Asker Eşleri

a.s. geçmiş olsun canım havalardan salgın benide oğlum burun akıp duruyo acil şifalar dilerimmm:1hug::teselli::teselli::teselli:

dilekay geçmiş olsun canım havalar hasta olmaya çok müsait çünkü
a.s. geçmiş olsun canım havalardan salgın benide oğlum burun akıp duruyo acil şifalar dilerimmm:1hug::teselli::teselli::teselli:

miyase geçmiş olsun canım dikkar etmek gerekiyor bu havalarda

selam benim eşimde jandarma

allah hepimizin yardımcısı olsun off ya jandarma cok stresli kızlar

merhabalar benim eşimde üstteğmen sınıfı jandarma..
ana kız benimde jandarma üstegmen 2005 devresi biz elazıgın palu diye bi ilçesindeyiz suan burası 2 yıllık kızlar eşim hep göreve cıkıyor ayda 10 gün taş çatlasın anca görüyorum
bende ingilizce öğretmeniyim yani calışmasam kafayı yicem inanın
seneye tayinciyiz allahın izniyle
senin eşin hangi devre canım nerde görev yapıosunuz?

a.s.a.s. var benim eşimde jandarma canım :1hug:
allah yardımcımız olsun inşallah canım ya

a.s.a.s.bende adanalıyım ama şu an balıkesir erdekdeyim eşim jandarma adanalıyakkk:teytey:
ay cok güzel batı göreviniz mi kaç yıllık orası yerler hakkında bilgi edinmek istiyorum seneye tayinciyiz de
adanalıyık allahın adamıyık bibi biciyle şalgam içerik diosun yani :))))

valla öncelikle gecmiş olsun cok kutsal bi meslek ama acaip stresi canım ya
menteş aşırı agır bi kurs
benim eşimde jadarma üstegmen foçaya gitmiştim ben o zaman nişanlıydık sınıf okulundan sonra aoraya gitti cok ama cok agırdı ya allah onları basımızdan eksik etmesin inşallah

kızlar nerdesiniz bakım kimsecikler yokkkkkk

ben varım canım olur mu ama bende yaprak dökümü izliorum
galiba herkes dizi izlio:))

valla canım sınıfı ne olursa olsun aynı egitimi alıyorlar mentes te zor yani rahat bişey beklemesin eşin gideceği yeri allah yardımcısı olsun

canım benim zor derken eğitimimi zor
açmı kalıyorlar?
eşimin sınıfından 7 kişi alıyorlardı türkiyede
spora falan dayanır ama açlığa bilmiyorum:roflol:

canım benim zor derken eğitimimi zor
açmı kalıyorlar?
eşimin sınıfından 7 kişi alıyorlardı türkiyede
spora falan dayanır ama açlığa bilmiyorum:roflol:

veterinerler için ac bırakmak olurmu bilmem ama jandarma lar ac kalımşlardı hayati idame diye bişey var canım gebertiolar aclıktan adamları inşLLAH ONUN sınıfında yoktur zaten sizin tayin yerlerinizde sınırlıdır sabret canım 6 ay inşallah kısa sürede gecer

esmacım çok geçmiş olsun ardayı öp bizim için........
dilek ay miyase sizlerede geçmiş olsun canlarım........

mrs.sönmez...bitanem siz daha yeni kavuşmuştunuz ama azcık daha sabredin.sonucu çok güzel olacak.

linki görünce sevınmıstım ama son msj tarıhını gorunce uzuldum sanırım uzun suredır kımse gırmıyor.. Bu arada rüyanaz arkadasım benım memleketımde görev yapıosunuz sanırım :)

narencim biz 5 yıldır erdekteyiz çok güzel bir yer deniz kenarı ama biraz pahalı miyaseyle aynı yerdeyiz görüşüyoruz yazın yoğun kışın çok sakin anlıcan tam emekli yeri seneye bizde doğu tayincisiyiz çok alıştım buraya nasıl olacak bilemiyorum doğuya hiç gitmadim inşallah iyi yerler çıkar herkese hayırlı yerler versin allah

günaydın canlarım.hepinizi çok k kucak dolusu öptüm.güzel bir gün geçiririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…