[/QUOTE tşk ederim. takıldım kaldım..aslın da o kadar da yorgunum ama güzel bir site gez gez oku oku bitmiyoooo:dance:
rüyanaz ne haber inşallah iyi haberirini bekliyoruz canım kendine iyi bak
herkese güsel günlerrrrrrrrrr.... çok şükür dun eşim geldi.... çokk mutluyum bu araa.. .rüyanazvım bu akşam bende gidicem eşim işten alıcka gece ayrısına kadar egzicem karanfili falannn. ösledim gezmeyi valla..
günaydın şekerler ben geldim naber...........
gözün aydın manolya
allah ayırmasın sizi birbirinizden
günaydın rüyanaz
hoşgeldin haberler sende bizler aynıyız
herkese güsel günlerrrrrrrrrr.... çok şükür dun eşim geldi.... çokk mutluyum bu araa.. .rüyanazvım bu akşam bende gidicem eşim işten alıcka gece ayrısına kadar egzicem karanfili falannn. ösledim gezmeyi valla..
günaydın azracım sen erkencisin senin kız erken kalkıyo heralde
manolyacım çok sevindim :)
Allah sevenleri ayırmasın. Ne demişler "çay bardağımdaki dudak payı kadar ayrı kalamam gözlerine"
saol canım benim iyiyim ben sen nasdılsın ablam yoktun ya merak ettim