Asker Eşleri

kıssslaarrrrrrr misafirlerim vardı ancak yolcu ettim size bier bakimmmm hemde ii geceler dileyeyim dedimmm yarın buluşmamız var bizim akşam görüşürüz inş.hepiniziŞeniz

günaydınlar herkese iyi hafta sonları diliyorum...
ben erkenden kalktım babam gelcek kahvaltıya bugun..
beloşum buluşmanın bugun oldugunu söleseydin bana belki gelirdim ona göreayarlardım kendimi ya...
neyse bizdende asker eşleri olarak herkese slm söylersin resimleri bekliyorum.....

resimlere baktım abla ya çok tatlısnız ama ilk baktıgımda isimleri okumadım ve ablanı sen zannettim ya ne kadar benziyolar dedim sonra baktım ablan mış....çok güzel ya...

saolun kıslarrrr tşk ederimmmm şimdi çıkmak zorundayım biraz koçişle ilgileneyimmmjeyyarmalumm baya ihmal ettimmm görüşürüzzzŞeniz

öncelikle günaydıın ve ii pazarlar

beloşum bellki güzel bi gün geçirmsnz inşallah devamı gelir çok tatlısınz

canlar hepinize ii pazarlar çoookkkkk işim varrr çokkkkk akşama kadar giremem herhalde tek tekŞeniz

günaydın kızlar herkese güzel pazarlar diliyorum benim kocişim nöbetçi bugun kızkardeşim ve arkadaşı burdalar iyiki yoksa çok sıkıcı geçiyo pazarlar........

kızlar esımı sınıra operasyona yolladılar ekımın sonu veya kasım bası gelcek bızım ıçın ern uzun ve en kötu ayrılık oldu psıkolojımız alt ust oldı 9 aylık oglum var o bıle babasını unutacak yanımızda olamıcak çok uzgunum

cnm öncelikle allah kavuştursun diyeceem kazsz belasıız sağsaliim

bizler asker eşleri olark onlarla evlendikten sonra herşeyi gögüs gerdik gerceğiz de
orda tek o yok nice ana baba kuzuları var onun için bolbol dua et allahın izniyle hiç bişey olmaz çocuğun içinde endişelnmee sürekli tlf da konuştr sesi kulağında olsuun

burda da biz varız istedğin zamn dertleşmeye kendi şahsıma varım bunu bilesiin:teselli:

slm kızlar birkaçgün aradan sonra ben geldim daha tanışamada ayrıldım izin bitti ve pc nin başındayım artık hepinize iyi pazarlar.
hayırlısıyla kavuşursunuz inş. allaha emanet olsun.

canım üzülme oğluşun hisseder:teselli:bol bol dua et hayırlısıyla gidip dönmesi nasip olur inş.:1hug:
slm kızlar birkaçgün aradan sonra ben geldim daha tanışamada ayrıldım izin bitti ve pc nin başındayım artık hepinize iyi pazarlar.

hayırlısıyla kavuşursunuz inş. allaha emanet olsun.

hg hayatımmm yazın böle habire birileri gidip geliyooo haftayada ben gitcem inş.

ya arkadaşımmm nasıl üzüldümmmm perişan oldumm adetaaasenağlamane diyeyim Allah bu teröründe bunu bizim başımıza saranlarında.......arkadaş kim tatlım nick neydii?Allahım sabır versin zorrr çok zorrrrr....
biz emekli olduk Allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…