Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm onn adı çizelge hamilelik var yaş çizelgesi kilo çizelgesi var hangisinden istiyorsun sen sölee bn sana lin yollayım ordan bakarsın
azracım ok sağol canımyerimseniben evlililk çizelgesi istiyorummmm beennn:1hug: yardımcı olursan sevınırımma.s.
merhaba bende asker eşiyim aranıza kabul edersiniz umarım
hg bildiğim kadarıyla yok canımm:sm_confused:Merhaba arkadaşlar eşi askerlik şubesinde çalışan varmı?
hg ne demek şekerimmm a.s.merhaba bende asker eşiyim aranıza kabul edersiniz umarım
canım benim eşimde 1 yıl olmadı daha emekliliğe hak kazandı emekli oldu:sm_cool:iyi akşamlar benim bi kızım var kırklarelinde görev yapıyoruz ev hanımıyım sizde bahsedin kendinizden sınıfınızda
kıyamam canısıma geçmiş olsun tadlımmm bizde eyüyük işde:1hug:slm şekerler ancak vakit buldum ya giremedim ev işi falan sonrada rüyanazı doktora götürdüm çok öksürüyo şurup verdi şimdi geldim sizler napıonusss...
merhaba kimse yokmu sohbet edecek
merhaba kimse yokmu sohbet edecek
rüyanazcıım çoook geçmiş olsun cnm bnm dikkat et kuzucuğa öp bnm için
saol canım iyi şimdi çok şükür dondurma yedi de oldu herhalde........
merhaba bende asker eşiyim aranıza kabul edersiniz umarım
slm şekerler ancak vakit buldum ya giremedim ev işi falan sonrada rüyanazı doktora götürdüm çok öksürüyo şurup verdi şimdi geldim sizler napıonusss...