avukathanım'ın diyet günlüğü:)

slm kızlar yardıma ıhtıyacım var imdaaattttttt
25 yasındayım 5 yıllık ewlıyım.2 tane ewladım var bırı 4 yasında dıgerı 4 aylık
sorunum ıkı dogumdan sonra bende kalan kılolarım ve eşimle aramız bu sebepten dolayı bozuk
ıdeal kılom 55..ewlenırken 55 kıloydum ve cok mutluydum ama su anda cok mutsuzum cunku 72 kıloyum 4 aydan berı 72 kıloda takıldım durdum.dogum yapıp ewe geldıgımde tartılmıştım 72 kıloydum hala 72 kıloyum
bebegımde emmıyo zaten ne kadar dıkkat edersem edeyım gıtmıyo kılolarım
ciddi bunalım içersındeyım.
ne yapacagımı bılmıyorum

Cancazım, nerelerdesin? Bu sabah 72,5 'i gördüm. Ayrıca bugün gelinliğimi de aldım:)))) Azıcıcık üst kısmın fermuarını zor kapatsam da bu stresli işin hallolmasına çok sevindim.

Cancazım, nerelerdesin? Bu sabah 72,5 'i gördüm. Ayrıca bugün gelinliğimi de aldım:)))) Azıcıcık üst kısmın fermuarını zor kapatsam da bu stresli işin hallolmasına çok sevindim.

Düğün ne zamana ???
Bu zamanlar sıkıntılı dönemlerdir..Kilo vermende işe yara ama evlenince sakınnn rahatlayıp bırakmayasın kendini :)))

Canım düğünün biri 17'sinde biri de 24'ünde. Evet kendimi bırakmamam lazım:) Sorma canım ya, gerçekten insan çok sıkıntılı oluyor. Şu düğünler bir geçse de rahatlasam...

canlarım ben uzun süredir yazamdm sizlere şehir dışındaydm ama hep aklımdydınz şu bir haftadn kendi çapımda bişyler yapmaya çalışyrm ama hala tartlamadm çok merak ediyorum ne çıkcak :) cnmcmda 6lı rakamlara düşmş sonnda çok sevindim ne çok şey kaçırmışm inşllh bende başarıcam yarn sabah 6da kalkp kendimi dışarı atıcam öptm cnmlarım :):)

Tarhana??? anlamadım valla sen iki kez düğünmü yapcan??? :))) yaaa bende takıldım 74'ee gram oynamıyorum offffffffffff

ooo hem stresli hem de keyifli olacağını düşünüyorum.Ama bu yorgunlukdan sana kalan giden kilolaraın olsun :)
Bizden düğün geçeli çokkk oldu.11. yılımız olacak bu ayın 16'sında ...vay beeeee..Evlendiğimde 59 kiloydum hey gidiii günlerrrr heyyyy...

Ay canım maşallah.Nice 11 yıllar geçirirsiniz eşinle inşallah. Evet keyifli de olacak elbette de, stresi de insanı fena etkiliyor. Ne güzel incecik bir gelin olmuşsun....

slm kızlar yardıma ıhtıyacım var imdaaattttttt
25 yasındayım 5 yıllık ewlıyım.2 tane ewladım var bırı 4 yasında dıgerı 4 aylık
sorunum ıkı dogumdan sonra bende kalan kılolarım ve eşimle aramız bu sebepten dolayı bozuk
ıdeal kılom 55..ewlenırken 55 kıloydum ve cok mutluydum ama su anda cok mutsuzum cunku 72 kıloyum 4 aydan berı 72 kıloda takıldım durdum.dogum yapıp ewe geldıgımde tartılmıştım 72 kıloydum hala 72 kıloyum
bebegımde emmıyo zaten ne kadar dıkkat edersem edeyım gıtmıyo kılolarım
ciddi bunalım içersındeyım.
ne yapacagımı bılmıyorum

Ayşe merhaba. Minik meleklerini Allah bağışlasın canım. Sana şöyle bir şey önersem bilmem nasıl karşılarsın... Birkaç gün sabahtan akşama kadar yediklerini benimle ve arkadaşlarla buradan paylaşır mısın? Bazen öyle oluyor ki, kendimize çok dikkat ediyormuşuz gibi geliyor ama aslında hatalar yapıyoruz ve ne yazık ki hatayı yapan biz olduğumuz için farkedemiyoruz. Ne dersin yapalım mı?

canlarımmm ben geri döndüm unutmadınız beni inşallah.. Zira ben 600gr aldım snırım çünkü ev dışındayım.. Tatilde ister istemez düzen bozuluyor.. Umarım bu böyle devam etmez.. Yediklerime dikkat ediyorum ama biraz kaçamak oluyor ister istemez.. Tekrar aranızdayım artık:) hoşgeldin yok mu:))

hemen bugün yediklerimi yazayım sabah:yarım dilim kepek ekmeği 1 domates 2 çeşit peynir 3 tane siyah zeytin 1 tane yeşil zeytin.. Öğlen:biber kabak patlıcan acı karışımlı makarna. Akşam da kuru fasülye yemeyi düşünüyorum:) offf kilo vermek istiyorum..

Datlum sen nerdesin ya!!! ınsan bir haber verir aşkolsun:( Ben de tam veda için mesaj yazacaktım, bir baktım benim minik kuşum gelmiiişş:) Ben artık düğüne doğru yola çıkıyorum. 71,5 ile Siirt'ten ayrılıyorum. Bakalım dönüşte neler olacak. Toplamda 10 kilo verdim, bakayım beni tanıyabilecekler mi:))) Kendinize çok iyi bakın. Dönüşte yine bol bol görüşeceğiz. Düğünler için bana şans dileyin:)

tatlııııım dualarım seninle bol bol eğlen tadını çıkar o gün senin günün canım müthiş olacak herşey:) seni seviyorummmmm:)

Tarhanabazlama :) umarım harika düğünlerr olur. 10 kilo azmı ya??? kimbilir ne güzel iltifatlar alacaksın :)

Avukathanım..valla tatilde sadece 600 gr. aldım diyosun onun lafımı olur.ne varki??
Bensabahla akşam arası iki kilo alıyorum neredeyse :)))

Back
X