Asker Eşleri

selam canlarım.bu gün arkadaşımla alışverişe gidiyoruz.hangi markalarda indirim var bilen varmı.öpüldünüz

miyase adanalımısın bende adanalıyım...bide asker eşi olabilsem güzel olacakta henüz sözlüde kaldık...darısı eşliğe olsun...sanırım azra sıla da adanalı...

canlar merhaba a.s.
eşim sözleşmeli subaylığı kazandı
belgelerini verdik
kısmetse şubatta kursa başlayacak 6 aylık
3ayı menteşteymiş 3 ayı tuzlada
sonrada 1 yıl sınıf okuluna gidecekmiş
şu menteşteki kurs hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz

hoşgeldin canım
hayırlısı olsun bakalım
menteş izmir urla tarafında bir yerde
askeri öğrencilerin okul bitiminde tatbikat için gittikleri bir birlik
benim bildiğim bu çokta yardımcı olamıyorum
orayı çok daha iyi bilen olursa sana daha çok yardımcı olur :1hug:

iyi akşamlar hanımlarr
ayy bu k.k olmasa ben eşim nöbetçi iken nasıl vakit geçirecektimm..
iyki varsınız

miyasecim iyiyim sen nasılsın...herkese iyi kaşamlar kızlar öpüldünüz.........

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

miyase adanalımısın bende adanalıyım...bide asker eşi olabilsem güzel olacakta henüz sözlüde kaldık...darısı eşliğe olsun...sanırım azra sıla da adanalı...

a.s.günaydınhayırlı olsun allh sonuna erdirsin canım hoş geldin hemşerimmmmmm:1hug::1hug:nasılsın

canım benim fıstığım hoş geldin sayfamıza.menteş hakkında malesef bibilgim yok. seni burada görmek beni çok mutlu ettia.s.

günaydın kızlar nasılsınız
ben idare ider ne iyi ne kötü cok kötü bi bir hafta gecirdim canım oğlum ardam hastalandı cok kötü oldu ishal kusma ates mahvetti oğlmuu 5 gün hastanede yattık dün çıktık 7 tane serum yedi yavrum ama simdi daha iyi kusması kesildi yüce abbim kimseyi hastaneye düsürmesin onsuzda bırakmasın cok zor hastaneden cıkınca oğlum yürümeyi unutmus gibiydi zor yürüyodu düsüp kalkıyodu bugün acıldı eski haline döndü ama genede az az yediriyorum kusmasın diye

ben çıkar öpüldünüz sekerler ayrıca beni hiç merak etmemissiniz cok üzüldüm (((

esmacım çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi arda daha iyidir
çocuklar hasta olunca daha zor oluyor çok salgın bu aralar bu tür şikayetler
kendinede iyi bak seni ve ardayı öptüm
tatlım neden seni merak etmeyelim ki
eskisi gibi pek kimse olmuyor artık burada
sayımız bayağı bir azaldı

cnm yaa çok geçmiş olsun salgın demmki havalar bi sıcak bi soğuk çocuklar etkilenioo bnm kızda hasta oldu şimdi maşşalah ii sana da çook geçmiş olsun öptüm ardayı ve seniŞeniz

esmacım çok geçmiş olsun salgın var herhalde benim oğlanda hasta öksürük hapşurma dün doktora gittik şurup verdi şimdi biraz daha iyi çok şükür ayakta atlatıyo hastalığı hasta olan herkese tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…