Asker Eşleri

şekerpamuk canım t.s kılıç arkadaş netten çıktı ama merak etmiş ne gibi sorunlar sıkıntılar yaşamışlar dio...ben onun adına yazıyorum...bilgilendirirsen seviniriz...

ya bu arada eşi şehit olan arkadşımız kim arkadaşlar öle bi yazılıp çıkılmış merak ediyoruz bilgilendirirmisiniztunceli ve şırnakta şehit varmış bütün sayfalara baktım şırnak yada tunceliden kimler vardı

canım işte taciz ateşleri falan açılmış ama kendini kötü şeyler düşünüp üzmesin hayırlısıyla yapar gelir inş.
benimde çıkmam lazım hayırlı geceler Allah a emanet olun

bende yatayım herkse iyiy geceler sabah kahvaltıya gitçez biz komşularla parka erken kalçamsabahtan yatak odamın halılarını ıslatacam kahvaltıdan sonra yıkayacam çok işim var yarın......

Şekerpamuk eşin dönüyormuş sevindim hadi gözün aydın kavuşuyorsun ne güzel
Kıbrıs çok sıcak unutmadan söyleyim sana
Orada kıyafetler çok pahalı gitmeden bütün ihtiyaçlarını oradan temin et
Havaalanında pasaporttan çıkınca free shoptan geçiçi olarak sigara içiyorsanız alın
Daha sonra yerleşince yumak indirimleri var oradan daha ucuza alıyorsun

herkese günaydıın arkadaşlar bilmem dikkatinizi çektimi bzm sayfalarr 700 lerdediydii cvp sayısı 15 düşmüş bilmem dikkatinizi çektimii

neden ?

günaydın arkadaşlar az önce bi haber aldım siteden bi arkadaşımızın eşi şehit olmuş ama kimin olduğunu bilmiyorum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlara ve arkadaşımıza sabır güç kuvvet versin

kim olduğunu bilen varmı arkadaşlar bilen olursa lütfen söyleyin

Kizlar nasilsiniz sizleri cok oledim valla yetti bu ayrilik
ben simdi antalyada annemlerdeyiz kocis ayin 28 de gelicek nasip olursa babamizi cok ozledikk ama az kaldi bu cumartesi afyona gecicem tekrar ablamin olunun sunneti var
evi daha yerlestirmedim sunnetten sonra yerlestiricemmm

ardada iyi su baligi oldu cikmiyo hic denizde bi yuzuyo sormayinnn cikmak bilmiyo
sayfalari okuyamadim cikmam lazim hepinizi opuyorum canlarim benimm

Allah rahmet eylesin cennet mekani olsun geri kalanlara da allah sabir versinnn kim oldugu bellimi kizlarr

Kizlar sehit haberi dogruymusss vaveylanin esiymis allahtan rahmet diliyorum elim ayagim titriyo resmen allah sabir versin

arkadaşımızın başı sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin şehidimize allahtan rahmet diliyorum allah sabır versin çok büyük bir acı

diyecek söz bulmak zor Allah sabır versin bu haber kesin doğru mu arkadaşlar nerden aldınız haberi

Arkadaşlar gerçekten doğru mu bu haber,öyle üzüldüm ki,anlatamam..
Başı sağolsun,Allah sabırlar versin..
Şehidimizin de mekanı cennet olsun..
Sebep olanlar da yer yurt bulamasınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…