avukathanım'ın diyet günlüğü:)

tatlım bunlar tatlı stresler boşveeeeeeeeerrr orası seni kazıklamaya kalkar yutmazsın başka yere gidersin sonra başkasını kazıklamaya kalkar o da yutmaz başka yere gider bi bakmışsın elinde müşteri kalmamış kazıklayacak. herkes kendi seçimini yapar tatlım:) o walk at home'u bi başka siteden indrdim ama reklam yasak ben bi şekilde ulaştırmaya çalışacağım sana. dışarda yürüyünce bu kadar terlemiyordum ben hem tam benlik evden çıkmıyorsun

Çok haklısın canım benim. Bu arada başarı öykünü okudum ve çok duygulandım. Öptüm güzel yanaklardan:)

ben de çok öpüyorum tatlı meleğim:)
hemmen sabah kahvaltımı yazayım bugün kendime ziyafet çektim resmen
1 tane yumurtanın içine 2 tane kokteyl sosis doğradım küçük olanlardan ve yağsız onu pişirdim. sonra yarım dilim köy ekmeği (kızarmış) yedim. sonra 2 çeşit peynir 1i yağsız biri normaldi sanırsam. ve 1 tane de domates yedim. ve bugün normal çay içtim az şekerli. lütfen çıkmasın o oklavalar çünküüüü 200 gr daha gitmişşşşşşşşş:)

200 gramdaa güzelll bende 700 gram verdim ama dhaa 1 haftayı dolurdmadm 3 günde de 300 gram veririm herhaldeee :)çok gzl gidiyorsun ben 1 ay yokum inş.tatilde kg veririm bi veriyim müjdeyi vercem hemennn:))sanada başarılar canım 1 ay sonra görüşürzz

görüşürüz küheylancım:) iyi tatillerrrr:)

tarhanabazlamam sende nasıl durumlar? anlat hiç yoksun ortalarda?

benim öğlen yemeğim:salata+150 gr tavuk göğsünden yaptığım az yağda kızarttığım çıtır tavuk ummm mis gibiydii

fisnecim ya 1200dür ya da 1000dir sanırsam ama emin değilim :S sen zaten bu diyeti yapmasn da dikkatli yesen 3 haftada 3 kilo verirsin tatlım ayrıca zaten beden kitle endeksine bakılınca zayıfsın :S

canım zayıfım aslında ama benim tek takıntım göbeğim çok fazla değil ama bikini falan giyince çıkıyor gibi geliyor bana. rahatsız oluyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama veremedim 2 aydır hala. hayal arada metabolizmanızı şaşırtın demişti bende dün akşam yemek istediğim her şeyi yedim abartısız 4000 kalori almışımdır yani. ama allahtan tartıda değişiklik olmadı. bugünde o diyete başlayacağım işte. 3 hafta sonra tatile çıkıyoruz. 3 yada 4 kilo falan veririm inşallah.

canım benim her şeyi denedim pilates yaptım mekik çektim yürüyüş yaptım ama gerçekten göbeğim var karbonhidrat diyetine başladım şimdilik iyi gidiyor 2 hafta sonra bakacağım göbeğimden kurtulamazsam diyteti falan bırakacağım.

Canım, bende durumlar biraz karıştı. Senin söylediklerinden de yola çıkarak öğünlerimde değişiklikler yaptım: yok olmadı. En son 72,9 geliyordum. Sonra bir ara 73,4 oluverdi ve bu ben hiç menü dışına çıkmadan oldu. Dün bir baktım 72,6; bugün 73 Bilmiyorum noluyor ama beni alt üst etti. Her alşam 1 saat tempolu yürüyorum. Artık sabahları da gitmeye başladım. Bir de ilginçtir, bir lokmacık bir şey bile yesem dünyayı yemiş gibi oluyorum ve hepsi de sanki boğazımda kalıyor. Beni rahatsız ediyor. Sonuç olarak da tık yok. Pes etmeden devam edeceğim. Yürüyüşe gittiğim sahada bir reklam tabelası var. Telefon numaralarının sonu 70. Kocaman bir 70 yazıyor. Ona baka baka bir hal oldum. Hedefimle sadece bakışıyoruz minik kuşum Çok umutsuz bir yazı oldu farkındayım, özür dilerim. Günlüğüne karamsar şeyler yazmak istemiyordum ama sen sorunca ben de eteğimdekileri döktüm. Şimdi hedefimle bakışa bakışa yürümeye gidiyorum. Seni de çok çok öpüyorum datlucan.

bazlamamm bence vücudun su topladı eğer 73 çıktıysan 72.6ya düşüp. Bir de fazla spora yatkın değilse vücudun tepki olarak depo yapabilir. Benim arkadaş günde 10 km yürüyordu. Kilo aldı ve doktora gitti doktor yürüyüşü 2 günde 5 kmye düşürmesini söylddi. Vücudu yatkın değilmiş spora..:s üzülme bence vücudun su topladı.. Bozma sakın moralini.. Başarı öyküsü yazacaksın tatlım sen..

Bayanlar hangi ilacı kullandığımı yazmam yasak. Ama zaten pek de tavsiye etmiyorum yararı yok..

tatlılarrrr sanırsam regl olacağım gecikse bile.. çünkü fazla kilolu çıkmaya başladım tartıda.. reglye bağlıyorum offf pof çok sıkıntıdayım çok..

çok fazla kilolu derkenn ne kadar fazla olduki?
zaten en büyük hatalrımızdan biride devamlı tartılmak .Engel olamıyoruz bu duruma belki ama gerçek bu.
Ben sabah tartılıyorum 74 akşam bakıyorum75,5 ne yani..Hangisi gerçek kilom peki?

Bu arada bende senden ilham alıp..kendime diyet günlüğü açtım.Şilanın diyet günlüğü:)) Umarım senin gibi son sayfalara doğru bende verdiğim gramları yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…