süpersin bu iradeni hiç kaybetme olurmuopuyorumnanaktansınavlarında inşallah çok güzel geçerropuyorumnanaktan

günaydın bayanlar:) yorumlarınız için teşekkür ediyorum kelebekim hoşgeldin:) ben 2 akşamdır erik yiyorum ve bu yüzden de vücudumdan su çıkışı yok gibi abartıyorum çünkü erik yemeyi. erik yemeye son verirsem çok süper olacak:)
bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmeğin içine kaşarlı tost yaptım çünkü annemin arkadaşı yapmıştı ve çok canım çekmişti dün eğer dün onu yeseydim akşam 9da indirmiş olacaktım sabah yemek daha iiyidir diye düşünüyorum:)

günaydın cnm kaşarda çok kalori var kaşarın lightı bile çok kalorili...bende diyetteyim ve öyle aylardır canım yemek istiyorki kendimle savaşıyorum.30 dk koşu bandında tempolu yürüyorum ve kendime diyorumki,,nefsine tatmin ede ede bu hale geldin..eğer acımasız olmassam kendime zayıflayamam...ben 100 lerden 80 ne inmiş biri olarak sana demek istiyorumki arkadaşım sağlıklı ve hafif beslen tost yerine salatalık domates ve tuzsuz lor peyniri yiyebilirsin..sadece seni eleştirmek istedim...zayıflamak isteyipte yağlı tüketenlere biraz kızıyorum açıkcası ...

eleştirilerin için teşekkür ederim ama menülerimi kontrol edersen eğer zayıflamak isteyip de yağlı tüketenler grubunda değilim ben:) ayrıca ben mcdonldsa da gittim ama 8 kilo gitti:) herşeyden yemek lazım ki vücudun onu unutmasın ve yediğin zaman aniden kilo almayasın:) ömür boyu kaşar yemeden duramazsın sanırsam:)

neysemmm öğlen yemeğim bayanlar:
mercimek çorbası bol pul biberli ve limonlu
yoğurtlu yağsızzz baklaaaa:)) (mmmm)
yağsızzz domatesli biberliiii tavuk soteee:)))

aralarda : beyaz leblebi yedim bir avuç ve süt içtm

akşam yemeğinde de güveçte patlıcan yemeği yedim:) ama kızartma değil patlıcan:)
1 dilim de ekmek:)

tatlılarım iki gündür akşamları erik yiyordum sadece ama galiba abartmışım gene 71.7 gösteriyor tartı:( napmamı önerirsiniz??

canım bence vücudun su tutuyodur bu yediklerinden kilo alman mümkün değil..bi süre erik yemeyi azalt bakalım bi değişiklik olucak mı

hayatım bencede vücudun su tutmuştur bu kadar kısa sürede mümkün değil yağ olamaz bol bol su iç hayatım vücudun susuz kalmasınki suyu tutmasın çivi çiviyi söker gibi bir durum bu ayrıca bende sabah kahvaltımda kaşar,lor,beyaz tüm peynirlerden yiyorum tabi 1kk ve o gün hangisinden canım isterse afiyet olsun o kadarcık kaşardan zarar glmezopuyorumnanaktan

zaten hayatım bu sabah yemeseydim dün akşamki o görüntüden sonra ilk defa canım bişey çekti bu süreçte:D ben de yemek istedim:D iyi de oldu:) fıstık gibiydi:D ben de bütün peynirlerden yiyorum doğal yağdan kaçmıyorum.

tatlım peki emin misin çivi çiviyi söker şeysine:D yani şimdi spor yaptım ardından yeşil çay içeyim falan su da içtim:)

kızlar annemle yürüyüşe çıktık 45 dk yürüyüş yaptım:) vücudum rahatladı şimdi:) finallerim de bitince hep bu düzende gideceğim ve yüzmeye de başlayacağım zaten:) kendinize iyi bakın bana şans dileyin canlarım:)

kızlarrr sabah kahvaltımı yazıyorum:
2 tane közde biber
çok çok az 2 çeşit peynir
bir büyük domates
1 salatalık
yarım dilim kızarmış ekmek
yeşil çay

arada: süt ve 3 tane erik

öğlen menüm kelebikmden çalıntı:)
maydonozlu dere otlu bir yumurtadan yapılmış omlet
ayran
yarım dilim kızarmış ekmek:)

bugün 300 gr eksik çıktım tartıda kızlaaar:)

tatlım peki emin misin çivi çiviyi söker şeysine:D yani şimdi spor yaptım ardından yeşil çay içeyim falan su da içtim:)

:)) eminim hayatım az su içtiğinde vücut gerekli ihtiyacını karşılayamıyor ve olan suyu tutuyor eğer günde 2 -2.5 litre su içersen vücudun su tutmaz nasılsa susuz kalmıyorum diye çok araştırmıştım zamanında bebişim opuyorumnanaktanmenünde süperrr 300 gramda eksik çıkmışsın süpersin tatlım daha ne olsun finallerinde başarılar diliyorum şimdiden şekercimopuyorumnanaktan

:)) eminim hayatım az su içtiğinde vücut gerekli ihtiyacını karşılayamıyor ve olan suyu tutuyor eğer günde 2 -2.5 litre su içersen vücudun su tutmaz nasılsa susuz kalmıyorum diye çok araştırmıştım zamanında bebişim opuyorumnanaktanmenünde süperrr 300 gramda eksik çıkmışsın süpersin tatlım daha ne olsun finallerinde başarılar diliyorum şimdiden şekercimopuyorumnanaktan

sağol tatlım ya inşallah yarın yine 71.1 olurum. 16 hazirandan erkek arkadaşımın bi arkadaşının düğünü varmış ona gideceğiz ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum alışverişe çıkacağım o zamana 6lı kiloları görmem lazım:S ve işin güzel tarafı ordaki kimse benim kilo verdiğimi bilmiyor veeeeeeeee benimle dalga geçen gıcık birisi vardı ona da göstereceğim gününü:)
akşam yemeğim: 2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye pulbiberli yoğurt ve yarım dilim ekmek.
bi saat önce canıım beypazarı kurusu çekti allahtan küçücükler bizdekiler bi tanecik yedim :oklava: keşke yemeseydim ama yedim:)

şimdi de tarçınlı sütümü içeceğiiimmm:):emir_bebek:

Back
X