Asker Eşleri

slm kızlar ben şlerden girtemedim yine çok yorgunum halılar kapılar silindi falan çok yoruldum ..sizden naber....

cnm onn adı çizelge hamilelik var yaş çizelgesi kilo çizelgesi var hangisinden istiyorsun sen sölee bn sana lin yollayım ordan bakarsın

azracım ok sağol canımyerimseniben evlililk çizelgesi istiyorummmm beennn:1hug: yardımcı olursan sevınırımma.s.

normalasligulnesligul01gt0.jpg

normalasligulnesligul01gt0.79e4414766.jpg

iyi akşamlar benim bi kızım var kırklarelinde görev yapıyoruz ev hanımıyım sizde bahsedin kendinizden sınıfınızda

slm şekerler ancak vakit buldum ya giremedim ev işi falan sonrada rüyanazı doktora götürdüm çok öksürüyo şurup verdi şimdi geldim sizler napıonusss...

Merhaba arkadaşlar eşi askerlik şubesinde çalışan varmı?
hg bildiğim kadarıyla yok canımm:sm_confused:
merhaba bende asker eşiyim aranıza kabul edersiniz umarım
hg ne demek şekerimmm a.s.
iyi akşamlar benim bi kızım var kırklarelinde görev yapıyoruz ev hanımıyım sizde bahsedin kendinizden sınıfınızda
canım benim eşimde 1 yıl olmadı daha emekliliğe hak kazandı emekli oldu:sm_cool:
slm şekerler ancak vakit buldum ya giremedim ev işi falan sonrada rüyanazı doktora götürdüm çok öksürüyo şurup verdi şimdi geldim sizler napıonusss...
kıyamam canısıma geçmiş olsun tadlımmm bizde eyüyük işde:1hug:

kıyamam canısıma geçmiş olsun tadlımmm bizde eyüyük işde:1hug:[/QUOTE]

saol ablam benim tşk ederim.......

saol canım iyi şimdi çok şükür dondurma yedi de oldu herhalde........

evt cnm haklsın büyük ihtimal ondandr bnm amcam çocukları var hmde kocaman biri 12 biri de 11 erkk çocuğu amcam dondurma aldığında çocuklara cezve de ısıtıp veriyomuşş yazık onlarda abla dioo hiç güzel değil tadı dioo :1shok:

X