Asker Eşleri

kızlar sabah eşimin tel.uayndık..saat..10.30 gibi...
bana aşkım izne kaç gün sonra geleyim dedi şaşaırdım...tabiki bayramda dedim..
bayramdan önce bana 1 hafta daha izin verdiler dedi..10-15 gün sonra ordayım dedi ay çok sevindim ya daha dün gece gönderdim 25 gün yok dedim şimdi bu haber benim yüzümü güldürdü...

canım allah kavuştursun 15gün dediğin neki hemen geçer tekrar allah kavuştursun

dilek ay saol canım...
slm kızar dün akşam kızımın ateşi çıktı sabah götürdüm ateş düşürücü yaptırdım babaya çok düşkün ya bizimki ondan ateşlendi.....

saol handan abla valla o gün çok neşeliydi ertesi günde öle okula gitti geldi okuldan gelince çıldırdı gelmedimi babam ne aman gelcek falan onrada ateşlendi kuzum ama şimdi ii çok şükür uyuyo.....

Günaydın arkadaşlar bende asker eşiyim..

İlk Acemiliğini Ankara Polatlı Topçu Ve Füze okulunda Yaptı 3 ay...

Şimdide Van Erciş e çıktı ...Çok ii bi yere..Yer Ölçme Takım Komutanı olarak..Asteğmen olarak yapıyor eşim askerliğini..

Evlendik kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı..Çok üzüldük ama şimdi alıştım sayılır..

Yarın sabah yeni yerine gidiyor eşim Van Ercişe..O kadar dua ediyorum ona ki inşallah kısacık zamanda askerliği biterde gelir yuvamıza:)

Günaydın arkadaşlar bende asker eşiyim..

İlk Acemiliğini Ankara Polatlı Topçu Ve Füze okulunda Yaptı 3 ay...

Şimdide Van Erciş e çıktı ...Çok ii bi yere..Yer Ölçme Takım Komutanı olarak..Asteğmen olarak yapıyor eşim askerliğini..

Evlendik kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı..Çok üzüldük ama şimdi alıştım sayılır..

Yarın sabah yeni yerine gidiyor eşim Van Ercişe..O kadar dua ediyorum ona ki inşallah kısacık zamanda askerliği biterde gelir yuvamıza:)

Hoş geldiniz aramıza a.s.
En kısa zamanda döner merak etmeyin sizde kavuşursunuz eşinize :1hug:

Hoş geldiniz aramıza a.s.
En kısa zamanda döner merak etmeyin sizde kavuşursunuz eşinize :1hug:

hoşbulduk canım tşkler..

bunu bilerek yaşıyorum zaten...gelicek eşim..Sonra da Allah nasip ederse bir bebişimiz olcak:CüvCüv:=:emir_bebek:=:ecrin_bebek:= gamyoncuiremsu

yok be ablam ilaçlar antibiyotikler gündüz habire uyutuyo gece hiç uyku yok hep aglıyo baba die ..şimdi uyandı geri uyudu....

canım kıyamam ben ona babayı özlüyor tabi
sen babasıyla sık sık telden görüştürsene belki sesini duyunca daha iyi olur
hem özlemi biraz daha azalır hemde daha çabuk iyileşir gibime geliyor

canım ya çok geçmiş olsun babanın gitmesinden çok etkilenmiş olmalı ilk defa ayrılıyo babadan galiba

X