benim memleket konya. ilk sene geçti ya bence zoru atlattık alıştık artık buraya. gerisi de çabuk geçer inşallah. siz bu yıl da mı diyarbakırdasınız yoksa tayin mi çıktı?
inşallh sennde olur cnm bnm allah kalbine göre versiinyeni evli sayılırız 1 yıl oldu çocuk yok ama bu aralar düşünmeye başladık. hayırlısı olsun. senin bi kızın var galiba. allah bağışlasın. darısı başıma ben de kızım olsun istiyorum.:1rolleyes:
ben varıım
pardon azra sıla unuttum inanki
kızlar nasılsınızzz bakalım benı unuttunuzma(
canım hosgeldınnn nasılsınn
kızlar nasılsınızzz bakalım benı unuttunuzma(
eee napıosunuz kimseler kalmamış kızlar...dün saçlarımı bögürtlen siyahına boyattım lacijert oldu çok yakıştı hemidem:))
esmammm sarıı şekerimmm unuturmuyuz kıssss arda nasıllll??kızlar nasılsınızzz bakalım benı unuttunuzma(
hoşgeldin şekerimmm tanışırızzzza.s.iyi akşamlarrr ben yeniyimmmmm kimsey ipek tanımıyorummm:): asker eşiyimm bende eşim görevde ):
hg canımmmm hııı belli özlediğin kıssss insan eyüyümmm diye bi not bırakırrrr:mymeka:selam kızlar nasılsınız hepücüğünüzü çok özledim.anneyimben seni unutmak mümkünmü
güle güle kullannn tadlummm eminim çokkk yakışmıştırrrrŞenizeee napıosunuz kimseler kalmamış kızlar...dün saçlarımı bögürtlen siyahına boyattım lacijert oldu çok yakıştı hemidem:))
evet canım listeye ekledim seni saol canım benim
yazdımbelos çoklu alıntı yapıp altına yazıyı nasıl yazıon anlat bakem bi
bunuda yazdımgünaydın kızlar ne haber mutlu bir gün geçirmek dileğiyle
bnm anlatmamı istersen anlatiim cnm yerimseniben