- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
meraba bende asker eşiyim kastamonuda görev yapıyoruz
bu siteye yeni üye oldum çok beğendim bugün farkettim böyle bişey olduğunu diğer asker eşleriylede görüşmek isterim.
bu siteye yeni üye oldum çok beğendim bugün farkettim böyle bişey olduğunu diğer asker eşleriylede görüşmek isterim.
ii pazarlar arkadaşlar
bnm kız yine hasta şimdi acilden geldik bağırsak enfeksiyonu olmuş geceden bu yana kusma ve ishal çok kötü derecede
ii pazarlar arkadaşlar
bnm kız yine hasta şimdi acilden geldik bağırsak enfeksiyonu olmuş geceden bu yana kusma ve ishal çok kötü derecede
çok geçmiş olsun azra sıla..aynı zmanda ben geç kaldım doğum günün kutlu olsun..allah en güzel günlerde yaşatmayı en en güzel günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla...a.s.
maşallah pekbi teknolojikim yuh bana
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız
Fenerliler çok sevinmeyin öyle :jeyyar: daha bu maçın rövanşı var herhalde
ablacığım üzgünüm onuda alırız sizinkiler öyle kendi kalesine atarsa daha çok goller olur:hooray::lepi:
ii pazarlar arkadaşlar
fenerim sen çok yaşa.):)))