- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende asker eşiyim.5 yıllık evliyim.kaderimiz bu olsa gerek bu süre içinde genelleme yaparsam eşimi 3 yıl ancak görmüşümdür.8 aydır yok eşim.agrıya göreve götürdüler.gün sayıyorum inş 10 güne kadar gelicek.bide kızım var 4 yasında.o kadar zorki(((((bi çocukla elinde valiz bi annemler bi kayınvalideler herkez her yerden bişe söler.isyan etmek istemiorum.canı sag olsun oda yeter.çok mu şey istiyorum ki hayattan şu en güsel yıllarımı eşimle kızımla dolu dolu yasamak.galiba çok şey dimi kızlar.allah sabrımızı versin.hepside allahıma emanet.görüşmak üzere kızlar bakıcam inş kapanmaz.
slm kızlar bende asker eşiyim.5 yıllık evliyim.kaderimiz bu olsa gerek bu süre içinde genelleme yaparsam eşimi 3 yıl ancak görmüşümdür.8 aydır yok eşim.agrıya göreve götürdüler.gün sayıyorum inş 10 güne kadar gelicek.bide kızım var 4 yasında.o kadar zorki(((((bi çocukla elinde valiz bi annemler bi kayınvalideler herkez her yerden bişe söler.isyan etmek istemiorum.canı sag olsun oda yeter.çok mu şey istiyorum ki hayattan şu en güsel yıllarımı eşimle kızımla dolu dolu yasamak.galiba çok şey dimi kızlar.allah sabrımızı versin.hepside allahıma emanet.görüşmak üzere kızlar bakıcam inş kapanmaz.
herkese ii akşmalr kızlar
bugün bnm için çok güzel bigündü
ilk olarak adana buluşması yapıldı ve bndeydi çok güzel geçti
ikinci olark yaklaşık 2 aydır evde net yoktu şükür bugün bağlandı
3.olarakda bugün bnm doğumgünüm ve ençok sevdiğim arkadaşlarımla geçirdiim
inşallah tüm yılım da böle güzel geçeer
iyiyim arkadaşım sen nasılsın bi bakayım dedim işte bana kaldıda fırsat
canım selam bende asker eşiyim hem de 1 aylık evliyim ve eşim 2.nöbetin de şu an daha ilk ayımızda bi çok kez yalnız kaldım.dediğin gibi olsun canları sağolsun ben bu hayata yeni başladım ama anladım ki bu hep böyle geçicek ve bunu ben seçtim.Onun için yaşadığımız anlar dolu dolu olmasa da onları doyasıya yaşamalıyız biz de vatana hizmet ediyoruz sonuçta ...:)))) sizlerle tanışmak tecrübelerinizi paylaşmak isterim öpüyorum
hihoyyytii ettin bende aynı bana kaldı anca fırsat bu bakınıy:roflol:m