- 13 Şubat 2008
- 2.871
- 0
canımsın bende sana kıyamam.bak ne dicem bide herkes gibi mesajlaşamıyorum arkadaşlarımla
aramıza hoşgeldin allah kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsın bende sana kıyamam.bak ne dicem bide herkes gibi mesajlaşamıyorum arkadaşlarımla
herkese ii akşamlar
rüyanaz nasılsın cnm dönmüşsüüün
diyarbakırı sormuşsuun nasıl die orda 4 yıl oturmuş biri olark ve zamnın da amasyayıda görmüş biri olarak yazayıım
eğer oraya gidersen ilk çok üzülürsüün ama sonraları alışırsıın halkı ii ve yardım severdiiir
pek gezecek bi yeri yook ama lojman olursaa ii olur senn için
havacıların lojmanı çook güzel insan dışarıya bile ihtiyaç duuymuyor
ama karacı yada jandarmanın lojman içini pek bilmiyoruum cnm
hakkında hayırlısı olsun
bnde sana şunu sorayıım rüyanazın okulu devletmi
devletse nasıl memunmusuun ana okulumu kreşmii
günaydın hanımlar yanımda bir asker eşi daha var siteyi ona gezdiriyorum inşallah yakında oda aramıza katılacak sizleri seviyorum hayırlı cumalar..........
sorma dilercimm yeni iyileşmiştimm yine gribimmmkafamçokkarıştıküçük oğlum gribini sattı bana
aklıma gelmişken rüyanaza grip aşısı yaptırdın mı aşı çıktı eczanelerde 16 ytl imiş herhalde
ama vaxigrip al en iyisi oo tamammı canım
sorma dilercimm yeni iyileşmiştimm yine gribimmmkafamçokkarıştıküçük oğlum gribini sattı bana
aklıma gelmişken rüyanaza grip aşısı yaptırdın mı aşı çıktı eczanelerde 16 ytl imiş herhalde
saol canım benim aman dikkat et mevsim hastalık mevsimii...:1hug:çok geçmiş olsun şekerim allah acil şifalar versinbugün nereye girsem herkes hastahavaların birden soğuması herkesi hasta etti galibabenim kızda babasıyla parka gitti inş.şifayı kapmadan gelirler
ya sıcak oluyo dedinnn havadar yattın demiiii ..sanada geçmiş olsunnnn canımmmmmslm arkadaşlar herkese ii hafta sonları diliyoruum nasıl geçiyoor bakalıım havalar birden soğudu burda ama ii oldu walla o kadar sıcaktan sonraacnm yaaa çok geçmiş olsuun dikkat et diyeceem ama elde değiilbnde gece ceryan da kalmışıım sabahtan beri 100 kez hapşuurduum hasta olcaam bnde
havalar değişti oğlumda üşütmüş sesi kısılmış