Asker Eşleri

slm kızlar bende asker eşiyim.5 yıllık evliyim.kaderimiz bu olsa gerek bu süre içinde genelleme yaparsam eşimi 3 yıl ancak görmüşümdür.8 aydır yok eşim.agrıya göreve götürdüler.gün sayıyorum inş 10 güne kadar gelicek.bide kızım var 4 yasında.o kadar zorki:KK43:(((((bi çocukla elinde valiz bi annemler bi kayınvalideler herkez her yerden bişe söler.isyan etmek istemiorum.canı sag olsun oda yeter.çok mu şey istiyorum ki hayattan şu en güsel yıllarımı eşimle kızımla dolu dolu yasamak.galiba çok şey dimi kızlar.allah sabrımızı versin.hepside allahıma emanet.görüşmak üzere kızlar bakıcam inş kapanmaz.

slm kızlar bende asker eşiyim.5 yıllık evliyim.kaderimiz bu olsa gerek bu süre içinde genelleme yaparsam eşimi 3 yıl ancak görmüşümdür.8 aydır yok eşim.agrıya göreve götürdüler.gün sayıyorum inş 10 güne kadar gelicek.bide kızım var 4 yasında.o kadar zorki:KK43:(((((bi çocukla elinde valiz bi annemler bi kayınvalideler herkez her yerden bişe söler.isyan etmek istemiorum.canı sag olsun oda yeter.çok mu şey istiyorum ki hayattan şu en güsel yıllarımı eşimle kızımla dolu dolu yasamak.galiba çok şey dimi kızlar.allah sabrımızı versin.hepside allahıma emanet.görüşmak üzere kızlar bakıcam inş kapanmaz.

ahh canm benim allah eleğinle sana yardım etsin tez zamanda kavuştursun inşallah ayrılık zor beya..birde can güvenliği var..:çok üzgünüm:
bende 3 haftadır konuşşamıyorum nerdeyse çokaz konuşuyorum..o kadar yogun ki...sabır sabır sabır..allahım canlarına bişe olmasında çok şükür bekleriz...:nazar::nazar:

evet canım bende aynı senin gibiyim ama isyan etmeyle deişmiyor bizde 1 .5 yıllık evliyiz ama toplasan 7 ay taş catlasa ancak görmüşümdür
elazıg rahattır biraz die tercih ettik etmez olaydık ayda 10 gün en fazla gördüğüm ya
ama neyse az kaldı diorum batıya gitcez diorum avutuyorum kendimi elle gelen düğün bayram hesabı kendi durumumda olan buradaki herkesle aynı şeyleri yasadıgım için üzüntülerim gecior az da olsa allah askerlerimizin ve eşlerinin yardımcıları oplsun inşallah

551239ggc11vtmq7.gif
iyi hafta sonları dilerim

günaydın kızlar herkese sevdikleriyle güzwel bir hafta dilerim biz çarşıya çıkçaz şimdi eşimle rüyayı ordu evinde oynatıcaz öpüyorum herkesi......../B]

herkese ii akşmalr kızlar
bugün bnm için çok güzel bigündü
ilk olarak adana buluşması yapıldı ve bndeydi çok güzel geçti
ikinci olark yaklaşık 2 aydır evde net yoktu şükür bugün bağlandı
3.olarakda bugün bnm doğumgünüm ve ençok sevdiğim arkadaşlarımla geçirdiim
inşallah tüm yılım da böle güzel geçeer

canım selam bende asker eşiyim hem de 1 aylık evliyim ve eşim 2.nöbetin de şu an daha ilk ayımızda bi çok kez yalnız kaldım.dediğin gibi olsun canları sağolsun ben bu hayata yeni başladım ama anladım ki bu hep böyle geçicek ve bunu ben seçtim.Onun için yaşadığımız anlar dolu dolu olmasa da onları doyasıya yaşamalıyız biz de vatana hizmet ediyoruz sonuçta ...:)))) sizlerle tanışmak tecrübelerinizi paylaşmak isterim öpüyorum

Azracım doğum günün kutlu olsun tatlım.
Sevdiklerinle kızınla ve ailenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz

a.s.hemşerim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İYİK DOĞDUN ayrıca güzel bi gün geçirmişsin sevindim :1hug::1hug::nazar::nazar:

dün saat 3te toplantıya giitm ya 5 kadar tutular sonra market alış veriş 6 oldu gelene kadr giremedim geldim eve ama bu günde çocuklarla evdeydik oğlum hala grip erdekde hava kapalı soğuk eşimde nöbette anca girdim ev işi alış veriş tşr güzel dilekleriniz için hafata sonunuz güllerden güzel geçsinnn kocaman öptüüüümmmmmm

doğum gününüz kutlu olsun nice senelere

canım selam bende asker eşiyim hem de 1 aylık evliyim ve eşim 2.nöbetin de şu an daha ilk ayımızda bi çok kez yalnız kaldım.dediğin gibi olsun canları sağolsun ben bu hayata yeni başladım ama anladım ki bu hep böyle geçicek ve bunu ben seçtim.Onun için yaşadığımız anlar dolu dolu olmasa da onları doyasıya yaşamalıyız biz de vatana hizmet ediyoruz sonuçta ...:)))) sizlerle tanışmak tecrübelerinizi paylaşmak isterim öpüyorum

canım h g aramıza........

canım benim doğum günün kutlu olsun nice yıllara ....
adana buşuşmasının resimlerini bekliyoruz ....netinde hayıtrlı olsun canım.......

meraba bende asker eşiyim kastamonuda görev yapıyoruz
bu siteye yeni üye oldum çok beğendim bugün farkettim böyle bişey olduğunu diğer asker eşleriylede görüşmek isterim.

X