- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
dilercimmm nice yıllara canımmm:1hug:canım benim saol tşkler amin canım amin hepimizinki.....
:1shok:yok ya yukarıdaki romantizimden sonra oldumu yaaaa:roflol:hadi ben işlere devasm tuvalet banyo temizlencek sonra pazara çıkılcak grş...
handancımmm tut birini yaptır balam bizim parçalar zaten dağıldı dağılacak zorlama kendini askımmm ben öle yapıyommm:lepi:asıl iş bende o kadar çok iş varki yapılacak artık
sana kolay gelsin görüşürüz
bizimm deee agustosun 5i evlilik yıldönumumuzz.. eşim görevden geliy oozamanaa.... oo gelsin başka bişi istemiyorumm.. ben ne alsam düşünüp duruyprum ilk yılımız güsel gecsin istiyorum eşim saolsu ntatiliçin rezervasyon yaptırmışşş... bende düşünüyorum bakalımmmm
sanada gunaydın cnm hoşgeldinnnnnnn
Aranizda asker eşi varmiiiiiii??BEN BURDA YENİYİMDEE
hoşgeldinnnn canımmma.s.burada elini sallasan asker eşine çarparrrr:roflol:Aranizda asker eşi varmiiiiiii??BEN BURDA YENİYİMDEE
hoşbulduk canım vatana döndük
cnm burda herkes asker eşi yani ben öle biliyotrum... eşleriniz nerde görev yapıyo kıslar ve rütbesi nedir..
handanım vatan seni özlediydi kısssss
sorma anam uçaktan indim bir baktım yerler kırmızı halı kaplı :roflol:
benim neyim eksik öbürlerinden :lepi:
yaaa baakkk bu sabahda azra yokkkk uyuyup kaldı herhalde neden acabajeyyar
slm kızlar oğlusum hastaydı giremedim forma bugün daha iioldu dr geldik ishal ateş kusam salgın burda of sıcaklarda hastalıkda cok kötüt oluyo ya