Asker Eşleri

günaydın kızlar ben kalktım kahvaltımızı yaptık kocişi gönderdik ben bugun arkadaşa gidiyorum tokata valla koa beni boşayacak gezmelerimden dolayaı:)).............neyse pazar gelcem herhalde bakalım gidelimde öglen tireniyle gitçem..........

gez bakalım canım en iyisini yapıyorsun boşver sen yaşamaya bak

günaydın hanımlar günüz mutlu geçsin

rüyanaz tokat merkezemi gidiyorsun bende tokatlıyım ailem orda yaşıyor çok özledim bu senede kızımın ameliyatından dolayıda gidmedim 1 senedir hasretim
benim yerimede gezersen sevinirm...

kızlar ben gdiyorum herkese güzel günler neşeli saatler grş pazara kadar yokum...........
handan abla sonuçlarım eylüle kaldı şimdilik eylülde tekrar gitçem ama ilacın dozunu artırdık...
marveyn tokat turhala gidiyorum canım ama merkezide gezeriz senin yerine de gezerim .....

şeker nerdesin sen ya..ösledik seni.........

canımmm benimmmm bende sizi çok özledimmm
Ben eski çalıştığım yerden ayrıldım , yeni bir yerde çalışıyorum , şartları çok zorrr parasıda az tabi ama napalımm biraz sıkıstık bu aralar mecburen eve cok gec gelıyorum ve cok yoruluyorum uzak bıde calıstıgım yer dırek yatıyorumm ( Kusura bakmayın ne olurr :1hug:

Zeyno yeni işin hayırlı olsun canım hiç canını sıkma geçer bu günler :1hug:

arkadslar selm bende asker esiyim uzun zamndır takıp edıyrdum bu topiği.bi slm vermek bu gune kısmetmiş.aranızda samsunda yasayan varmı?bikaç sorum olcakdıda.sevgiler.inş cevplayacak birileri vardır

canım yeni gördümm izindeyim fırsat buldukça giriyorum sorularını profil sayfama yazarsan girdiğimde okur ve cevaplatrımm tamam mı canımmma.s.
diler hayırdır ne sonucu????hastamısın tatlımmm
[B]azracımmm saol bidenemmm emin ol senin kadar tatlı değilimmm kıssss:1hug:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzza.s.
tüm arkadaşlara ii gecelerrrr az kaldı inş. dönüşüm muhteşemmmmm olacakkkgamyoncuiremsu[/B]

bişi sorcam bide bana profil sayfama bazı yorumlar geliyo ben onlara nası cevap vercem yaa bu yorumlarınız bölümünde olan yazılaraa........

bişi sorcam bide bana profil sayfama bazı yorumlar geliyo ben onlara nası cevap vercem yaa bu yorumlarınız bölümünde olan yazılaraa........

bak benim atatürk resmi varya sayfa içinde ona tıkla üyelere açık profil çıkar ona tıkla mesaj yazma yeri var oraya yaz istersen dene bekliyorum

kızlar hepınıze hayırlı cumalar

kocıs geldı antalyadan araba aldık vanda sattmıstık geldıler alır almaz arkadan vurdular yarın cıkacak hayırlısıyla tekırdaga gıdecegız kayınvalıdeme sızler nasılsınz hepınızı opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…