Asker Eşleri

canım kıyamam ben ona babayı özlüyor tabi
sen babasıyla sık sık telden görüştürsene belki sesini duyunca daha iyi olur
hem özlemi biraz daha azalır hemde daha çabuk iyileşir gibime geliyor

sürekli konuşuyo rahat 10 kez konuşurlar ama yetiyo her akşam netten grşüyoz ama yetmio bakalım annemle kızkardeşim gelcek onlar onun neşesini yerine getirirler diye düşünüyorum onlara da çok düşkün çünki........

canım ya çok geçmiş olsun babanın gitmesinden çok etkilenmiş olmalı ilk defa ayrılıyo babadan galiba

saol canım yok baba 1 aydır yoktu alışmıştı geldi 12 gündür yanımızdaydı gidincede etkilendi ilk gittiginde de aynı sorunu yaşadık ya sürekli ateşlendi 2-3 gü sürekli agladı gelsin die...bu sefer daha güzel olur diodum daha zor oldu valla...

canım kıyamam ben ona babayı özlüyor tabi
sen babasıyla sık sık telden görüştürsene belki sesini duyunca daha iyi olur
hem özlemi biraz daha azalır hemde daha çabuk iyileşir gibime geliyor

sürekli konuşuyo rahat 10 kez konuşurlar ama yetiyo her akşam netten grşüyoz ama yetmio bakalım annemle kızkardeşim gelcek onlar onun neşesini yerine getirirler diye düşünüyorum onlara da çok düşkün çünki........

geçecek canım ya canını sıkma çocukları neşelendirdinmi zaten gerisi gelir

herkese çok tşk ederim ya ilginizden dolayı en azından buraya girince kafam dağılıo.......

a.s.i akşamlar nasılsınız bakalım arkadşlar anca geldim bakmaya çocuklarla dışarı çıktık dolaştık bu gün biraz eve gel yemek çay anca geldim sizler nasılsınız rüyanaz geçmiiş olsun canım üzüldüümm:teselli::1hug::1hug:

herkese slm kızlar annemler burda ya rüyanaz çok neşeli şimdilik bakalım yarın gittiklerindede böyle mi olcak.......

iyi akşamlar nasılsınız kimseler yok galiba biz bugün eşim nöbetçi olduğu için biraz temizlik yaptık akvaryumumuzu oğlumla temizledik çok batmıştı onu temizle yerine yerleştir bayabi yorulmuşuz şimdide dinleniyoruz bi bakayım dedim ama kimseler yok iyi akşamlar :teytey:

iyi akşamlar nasılsınız bakalım ama kimseler kalmamış herkese iyi geceler bende yatıyorum

günaydın kızlar herkese güğzel bir pazar diliyorum annemleri gönderdim bende kızımda daha ii çok şükür sizler nasılsınız........

günaydınlar iyi pazarlar rüyanaz allah kavuştursun kızının iyileştiğine sevindim a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…