günaydın kızlar nasılsınız
ben idare ider ne iyi ne kötü cok kötü bi bir hafta gecirdim canım oğlum ardam hastalandı cok kötü oldu ishal kusma ates mahvetti oğlmuu 5 gün hastanede yattık dün çıktık 7 tane serum yedi yavrum ama simdi daha iyi kusması kesildi yüce abbim kimseyi hastaneye düsürmesin onsuzda bırakmasın cok zor hastaneden cıkınca oğlum yürümeyi unutmus gibiydi zor yürüyodu düsüp kalkıyodu bugün acıldı eski haline döndü ama genede az az yediriyorum kusmasın diye
ben çıkar öpüldünüz sekerler ayrıca beni hiç merak etmemissiniz cok üzüldüm(((
dilekay geçmiş olsun canım havalar hasta olmaya çok müsait çünküesmacım çok geçmiş olsun salgın var herhalde benim oğlanda hasta öksürük hapşurma dün doktora gittik şurup verdi şimdi biraz daha iyi çok şükür ayakta atlatıyo hastalığı hasta olan herkese tekrar geçmiş olsun
a.s. geçmiş olsun canım havalardan salgın benide oğlum burun akıp duruyo acil şifalar dilerimmm:1hug::teselli::teselli::teselli:
tşr edrim ank06 ah bi dursa 10 yaşında çok hareketli
selam benim eşimde jandarma
ana kız benimde jandarma üstegmen 2005 devresi biz elazıgın palu diye bi ilçesindeyiz suan burası 2 yıllık kızlar eşim hep göreve cıkıyor ayda 10 gün taş çatlasın anca görüyorummerhabalar benim eşimde üstteğmen sınıfı jandarma..
allah yardımcımız olsun inşallah canım yaa.s.a.s. var benim eşimde jandarma canım :1hug:
ay cok güzel batı göreviniz mi kaç yıllık orası yerler hakkında bilgi edinmek istiyorum seneye tayinciyiz dea.s.a.s.bende adanalıyım ama şu an balıkesir erdekdeyim eşim jandarma adanalıyakkk:teytey:
canlar merhaba a.s.
eşim sözleşmeli subaylığı kazandı
belgelerini verdik
kısmetse şubatta kursa başlayacak 6 aylık
3ayı menteşteymiş 3 ayı tuzlada
sonrada 1 yıl sınıf okuluna gidecekmiş
şu menteşteki kurs hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz
kızlar nerdesiniz bakım kimsecikler yokkkkkk
valla öncelikle gecmiş olsun cok kutsal bi meslek ama acaip stresi canım ya
menteş aşırı agır bi kurs
benim eşimde jadarma üstegmen foçaya gitmiştim ben o zaman nişanlıydık sınıf okulundan sonra aoraya gitti cok ama cok agırdı ya allah onları basımızdan eksik etmesin inşallah
QUOTE]
ay ben badem gözlüme kıyamam yaa
sınıfı veteriner kurtarmazmı yani senağlama
valla öncelikle gecmiş olsun cok kutsal bi meslek ama acaip stresi canım ya
menteş aşırı agır bi kurs
benim eşimde jadarma üstegmen foçaya gitmiştim ben o zaman nişanlıydık sınıf okulundan sonra aoraya gitti cok ama cok agırdı ya allah onları basımızdan eksik etmesin inşallah
QUOTE]
ay ben badem gözlüme kıyamam yaa
sınıfı veteriner kurtarmazmı yani senağlama
valla canım sınıfı ne olursa olsun aynı egitimi alıyorlar mentes te zor yani rahat bişey beklemesin eşin gideceği yeri allah yardımcısı olsun
valla canım sınıfı ne olursa olsun aynı egitimi alıyorlar mentes te zor yani rahat bişey beklemesin eşin gideceği yeri allah yardımcısı olsun
canım benim zor derken eğitimimi zor
açmı kalıyorlar?
eşimin sınıfından 7 kişi alıyorlardı türkiyede
spora falan dayanır ama açlığa bilmiyorum:roflol: