- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
slm ben yeni üyeyim benimde eşim asker ve bir kızım var inş güzel dostluklar kurarız
hg canım aramıza kız bebekleri kulübü var o topigede bekleriz........a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben yeni üyeyim benimde eşim asker ve bir kızım var inş güzel dostluklar kurarız
ohh gez valla ne gusell. biz gezemiyozzz sen taaa nerelerden geliyon geziyon..:):)): kociş gelsin atcam kendimi sakarya sokaklarına:lepi:
ben geldim arkadaşlar nasılsınızzz
ben hala ankaradayım akşam gitçem annemlere incem kızımı alıp yarın sabah döncem evime eylülde tekrar gelcem kızlar ilaçlara devam..........
HERKEZIN kandılı mubarek olsun esım hatırlarsanız operasyona gıtmıştı 5 gun oldu gıttıgı gunden beri çatışma halındeler ılk gun bulundukları yere gece pkk lılar gelıp ates sacmışlar gecen gunde roket atmışlar bızımkıler dunde buyuk bı operasyona gıttıler saat kac oldu hala haber yok merak edıyorum ve hepınızden hayırlı dualar beklıorum...
HERKEZIN kandılı mubarek olsun esım hatırlarsanız operasyona gıtmıştı 5 gun oldu gıttıgı gunden beri çatışma halındeler ılk gun bulundukları yere gece pkk lılar gelıp ates sacmışlar gecen gunde roket atmışlar bızımkıler dunde buyuk bı operasyona gıttıler saat kac oldu hala haber yok merak edıyorum ve hepınızden hayırlı dualar beklıorum...
Mehaba arkadaşlar uzun bir süre yoktum işlerimiz vardı
Herkesin kandili kutlu olsun
ya bu arada handan abla kapsama alanı dışında neden bilen var mı zeynepo de gözükmüyo nerde bu millet beloş zaten yok...........
ablacım hoşgeldina.s.
bizi böle kendinden uzun süre mahrum bırakma Şeniz
merhaba yeni üyeyim ve asker eşiyim, 2.5 yasında bir kızım var herkese sevgiler