Asker Eşleri

günaydın şekerler ateş düştügü yeri yakıyo evet haticenin içindeki ateş hiç sönmeyecek....öpüyorum sizleri grş işlerim var yine benim.....

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştırŞeniz

bu hatice arkadaşımızın çocugu varmıydı kıslarr... rabbimm sabırlar versinnnnn biş idiyemiyomki

bildiğim kadarıyla 4 buçuk yaşında bi kızı var cnm allah artık hatice arkadaşımıza kıznı bağışlasın her nekadar eşi kadar olmasada eşinin yerine koysuun

yüce rabbim yardımcısı olsun

Bugün istanbul yağmurlu hava kötü dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım
Gök gürlüyor ben çıkamıyorum ama ne yapayım ben tırsıyorum havadan :roflol:
Gülmeyin haaaaaaaaaaa

Selam ben sitede yeniyim ve bir asker eşi olarak ilk buraya yazayım dedim. Diyarbakır'da olan var mı aranızda?

biz 3 yıllık geldik biri gitti daha 2 sene var herşeyine alıştım da şı sıcağına alışamadım bi türlü yaa... :1no2:

biz 3 yıllık geldik biri gitti daha 2 sene var herşeyine alıştım da şı sıcağına alışamadım bi türlü yaa... :1no2:

evt cnm sıcağı hiç deme ama 2 yılda geçer inşallah bn adanalı olduğum için her iki yer de sıcak pek etkilenmiyorum
senn asıl memlekt neresi

slm kızlar diyarbakırda görev yapmadık ancak çok güzel bir memleket bana göre bir çok doğu ilinden güzel eşin jandarmamı azra

benim memleket konya. ilk sene geçti ya bence zoru atlattık alıştık artık buraya. gerisi de çabuk geçer inşallah. siz bu yıl da mı diyarbakırdasınız yoksa tayin mi çıktı?

X