Asker Eşleri

vaveyla isimli arkadaşımızın sanırım çok canım sıkkın diyecek laf bulamıyorum allah belalarını versin allah fırsat vermesin şerefsizlere

ooffff offfff nedir bu ya nedirrrrrsenağlamaAllah topunun be....nı versinnnnn yedikleri tası pisleyen nankörlerrrrr Çok üzgünüm çoookhepimizin eline verecekler topuu tüfeğiii.....

vaveyla arkadaşım ben hala umarım doğru değildir diye umuyorum ama sonuçta 2 şehidimiz var Allah sabırlar versin bu sözün bittiği nokta diyecek hiç birşey yok yazdıklarına baktım da ...........çok üzgünüm

ay Allahim mideme nasıl bi kramp girdi anlatamam senağlama
al bendende o kadar şimdi sıyırıcam ya Allahım neden bunalrın soyu tükenmiyor...
geberesice köpekler... Ben canımın canını Kasımda göndericem mümkün olsa
bende onunla gitmek isterim..
o köpeklere iki kurşunda ben sıkmak isterim...
Dün heberlerde verilen Şırnak silopi de ki şehitlerden mi bahsediyoruz yoksa yeni mi?

şehidimize ALLAHTAN RAHMET yakınlarına başsalı diliyorum ALLAH böyle bi acıyı kimseye vermesin yakınlarına PEYGAMBER sabrı diliyorum ateş düştü yeri yakıyo

ben eski üyelerden pinare-yada lovoble...eskiden asker eşleri topiğinde hep birlikteydik..şimdide arkadaşımdan üye ismini ve şifresini alarak açılan bu topiğe yazıp çıkacağım..

vaveyla yani hatice arkadaşımızla bizler msn de ve telefonda görüşüyorduk...olay maalesefki doğrudur..

en yakın zamanda telefonda görüşeceğim ve taziyelerinizi ileteceğimdir...

belki arkadaşımız burda yazılmasından hoşlanmaz

...
vatan sağolsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım arkadaşım o kadar kötü ki gittim gördüm ailesi perişan birbirlerini o kadar çok seviyorlardı ki gözlerimle şahit olmuştum duydum inanamadım koştm yanına yolda belki doğru değildir dedim hep bir umutla gittim malesef doğru perişan olmuş canım arkadaşım kolaymı nefesi canı kocası gitmiş Allah kimseye böyle acı yaşatmasın onu yapan lanet insanlar bu kadar annenin bedduasını aldınız size 2 dünyadada huzur yok

saol canımmm keşke doğru olmasaydı senağlamahatice arkadaşımıza gönül dolusu sevgilerimiz ilet arkadaşımmm çooookkkk zooorrr yaradan sabrını verir inş.senağlama oooff offff bu kadar emekle yetiştirilen türlü eğitimler gören topluma faydalı insanlar bir avuç pisliğe kurban oluyor ya içimmm ona yanıyoooosenağlama

yok canım şırmak değil tuncelide şehit olmuş tüm sevdiklerine şefaatçi olur inşallah cennetin kapısında

kızlar yorgunluktan bittim remen halılar bitti salon halılarım kaldı sadece onlarda küçük çarşamba yıkayacam onlarıda ascak yer kalmadı yorgunum ama mutluyum pırıl pırıl oldu valla halılar sonra kociş bize mangal yaptı yorulduk diye ...şimdi geldik eve yatıyorum herkese iyi geceler.....

Rüyanaz sende git kıbrısa bak şekerpamukta orada nasılsa görüşürsünüz
istiyoruz canım seneye bakalım hayırlısı herşeyin
bakksennnnn kendinnn heppp giriyonda sanki:dilcikar:
giriom tabi bugun giremedim işlerden
herkese günaydıın arkadaşlar bilmem dikkatinizi çektimi bzm sayfalarr 700 lerdediydii cvp sayısı 15 düşmüş bilmem dikkatinizi çektimii

neden ?

benimde dikkatimi çekti ya.....

demek dogru ha şehidimize allahtan rahmet arkadaşımıza başsaglıgı diliyorum...

herkese merhaba diyecem ama mesajlarımı okuyunca çok üzüldüm ve ağlıyarak yazıyorum vaveyla arkadaşımızı pek tanımam çok üzüldüüm allah rahmet eylesin eşine sabır ailesine tüm sevenlerine bol bol sabır versin yüce rabbim şehit olan kardeşimznde mekanı cennet olsun

ruhu şad olsun

bu cennet vatanı sizin gbi 3 5 çapulacuya verceğimizi sanmayıın

1 mehmetimizin şehit olur 1000 mehmetimiz olur

sizin gbi dağda gezen ite verceek 1 karış toprağımız yok size

arkadaşlar şuan daha da çok üzüldüüm çünkü tanımam dediğim vaveyla arkadaşıım başka bi siteden tanıyormuşum yazışamalırmz olmuş bu sene meğerse tayincelermiş batıya
tunceli de görevliymiş eşi
belki eşinn tayini çıkmıştı ve son günleriydii orda birde 4 buçuk yaşında kızı da vrmış
allah bol bol sabır versin çokzor bn yazarken içim daralıoo allah bilir o ne durum da şuan
işte arkadaşlar o haber
http://www.sehitlerolmez.net/haber_detay.php?id=862

Son düzenleme:
bu vatanı bu itlere,pisliklere vermek içinmi savaş verdik bu günlere kadar daha anlayamadılar o geri zekalı,akılsız mağra hayvanarı yok öyle bu vatan hiç bir şekilde verilmez sizin gibi akılsızlara anlayın artık gerekirse biz kadınlarda sizinle savaşır mücadele eder yinede vermez bu topraklardan bir parça
biz kadınlara kalmadan nice aslan parçaları sizinle uğraşıyo anlayın bire aptallar burda size toprak yokkkkk
verdiğimiz şehitlerin bin katını alırız inş.hepsi allaha emanet olsunlar
allah ailesine bol sabır versin geride kalanlara uzun ömür.

Allah Hatice arkadaşımıza sabırlar versin, çok üzüldük. Ateş en çok düştüğü yeri yakar Allah yardımcınız olsun. Şehidimizin de mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun.

AANE yazacağımı bilemiyorum çok üzğünüm malesef vaveyla arkadaşım başın sağolsun rabbim sana ve yavruna ömürler versin çok üzğünüm ve şoktayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…