- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
canımm çokk sevindimm hadeee iyisin yaniiii
tayininizde hayırlı olsun şekercimmm
saol belma anne tşk ederim öptüm.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm çokk sevindimm hadeee iyisin yaniiii
tayininizde hayırlı olsun şekercimmm
saol handan abla eşim bu yıl şubatta kursa gitçegi için ben hiç yerimden oynamayayım diyorum bakalım hiç bişey belli degil yiede tam karar alamadık...........
:1rolleyes:bu siteye yeni üye oldum gezinirken burayı gördüm hoşuma gitti bahsettiğiniz topik falan ne anlamadım ama heralde aydınlatırsınız beni bende asker eşiyim 3 yıldır osmaniyedeyiz bütün asker eşlerine selamlar
günaydın hanımlar, kızımı ana okuluna götürdüm geldim ama şuan dişlerim birbirine çarpıyo üşümektenkaydirigubbakcemile3 dışarda bir yağmur onu koruyum derken ben sırılsıklam oldum:uhm: neysem ona bişi olmasında ben birasdan sizlerin yanında ısınırım:teytey::1hug:
:1rolleyes:bu siteye yeni üye oldum gezinirken burayı gördüm hoşuma gitti bahsettiğiniz topik falan ne anlamadım ama heralde aydınlatırsınız beni bende asker eşiyim 3 yıldır osmaniyedeyiz bütün asker eşlerine selamlar
a.s.günaydın canım ne güzel annnelik böyle bş işte çok şansılı yavrularımız:1hug::1hug::1hug:
Ohh hanımlar herkese günaydınlar
Bugün burada hava pek bir bulanık
Adamın içi kararıyor
Nihayet yağmur yağdı buraya
Allah herkesin yuvasına mutluluk versin
Herşey çocuklarımız için değilmi zaten
günaydın nasılsınız bugün
kızlar hepinize günaydın,nasılsınız ben yeni katıldım bu siteye benimde eşimde asker 9 aylık ,gelmesine 6 ay kaldı.bir konuda yardım isticem sizden,sayfama imza koyamıyorum neden?
iz varız ya tek değlsn :1hug:a.s.a.s.a.s.niye kimse bnan yardımcı olmuyor ya tek kaldım burda yine