- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Arkadaşlar gerçekten doğru mu bu haber,öyle üzüldüm ki,anlatamam..
Başı sağolsun,Allah sabırlar versin..
Şehidimizin de mekanı cennet olsun..
Sebep olanlar da yer yurt bulamasınlar..
al bendende o kadar şimdi sıyırıcam ya Allahım neden bunalrın soyu tükenmiyor...ay Allahim mideme nasıl bi kramp girdi anlatamam senağlama
saol canımmm keşke doğru olmasaydı senağlamahatice arkadaşımıza gönül dolusu sevgilerimiz ilet arkadaşımmm çooookkkk zooorrr yaradan sabrını verir inş.senağlamaben eski üyelerden pinare-yada lovoble...eskiden asker eşleri topiğinde hep birlikteydik..şimdide arkadaşımdan üye ismini ve şifresini alarak açılan bu topiğe yazıp çıkacağım..
vaveyla yani hatice arkadaşımızla bizler msn de ve telefonda görüşüyorduk...olay maalesefki doğrudur..
en yakın zamanda telefonda görüşeceğim ve taziyelerinizi ileteceğimdir...
belki arkadaşımız burda yazılmasından hoşlanmaz
...
vatan sağolsun...
oooff offff bu kadar emekle yetiştirilen türlü eğitimler gören topluma faydalı insanlar bir avuç pisliğe kurban oluyor ya içimmm ona yanıyoooosenağlamacanım arkadaşım o kadar kötü ki gittim gördüm ailesi perişan birbirlerini o kadar çok seviyorlardı ki gözlerimle şahit olmuştum duydum inanamadım koştm yanına yolda belki doğru değildir dedim hep bir umutla gittim malesef doğru perişan olmuş canım arkadaşım kolaymı nefesi canı kocası gitmiş Allah kimseye böyle acı yaşatmasın onu yapan lanet insanlar bu kadar annenin bedduasını aldınız size 2 dünyadada huzur yok
al bendende o kadar şimdi sıyırıcam ya Allahım neden bunalrın soyu tükenmiyor...
geberesice köpekler... Ben canımın canını Kasımda göndericem mümkün olsa
bende onunla gitmek isterim..
o köpeklere iki kurşunda ben sıkmak isterim...
Dün heberlerde verilen Şırnak silopi de ki şehitlerden mi bahsediyoruz yoksa yeni mi?
istiyoruz canım seneye bakalım hayırlısı herşeyinRüyanaz sende git kıbrısa bak şekerpamukta orada nasılsa görüşürsünüz
giriom tabi bugun giremedim işlerdenbakksennnnn kendinnn heppp giriyonda sanki:dilcikar:
herkese günaydıın arkadaşlar bilmem dikkatinizi çektimi bzm sayfalarr 700 lerdediydii cvp sayısı 15 düşmüş bilmem dikkatinizi çektimii
neden ?