Asker Eşleri

benim memleket konya. ilk sene geçti ya bence zoru atlattık alıştık artık buraya. gerisi de çabuk geçer inşallah. siz bu yıl da mı diyarbakırdasınız yoksa tayin mi çıktı?

inşallh cnm çabuk geçer çocuk varmı evt bu yılda burdayızz seneye tayiin

yeni evli sayılırız 1 yıl oldu çocuk yok ama bu aralar düşünmeye başladık. hayırlısı olsun. senin bi kızın var galiba. allah bağışlasın. darısı başıma ben de kızım olsun istiyorum.:1rolleyes:

inşallh sennde olur cnm bnm allah kalbine göre versiin

ben varıım

pardon azra sıla unuttum inanki

olsun genelde memlekteeyimdirr ondandır ablacıım

sırnaşık şeyazracığım maşallah devamlı burdasın sen buranın nöbetçi üyesisin artıksırnaşık şey

selam kızlar nasılsınız hepücüğünüzü çok özledim.anneyimben seni unutmak mümkünmü

slm kızlar naber hatice arkadaşımız 4 yıllık evli 2.5 yaşında kızları var.....bi arkadaş sormuşta....

eee napıosunuz kimseler kalmamış kızlar...dün saçlarımı bögürtlen siyahına boyattım lacijert oldu çok yakıştı hemidem:))

Önce Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Açtığımda Bana Değen Ne Varsa Yüreğimle Beynim Arası çizgi Derinliğince Günaydın.

GÜÜÜÜNNNNAAAYYYDIIIIINNNNNN
a.s.

kızlar nasılsınızzz bakalım benı unuttunuzma (
esmammm sarıı şekerimmm unuturmuyuz kıssss arda nasıllll??
iyi akşamlarrr ben yeniyimmmmm kimsey ipek tanımıyorummm:): asker eşiyimm bende eşim görevde ):
hoşgeldin şekerimmm tanışırızzzza.s.
selam kızlar nasılsınız hepücüğünüzü çok özledim.anneyimben seni unutmak mümkünmü
hg canımmmm hııı belli özlediğin kıssss insan eyüyümmm diye bi not bırakırrrr:mymeka:
eee napıosunuz kimseler kalmamış kızlar...dün saçlarımı bögürtlen siyahına boyattım lacijert oldu çok yakıştı hemidem:))
güle güle kullannn tadlummm eminim çokkk yakışmıştırrrrŞeniz

evet canım listeye ekledim seni saol canım benim

tmm ozmn anlatıyoruum

hani alıntı yap yapıyoruuz ya abla onun hmn yanında MQ yazn bir buton daha var
ona tıkla o kişiyi geç ikinci kişinn de MQ butonuna bas ve hmn sonra yanındaki alıntı yap butonuna bas onu diyince karşına o iki yazıda gelecektr hangi kişiye ne yazacaksann onun hmn altına cvbını yaz ona yazdıın ikincinnde altına ne yazacksan yazz ablacıım
bi dene bakalıım takılırsan tekrr sor lütfen:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…