kızlar sabah eşimin tel.uayndık..saat..10.30 gibi...
bana aşkım izne kaç gün sonra geleyim dedi şaşaırdım...tabiki bayramda dedim..
bayramdan önce bana 1 hafta daha izin verdiler dedi..10-15 gün sonra ordayım dedi ay çok sevindim ya daha dün gece gönderdim 25 gün yok dedim şimdi bu haber benim yüzümü güldürdü...
dilek ay saol canım...
slm kızar dün akşam kızımın ateşi çıktı sabah götürdüm ateş düşürücü yaptırdım babaya çok düşkün ya bizimki ondan ateşlendi.....
Günaydın arkadaşlar bende asker eşiyim..
İlk Acemiliğini Ankara Polatlı Topçu Ve Füze okulunda Yaptı 3 ay...
Şimdide Van Erciş e çıktı ...Çok ii bi yere..Yer Ölçme Takım Komutanı olarak..Asteğmen olarak yapıyor eşim askerliğini..
Evlendik kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı..Çok üzüldük ama şimdi alıştım sayılır..
Yarın sabah yeni yerine gidiyor eşim Van Ercişe..O kadar dua ediyorum ona ki inşallah kısacık zamanda askerliği biterde gelir yuvamıza:)
Hoş geldiniz aramıza a.s.
En kısa zamanda döner merak etmeyin sizde kavuşursunuz eşinize :1hug:
hoşbulduk canım tşkler..
bunu bilerek yaşıyorum zaten...gelicek eşim..Sonra da Allah nasip ederse bir bebişimiz olcak:CüvCüv:==:ecrin_bebek:= gamyoncuiremsu
hünaydın kızlar herkese hyaırlı cumlar......
tünaydınlar
ve
hayırlı cumalar olsun herkese
yavru ne haber kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir
yok be ablam ilaçlar antibiyotikler gündüz habire uyutuyo gece hiç uyku yok hep aglıyo baba die ..şimdi uyandı geri uyudu....
yok be ablam ilaçlar antibiyotikler gündüz habire uyutuyo gece hiç uyku yok hep aglıyo baba die ..şimdi uyandı geri uyudu....
cnm bnm yaa
yine mi hastalandıı
çok geçmiş olsun ishal felan da varmı