avukathanım'ın diyet günlüğü:)

öğlen oldu ama yinede günaydınn:)ya negzl canım ya bende bu sabah tartılıyım dedim moralim bozuldu aynı çıktımm 76 1haftayı doldurmadım ama dayanamdım işte tartıldım moralim bozuldu sanırım kahveyi fazla kaçırdımmm kendimi sakinleştiriyorum daha yenisin sabır sabır diee:)evet başarıcam inat ya bırakmıycammm

tatlım tabi ki başaracaksın bırakmak yok haaaa :) valla ben her gün tartılıyorum bi 50-100 sefer:D eğleniyorum:D bi 62 falan olsaydım süper olacak yaa:S

bırakmıycammm tabiiiii babamdan dahi fırça yedim yaa nasıl kilo aldın diyo öylee:)bırakırsam herkes saldırcak bana:)ay yok ben hergün tartılamam daha çok stres yaparım sadece çarşamba günleri tartılıyorum.meraketme sen 62 kiloya inersin:)okadar kilo verdin 62mi olamıycaksın

Bende bu yolda çabalayan biriolarak okudum yazdıklarınızın bir kısmını.Bende 2 hafta oldu 3 kilo vermişim.Aşağı yukarı benzer şekilde beslenmişiz sizinle.
Ben bir şey sormak istiyorum.Yoğurdu hep pul biberli yiyorsunuz ya??? acaba bir faydasımı var? yoksa sadece zevk meselesi mi desek ???

Bende bu yolda çabalayan biriolarak okudum yazdıklarınızın bir kısmını.Bende 2 hafta oldu 3 kilo vermişim.Aşağı yukarı benzer şekilde beslenmişiz sizinle.
Ben bir şey sormak istiyorum.Yoğurdu hep pul biberli yiyorsunuz ya??? acaba bir faydasımı var? yoksa sadece zevk meselesi mi desek ???

tatlım yoğurt pulbiberle yenince yağ yakıcı etkisi varmış. ondan öyle yiyorum.
öğlen yemeğim: pulbiberli yoğurt+ yağsız tuzsuz dereotu,sarmısak,1çay kaşığı zeytinyağı ve light peynirden yaptığım uydurma soslu kepekli makarna:D

offf kendime bi akşam yemeği hazırladım ama bi yoruldum anlatamam:D
önce icebergi aldım elime off çok ağırdı sonra böldüm 2ye. doğradım yıkadım. sonra 2 tane domates aldım yıkadım böldüm 4 e ikisini de yerleştirdim kaseye. en zor kısmı burası limonu aldım 2ye böldüm sıktım bi ağrıdı ki elim:D 3 tane de yeşil zeytin koydum üstüne ve salata yaptım:D
efenim buradan da anlayacağınız gibi tembelin önde gideni değil KOŞANIYIM:D ama beni böyle de kabul edersiniz di mii? evet evet bbiliyordum:D

Datlum, azimlim, çıtır böreğim, yeniden moralinin düzelmesine çok sevindim:) Hep böyle devam etsin inşallah! Ben de yarın gelinlik için gidiyorum. Bakalım neler olacak :(

Sorma, 200 gr.'lık fazlalık beni pek sevdi, yakamı bırakmıyor. Akşamları yürüyüşe gidiyorum. Epey de kalabalık oluyor. Bazen diğer yürüyenlerin konuşmalarına kulak misafiri oluyorum. Bugün 55- 60 yaşları arasında tığ gibi bir amca yanındakine şöyle diyordu: " Taşıyacağın kadar değil, yaşayacağın kadar yiyeceksin." Vay be dedim kendi kendime. Ben şimdiye dek hep taşıyacağım kadar yedim, taşıma kapasitemin de maşallahı vardı. Gülümseyerek selam verdim amcaya ve hızla yürümeme devam ettim. Tatlım bu arada sen öncelikli hedefine neredeyse geldin. Ne güzel. Bugün marketten karışık bir bitki çayı aldım, bakalım bir de onu deneyeyim. Ne dersin?

Canım ben sana bir günlük örnek bir menü yazayım mı? Belki de bir yerlerde hata yapıyorum ve ben farkedemiyorum. Tamam 9 kilo verdim ama artık tıkanıyorum.
Sabah yarım yaglı sütle k-fleks
Arada yeşil çay
Öğlen çavdar ekmeğine domatesli, yarım yağlı peynirli küçük bir tost-elma suyu- birazcık karpuz
Arada bitki çayı
Akşam esmer bulgurdan yapılmış, çoook az yağlı pilavdan iki yemek kaşığı ve azıcık haşlanmış tavuk
Arada karpuz ve karışık bitki çayı

merhaba

günlüğünü başından itibaren okudum. Çok düzenli beslenmişsin. Pulbiber herşeyde. Eşim yediği herşeye pulbiber ekler. demin yanına gidip senin sırrını öğrendim dedim. Ne sırrı diyor. formunu koruma sırrı. Benden saklamışsın meğer:)),

bende akşam yemeklerinde çorbanın yanına pulbiberli yoğurdu ekleyeceğim. Hem protein alıp kaslarımı korumuş olurum. Hem kilo veririm.

Azmin devam eder ve inşallah 60kiloya düşersin.
Yakın takipteyim.

