Asker Eşleri

çıldırmanın sebebi ve nedeni de çok önemlidir bence sakin kafayla düşünderim haksızsan altanalırsın olur biter ama biz kadınlarda alttan almayıda bilmeyizki belide kocan akşam olanı biteni unutur canını skmaya değmez en azıdan bu erkekler için
bende feminisce konuştum sanki kendini toparla sakin sakibn düşünn

çok sinirim bozuk yokyere kocayla atıştık vebende çok sinirliyimdir bazen sabrederim bazende çıldırırım bukez çıldırdımklava:

hayırdır neden çıldırdın ya inşallah önemli birşey yoktur konuşarak halletmeye çalışın derim canını hiç sıkma diyecem ama elimizde değil nede olsa :1hug:

biz bize olunca çok mutlu ve huzurluyuz hep 3üncü şahıslardan ötürü tartışırız yine öyle oldu haklıyım ama kime anlatıyorum ki beni haksızmışım gibi suçluyo ya sinir oluyorum

cnm üzülme skınıtı yapma kendine
o 3.şahıslar hayatınızdan atabileceğinz kişilerse size zarar veriyorlarsa çıkart
yok atamıyacağınız kişilerse (anne baba kardeş gbi) geçinmenin yoluna bakacaksız o zmn cnm
lütfen üzülme :1hug:

eltim olacakKötü Kazen çadoloz sence napmalıyım

eltim olacakKötü Kazen çadoloz sence napmalıyım

cnm bnde de bi elti vardı düşman başına
ama bn ne yaptıım biliyomuusn hiiç ailevi sorunlarıma burnunu sokturmasına izin vermediim
çok rahatsızlık duyduysan git yüzüne söle bn öle yaptıım
bnm ailevi konularıma karışma de sadce eltiliğini bil o kadar de
bilmiyorum konu nedir ama bnm canımı kim sıkarsa bnde onun canını sıkarım yakarıım

biz bize olunca çok mutlu ve huzurluyuz hep 3üncü şahıslardan ötürü tartışırız yine öyle oldu haklıyım ama kime anlatıyorum ki beni haksızmışım gibi suçluyo ya sinir oluyorum

bence 3 cü şahıslara taviz verme bence gayet resmi olman yeterli olacaktık,muattap olma onunla bidaha karışamaz,yüzyüze gelirseniz ipler kopar ve yüz göz olursunuz konu açılırsa onun davranışlarında rahatsız olduğunu ve aile yaşantısına karışmamasını söylemen yeterli olur
üzülme üzülmeye değmez elti diğer 3 cü şahıslarrrr

[/QUOTE tşk ederim. takıldım kaldım..aslın da o kadar da yorgunum ama güzel bir site gez gez oku oku bitmiyoooo:dance:[/QUOTE]

ben gece kuşuyum,yarasa da denebilir :)
ev halkını uyutup öyle nete girebiliyorum,o da en erken gece 1 oluyor ve malesef buralarda kimsecikler olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…