Asker Eşleri

komşular bendeydi özlemişler beni ancak girebildim onlar kalkınca sizden naber kızlar..........

:1rolleyes:bu siteye yeni üye oldum gezinirken burayı gördüm hoşuma gitti bahsettiğiniz topik falan ne anlamadım ama heralde aydınlatırsınız beni bende asker eşiyim 3 yıldır osmaniyedeyiz bütün asker eşlerine selamlar

:1rolleyes:bu siteye yeni üye oldum gezinirken burayı gördüm hoşuma gitti bahsettiğiniz topik falan ne anlamadım ama heralde aydınlatırsınız beni bende asker eşiyim 3 yıldır osmaniyedeyiz bütün asker eşlerine selamlar

Hoşgeldin zahidem aramıza
Bahsettiğn topik hangisi acaba a.s.

günaydın hanımlar, kızımı ana okuluna götürdüm geldim:eek: ama şuan dişlerim birbirine çarpıyo üşümektenkaydirigubbakcemile3 dışarda bir yağmur onu koruyum derken ben sırılsıklam oldum:uhm: neysem ona bişi olmasında ben birasdan sizlerin yanında ısınırım:teytey::1hug:

günaydınllllll lll llllar güzel asker eşleri yüznüzden gülümsemeler eksik olmasınnnn nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

günaydın hanımlar, kızımı ana okuluna götürdüm geldim:eek: ama şuan dişlerim birbirine çarpıyo üşümektenkaydirigubbakcemile3 dışarda bir yağmur onu koruyum derken ben sırılsıklam oldum:uhm: neysem ona bişi olmasında ben birasdan sizlerin yanında ısınırım:teytey::1hug:

a.s.günaydın canım ne güzel annnelik böyle bş işte çok şansılı yavrularımız:1hug::1hug::1hug:

a.s.a.s.hoş geldin canım ne güzel güzel memleketiimdesin kız bizde uzakta olsak gönlümüz ordaaa:1hug::1hug:

Ohh hanımlar herkese günaydınlar
Bugün burada hava pek bir bulanık
Adamın içi kararıyor
Nihayet yağmur yağdı buraya

Allah herkesin yuvasına mutluluk versin
Herşey çocuklarımız için değilmi zaten

Ohh hanımlar herkese günaydınlar
Bugün burada hava pek bir bulanık
Adamın içi kararıyor
Nihayet yağmur yağdı buraya

Allah herkesin yuvasına mutluluk versin
Herşey çocuklarımız için değilmi zaten

günaydın sanada güzel insan :sm_cool: burda 3 gündür hava yağışlı yaradanım yağmuru bekleyen çiftcilerimizede inşallah bol bol rahmet yağdırsın :eek: evet herşey çocuklarımız için katılıyorum a.s

kızlar hepinize günaydın,nasılsınız ben yeni katıldım bu siteye benimde eşimde asker 9 aylık ,gelmesine 6 ay kaldı.bir konuda yardım isticem sizden,sayfama imza koyamıyorum neden?

kızlar hepinize günaydın,nasılsınız ben yeni katıldım bu siteye benimde eşimde asker 9 aylık ,gelmesine 6 ay kaldı.bir konuda yardım isticem sizden,sayfama imza koyamıyorum neden?

canım sanada günaydın iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın imza konusunda bişi söğleyemeyeceğim bende bilmiyorum inan başka konu da sorun varsa yardımcı olurusa.s.

günaydınnn şekerler nasılsınız bakemmm..a.s.
.
gdunyam niye kimse bnan yardımcı olmuyor ya tek kaldım burda yine :KK43:
oyy kıyamam yaaa valla bende bilmiyommm ama ana sayfada bu konuyla ilgili bir topik olması lazım bi incele istersen:1hug:

zahideeem hg aramıza canımmmma.s.

X