bolunun içindenim.aslen ailem ankara nallıhanlı.34yıl önce boluya yerleşmişler.bende boluda doğup büyüdüm.sen nerelisin
canlar merhaba a.s.
eşim sözleşmeli subaylığı kazandı
belgelerini verdik
kısmetse şubatta kursa başlayacak 6 aylık
3ayı menteşteymiş 3 ayı tuzlada
sonrada 1 yıl sınıf okuluna gidecekmiş
şu menteşteki kurs hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz
miyase adanalımısın bende adanalıyım...bide asker eşi olabilsem güzel olacakta henüz sözlüde kaldık...darısı eşliğe olsun...sanırım azra sıla da adanalı...
canlar merhaba a.s.
eşim sözleşmeli subaylığı kazandı
belgelerini verdik
kısmetse şubatta kursa başlayacak 6 aylık
3ayı menteşteymiş 3 ayı tuzlada
sonrada 1 yıl sınıf okuluna gidecekmiş
şu menteşteki kurs hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz
günaydın kızlar nasılsınız
ben idare ider ne iyi ne kötü cok kötü bi bir hafta gecirdim canım oğlum ardam hastalandı cok kötü oldu ishal kusma ates mahvetti oğlmuu 5 gün hastanede yattık dün çıktık 7 tane serum yedi yavrum ama simdi daha iyi kusması kesildi yüce abbim kimseyi hastaneye düsürmesin onsuzda bırakmasın cok zor hastaneden cıkınca oğlum yürümeyi unutmus gibiydi zor yürüyodu düsüp kalkıyodu bugün acıldı eski haline döndü ama genede az az yediriyorum kusmasın diye
ben çıkar öpüldünüz sekerler ayrıca beni hiç merak etmemissiniz cok üzüldüm(((
günaydın kızlar nasılsınız
ben idare ider ne iyi ne kötü cok kötü bi bir hafta gecirdim canım oğlum ardam hastalandı cok kötü oldu ishal kusma ates mahvetti oğlmuu 5 gün hastanede yattık dün çıktık 7 tane serum yedi yavrum ama simdi daha iyi kusması kesildi yüce abbim kimseyi hastaneye düsürmesin onsuzda bırakmasın cok zor hastaneden cıkınca oğlum yürümeyi unutmus gibiydi zor yürüyodu düsüp kalkıyodu bugün acıldı eski haline döndü ama genede az az yediriyorum kusmasın diye
ben çıkar öpüldünüz sekerler ayrıca beni hiç merak etmemissiniz cok üzüldüm(((