Asker Eşleri

kızlar esımı sınıra operasyona yolladılar ekımın sonu veya kasım bası gelcek bızım ıçın ern uzun ve en kötu ayrılık oldu psıkolojımız alt ust oldı 9 aylık oglum var o bıle babasını unutacak yanımızda olamıcak çok uzgunum

canım ne söyleyebilirim görev bu en kısa zamanda döner allahın izniyle allaha emenet olun ne zaman konuşmak istersen bizler buradayız kendine iyi bak canım

arkadaşlar çok üzgünüm terörü lanetliyorum allah belalarını versin daha önce burada bizimle birlikte olan bir arkadaşımızın eşi şehit oldu bu günlerde o yetim kalan yavrusunun eşinin ve ailesinin her akan gözyaşları için binlerce kez lanet olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn PKK

yine şehit haberleri ne zaman bitecek bu olaylar allahtan rahmet diliyorum

kızlar esımı sınıra operasyona yolladılar ekımın sonu veya kasım bası gelcek bızım ıçın ern uzun ve en kötu ayrılık oldu psıkolojımız alt ust oldı 9 aylık oglum var o bıle babasını unutacak yanımızda olamıcak çok uzgunum
canım Allah kolaylık versin tez zaamnda kavuşursunuz inşallah benim eşimide ben doğum yaptıktan sonra gönderdiler sınıra çok şükür görevimiz bitti bugün itibariyle Allah izin verirse yarın kavuşuyoruz Allah yardımcınız olsun
eşi şehit olan arkadaşımızada sabırlar diliyorum

sibel gittimi canım turgay allah kavuştursun...kontörümde yok arayamadım öpüyorum seni ve efeyi...

arkadaşlar çok üzgünüm terörü lanetliyorum allah belalarını versin daha önce burada bizimle birlikte olan bir arkadaşımızın eşi şehit oldu bu günlerde o yetim kalan yavrusunun eşinin ve ailesinin her akan gözyaşları için binlerce kez lanet olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn PKK

canım çok üzüldüm ya şimdi arkadaş kimdi ayrıca nerde şehit oldu haberlerde falan şehit yoktu bugun...

canım Allah kolaylık versin tez zaamnda kavuşursunuz inşallah benim eşimide ben doğum yaptıktan sonra gönderdiler sınıra çok şükür görevimiz bitti bugün itibariyle Allah izin verirse yarın kavuşuyoruz Allah yardımcınız olsun
eşi şehit olan arkadaşımızada sabırlar diliyorum

canım senin adına sevindim allah bir daha ayırmasın sizide..a.s.

zeynep gel artık şeker ya seni ösledim bu karılar yaz geldi ya hiç girmiolar .........

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok mutluyum arkadaşım var çok sevdigim 13 gündür annesindeydi ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özlemiştim onu ve çocuklarını bugun geldi nasıl mutluyum ya allah herkesi sevdiklerine kavuştursun...

siz nerde görevliiniz canım

canım benim eşim izmir bergamada görevliydi sonra birliğimiz hakkariye taşındı ordanda k.ırak sınırına gönderildi eşim geçici görev oldu yani 4 aydır ayrıyız çok şükür bitti kıbrısa gideceğiz nasip olursa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok mutluyum arkadaşım var çok sevdigim 13 gündür annesindeydi ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özlemiştim onu ve çocuklarını bugun geldi nasıl mutluyum ya allah herkesi sevdiklerine kavuştursun...

adına sevindim Allah bizlerede gittiğimiz yerlerde böyle arkadaşlar nasip eder inşallah

inşallah canım valla bizde seneye kıbrıs istiyoruz bakalım arkadaşımın eşide orayı yazcak beraber gitmek istiyoruzhayırlısı

hayırlısı olsun valla ben çok üzülmüştüm kıbrıs olduğunu duyunca resmen şok geçirmiştim ama alışmaya çalışıcam artık

canım benim eşim izmir bergamada görevliydi sonra birliğimiz hakkariye taşındı ordanda k.ırak sınırına gönderildi eşim geçici görev oldu yani 4 aydır ayrıyız çok şükür bitti kıbrısa gideceğiz nasip olursa

cnm demekkı esın 4 aydır orda bende esımı bugun oraya yolcu ettım 3 ay dıyolar ya bakalım nasıl çok uzuhnmu gectı gunler yanlızlık zormu kötu seyler oldumu ıyımıymış orası bıraz bılgı verırmısın

cnm demekkı esın 4 aydır orda bende esımı bugun oraya yolcu ettım 3 ay dıyolar ya bakalım nasıl çok uzuhnmu gectı gunler yanlızlık zormu kötu seyler oldumu ıyımıymış orası bıraz bılgı verırmısın

bazı olaylar olmuş tabii ama eşim pek anlatmaz böyle şeyleri bazen ağzından kaçırıyordu ben ailemin yanındaydım o yüzden biraz daha kolay atlattım 7 aylık bir kızım var babası en son 3 aylıkken gördü moralini bozmamaya çalış unutmaki bizler birer anneyiz ve güçlü olmamız lazım ki bebeklerimiz etkilenmesin sayılı gün geçiyor işte yeterki sağ olsunlar

X