Asker Eşleri

linki görünce sevınmıstım ama son msj tarıhını gorunce uzuldum sanırım uzun suredır kımse gırmıyor.. Bu arada rüyanaz arkadasım benım memleketımde görev yapıosunuz sanırım :)

canım amasyalımısın bende hem amasyada oturuyorum hemde amasyalıyım.......

slm kızlar bugun annemler vardı bizde yeni gittiler bende hemen çöktüm pc başına nasılsınız bacular......

bu sayfaya illkez bi güneydını ben diyeceğim bide iiakşamlar...
nerdeeeeeee hiç yetişemiyorum ki...
asker eşi olmak en büyük ayrıcalık ....ama bi zor bi zor bazen...neyse bende buraya takılayım..nöbetlerde yanlızlık çekilmio...

a.s.günaydınhayırlı olsun allh sonuna erdirsin canım hoş geldin hemşerimmmmmm:1hug::1hug:nasılsın

hoşbulduk miyase...
hayır dileklerin için çok tşkr ederim...a.s.a.s.
darısı herkese olsun..
allah herkesin yuvasını korusun ...
hergün ödüm patlıo allah korusun kuzucuğumu ve tüm askerleri...

hoşbulduk miyase...
hayır dileklerin için çok tşkr ederim...a.s.a.s.
darısı herkese olsun..
allah herkesin yuvasını korusun ...
hergün ödüm patlıo allah korusun kuzucuğumu ve tüm askerleri...

a.s. iyi akşamlar hemşerim hoş geeldin güzel dileklerin için tşr ederim aminnnn cümlemizi bitanem:Saruboceq::1hug:

ben de bi kilo alsam ne güzel olur tombul tombul olurum...
bu arada dilekay ile miyase aynı şehirdeymiş ..tanışıyormusunuz..

ben de bi kilo alsam ne güzel olur tombul tombul olurum...
bu arada dilekay ile miyase aynı şehirdeymiş ..tanışıyormusunuz..

selam bicirkız kilodan çok şikayetçiyim o kadar tombul şekilde değilde yinede fazla işte miyaseyle görüşüyoruz 5 yıldan beri birlikteyiz çok iyi arkadaşım anlıcanız evlerimiz 2 dakika arası bir önceki evde altlı üstlüydük

ne güzel bişey..allah bozmasın..aynı şehirde anlaştığın bir ark çok önemli..hele bide gurbetteysen...bir eşin eşin yoksabayan ark..oda yoksa..kk var..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…