Asker Eşleri

[/QUOTE tşk ederim. takıldım kaldım..aslın da o kadar da yorgunum ama güzel bir site gez gez oku oku bitmiyoooo:dance:

ben gece kuşuyum,yarasa da denebilir :)
ev halkını uyutup öyle nete girebiliyorum,o da en erken gece 1 oluyor ve malesef buralarda kimsecikler olmuyor [/QUOTE]

sorma bende aynıyım ama sabah, pardon! yani öğlen kakarken bile zorlanıyorum, neyse ki kızm da aynı benim gibi gececi beraber uyuyoruz öglenlere kadarsırnaşık şey

sorma bende aynıyım ama sabah, pardon! yani öğlen kakarken bile zorlanıyorum, neyse ki kızm da aynı benim gibi gececi beraber uyuyoruz öglenlere kadarsırnaşık şey[/QUOTE]

canım yaaa,benim oğlumda öyle beraber uyuyoz öğlene kadar :)
gece bekçisi olacak kadınmışız valla :)

günaydın arkadşlar nasılsınız bu gün yüüznzden gülümseme eksik olmasın daimaa

herkese güsel günlerrrrrrrrrr.... çok şükür dun eşim geldi.... çokk mutluyum bu araa.. .rüyanazvım bu akşam bende gidicem eşim işten alıcka gece ayrısına kadar egzicem karanfili falannn. ösledim gezmeyi valla..

gözün aydın manolya
allah ayırmasın sizi birbirinizden

günaydın şekerler ben geldim naber...........

günaydın rüyanaz
hoşgeldin haberler sende bizler aynıyız

ohh çok sevindim canım allah bi daha ayıurmasın gez balım gez............

Merhaba arkadaşlar....

Geç oldu ama anca yazabildim. Huysuz patronum yüzünden zor zaman buluyorum ((( Çalışmak mı iyi yoksa çalışmamak mı bilmiyorum valla. Ama sanırım tatile ihtiyacım vaaarr

günaydın azracım sen erkencisin senin kız erken kalkıyo heralde

evt cnm bn kız çok erkencii bnde erken kalkmak zorunda kalıyoruum
gözün aydın olsun cnm bnm

manolyacım çok sevindim :)

Allah sevenleri ayırmasın. Ne demişler "çay bardağımdaki dudak payı kadar ayrı kalamam gözlerine"

manolyacım çok sevindim :)

Allah sevenleri ayırmasın. Ne demişler "çay bardağımdaki dudak payı kadar ayrı kalamam gözlerine"

a.s haklısın canım vall .öel zorki ayrı klamak 35 gun gecirdim ama bid ebana sor. şükürki bitiii... kasımd a yine aynı dertt. seney aynı hep böle alışmam lazım. ama daha yeniyim alışamıyorum bitürlü onsuz olmuyo evimde kalmıyorum o ayrı öle yani.. ayrılık oluycak aalh başka ayrılık vermeisn napalı msaglık olsunnn

hadi gözün aydın eşinde geldi gez bakalım ankarada karanfil sakarya kızılay ne güzel vallaha benim yerimede gez olurmu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…