slm merhaba arkdaslar bnde asker eşiyim vede hamileyım bana guzel kız ve erkek ismi bulursanız tavsiyelerınıze ıhtıyacım var hftaya cınsıyetını ogrenecegız kısmetse ozmanda yazarım k.i.bakın
slm merhaba arkdaslar bnde asker eşiyim vede hamileyım bana guzel kız ve erkek ismi bulursanız tavsiyelerınıze ıhtıyacım var hftaya cınsıyetını ogrenecegız kısmetse ozmanda yazarım k.i.bakın
Günaydın,arkadaşlar canım çok sıkkın bugun
selam kızlar hepinizi bana beklerim.mis gibi ıspanaklı börek yaptım yanına çay demleriz bide kısır yaptıkmı sohbetin belini kırarız
rüyanaz canım sen eşinin yanına gitmeyi düşünmüyormusun.şimdi nerde oturuyorsun lojmandan çıktınmı?
teşekkür ederim canım sağol rüyanaz biz birbirimizi anlamazsak kim anlar değilmi çok sıkılıyorum ve gerçekten konuşmaya ihtiyacım var oyüzden sitem ettim iyi akşamlar
hanımlar selam verdim kimse oralı olmadı ben bu siteye asker eşleri için üye olmuştum ama malesef verdiğim selamı bile kimse almadı kırıldım size
üç ay öncesine kadar bende asker eşiydim eşim diyarbakırda yedek subay olarak yaptı askerliğini bizde yanındaydık çocuğumla beraber orda hava üssünde kaldıka.sasker eşi olmak zor arkadaşlar bir yere alışıyorsun ordan başka yere tayinin çıkıyor eşyalar harab oluyor bu arada:1no2:çocuklar tayincilik oynuyorlar:teselli:allah yardımcınız olsun biz bir sene içinde bile yorulduk ama gurur vericiydi.hepinize sevgiler...a.s.