Asker Eşleri

selam arkadaşlar kafam o kadar kötü olduki anlatamam herkes çok üzgün ne yazacağımı bile bilemiyorum hatice arkadaşımızın başı sağolsun

slm arkadaşlar umarım iyisinizdir hatice arkadşımıza çok üzüldüm allh sabır versin şehtimizinde mekanı cennet olsun ruhu şad olsun BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZZZZZZZZZZZZZ

merhaba hanımlar uzun zamandır yazışamıyorduk.mesajları okudum ve çok üzüldüm Allah sabır versin şehidimizin ailesine....Allah rahmet eylesin

mrb arkadaşlar şehit haberinden sonra moralim çok bozuldu pc başına pek geçemedimmmm herşey boşşş herkes evinde ocağında yangın haticenin kalbinde evinde şimdi daha nicelerinin......sadece çokkkk üzgünümmm Allahımm sabrını verir inş.ve şehitlerimize rahmet eder inş. komşuları Hz.Muhammet (s.a.v)hazretleri olurrr......senağlama

şehidimizin ailesine allahtan sabır diliyorum...
rabbim toprağını bol ve mekanını cennet eylesin...
sol yanım öyle çok acıyorki çok zor çok...kelimeler yetersiz kalıyor...

allah sabiır versin sürekli girip girip bunu yazıyorum hiç aklımdan çıkaramıyorum hatice arkadaşımızı allahım ne acı

Allah sabır versin şehit ailelerineee...daha ne kadar canımız yanacak yaaaaa senağlama

Çok çok çok üzüldüm,yeni gördüm haberi ve ağlıyorum..içim yandı,Allah'ım Hatice arkadaşımıza ve tüm şehit yakınlarımıza ve tabi bizlere sabır versin.Lakin tahammül kalmadı artık.....
Teröre ve teröre yardım,yataklık eden,maddi ya da manevi destek veren herkese lanet olsun,kendi kanlarında boğulsunlar inşaallah...amin amin amin

allahımm bu nedir yaaa manisaya tayini çıkmıştı msndende konuşmuştuk hatta şoktayımmm rabbim hepimizinn eşini korusunn

akşamları dua ederken artık önce kendime değil asker ve polislerimize dua ediyorum onlar olmasa biz nasıl rahat yaşıcaz?
allah mekanını cennet etsin............

günaydın arkadaşlar ben asker eşi değilim ama asker kızıyım sabah sabah günaydın yazınızı görünce cevap vermeden yapamadım :) her şey ii olur inş bu gün

herkesee güsell günlerrrrrrr bayanlarrrrrrrrrrrrrreşimle kavuşmaya 15 gun kaldııııı. nasıl gecicek bilmiyorummmm. hayırlısıı herseyinnn

günaydın hayat devam ediyor işte malesef elimizden bişey gelmiyor hatice arkadaşımızın kaderide böyleymiş aylarca oradan kurtulmayı bekledi ama korktuğundan kurtulamadı .

GÜNAYDIN ARKADŞLAR EVET HAYAT DEVAM EDİYOR ACISIYLA TATLISIYLA YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…