Bende yoğurdu severim.Lıght yoğurt aldım kendime bari bende biberli yiyeyim.Az da nane ataım...ıçinde mantı varmış gibi hayal edip yutayım bari kaydirigubbakcemile3

Canım ben sana bir günlük örnek bir menü yazayım mı? Belki de bir yerlerde hata yapıyorum ve ben farkedemiyorum. Tamam 9 kilo verdim ama artık tıkanıyorum.
Sabah yarım yaglı sütle k-fleks
Arada yeşil çay
Öğlen çavdar ekmeğine domatesli, yarım yağlı peynirli küçük bir tost-elma suyu- birazcık karpuz
Arada bitki çayı
Akşam esmer bulgurdan yapılmış, çoook az yağlı pilavdan iki yemek kaşığı ve azıcık haşlanmış tavuk
Arada karpuz ve karışık bitki çayı

tarhanabazlamamm datlummm menünü inceledim ve sabah kahvaltını çok çok az buldum canım ya:S onun yerine 1 tane haşlanmış yumurta, peynir, domates, ve bol yeşillikli bir kahvaltı denesen? hazır yaz da geldi? öğlen et tavuk ya da sebze yemeği ve yanında bulgur pilavı yiyebilirsin mesela(yani et tavuk ye bu bir alternatip ya da sebze yemeği+makarna ya da bulgur pilavı diğer alternatif olsun. ama ben 3 günde bir et mutlaka yemeni tavsiye ediyorum sana dönüşümlü olarak kullan bu menüyü).. akşam et pek tavsiye edilmiyor o yüzden gündüz et yediysen akşam sebze yersin yanında bulgur pilavı yiyebilirsin ya da gündüz de sebze yedim bulgur pilavı yedim akşam da aynısını yemek istemiyorum dersen yğsız salata yiyebilirsin. eti vücut 4 saatte sindirebliyormuş bu nedenle akşam tavsiye edilmiyor canım. ayrıca karpuz da glisemik indeksi yüksk olduğundan diyet sürecinde pek tavsiye edilmiyor. hemen kana karışıp kan şekerini ani yükseltip düşürdüğü için açlık hissi verirmiş. ayrıca ben ara öğünlerinin birinde kuru kayısı ve ceviz falan eklemeni tavsiye ederim sana. bunu ister bitki çayıyla ye ister sütle. yoğurdu sakın ihmal etme canım mutlaka ye. ayrıca sabah yenen yeşilliklerin yağ yakımını hızlandırdığını hem bir arkadaşım hem de ender saraç söylüyor zaten.
şimdi sen böyle ye bi bakalım 3gün..eğer sana uygunsa bu tarz beslenmek kilo verirsin zaten.ama uygun dğilse bırakırsın başka şeyler araştırırz tatlım:) bu aradaaaa sen 9 klo mu verdiiiin??? uvvv:) ayrıcaaaa anlat bakalmmm gelinlik provasına gidecektin neler oldu neler bitti:)opuyorumnanaktan

canlar bugün 68.8 ile uyandım !! artık ilk hedefime ulaşmak üzereyim. sonra 65 olacağım zaten:) sonrası da bana kalmış bakarız:) sabah kahvaltımı yazıyorum şimdi:
bir kaç kişinin diyet günlüğünde tost tost tost görünce canım çekti accayip:) ben de 1 dilim ekmeği 2ye bölüp incelterek arasına dereotu maydanoz beyaz peynir koyup çavdar ekmeğine yağsız tost yaptım kendime. ayrıca 1 tane normal boy domates de koydum yanınaaaa.. cillop gibi kahvaltı oldu:D yanında da 1 kupa karışık bitki çayı içtim:)

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAR başarı öykümü yazdıııııııııııııım:) yuhovv resmen içimi döktüm yahu meğer ne de kötü şeyler hissetmişim ahh ah.
bayanlar öğlen yemeğim:
bol dereotu maydonoz 200 gr kıyma pulbiber çok az kişniş 2 çaykaşığı zeytinyağı(yumurta koymak istemedim yapışsın diye yağ koydum) ekmek yerine de 1 tatlı kaşığı kepk unuyla yaptığım yağsız pişirdiğim kıymanın da kendi yağını tavada bıraktığım peçeteyle yağını aldığım köfteeee:D
ve yanında salata.
köftem için eleştrileri bekliyorum bayanlar.
akşam nestle nesfit yemek istiyorummm:)

Bayanlar walk at home 3 mil ve 4 mili indirdim. 3 mil 4.8 km yapıyormuş 4 mil de 6.4. ben de bir gün 3 bir gün 4 mil yapmaya karar verdim. 3 mil 48 dk 4 mil 67 dk sürüyor. biraz vücudum şekle girsin di mi ama:)

Son düzenleme:
offfff bu walk at home ne yaa hayatımda böyle terlememiştim ben 3 mil olanını yaptım şimdi ve inanılmaz. 2. milde uyuz bi kadın çıkıyor bir hızlı bi hızlı görceksiniz en çok orada yoruluyorsun zaten. ama çok zevkli inanın. süper ya evden çıkmadan 4.8 km yürüyorsun var mı daha iyisi:) şimdi duş zamanı öpüyorummmm:)

Datlım, kuru kayısım; bazlamanı çok kızdırdılar... Gittiğim yer beni resmen aptal yerine koyup kazıklamaya çalıştı. Ben de başka bir yere gittim. Malesef gelinlik işi pazartesiye kaldı:( Nasıl mübarek bir şeymiş o walk at home ya! Bir ara bana anlatsana nasıl indirdiğini. Ben şimdi yürüyüşe gidiyorum. Çok öpüyorum seni minik kuşum. Gideyim hem ter atayım hem de stres...

Back
X