Asker Eşleri

günaydın kızlar nasılsınız?rüyanaz canım ben eşinin nereye gittiğini merakettim.geçensene amasyadaydı busene tayinde yoktu size nereye gitti eşin kurs falanmı çıktı?lojmandamısın? çok öptüm

kızlar bi sorum var sayfanın alt kısmında işaretlemeler bölümü var ordaki işaretler ne işe yarıyor.?ilginiz için çok teşekkürederim

günaydın kızlar nasılsınız?rüyanaz canım ben eşinin nereye gittiğini merakettim.geçensene amasyadaydı busene tayinde yoktu size nereye gitti eşin kurs falanmı çıktı?lojmandamısın? çok öptüm

canım ara tain geldi eşim diyarbakıra gitti....

kızlar inşallah güzel bir hafta geçiririz. denizlide havalar birden ayazkesmeye başladı lojmanın kaloriferleride az yanıyor,bu kışta battaniyeye talim edicez galiba. ee kızlar nasılsınız.bugün eşim kurbanımızı ayarladı çok mutluyum

slma.s.herkese nasılsınız ben geldim 2 gündür giremiyodum bakim bi sizlere napıyonuz cümartesi bandirmaya git tik geç geldik pazar günüde çıktık dışarı anca geldik hafta sonu bitti böylece sizler nasılsınız :1hug:

bende burdayım kızlar sıkıcı geçio bugun annemler falan burdaydı iyiydik bombo kaldık yine ...
rüyanaz oyuncaklarıyla oynuyo bende takılıom öle......

826f78749fa8c94e1a8da57wm6.gif

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum....kahvaltımızı yapalım okula yemek hazırlayacaz beslenme sıramız var bugun ...hadi grş mucux......

slm merhaba arkdaslar bnde asker eşiyim vede hamileyım bana guzel kız ve erkek ismi bulursanız tavsiyelerınıze ıhtıyacım var hftaya cınsıyetını ogrenecegız kısmetse ozmanda yazarım k.i.bakın

X