Asker Eşleri

ben hala ankaradayım akşam gitçem annemlere incem kızımı alıp yarın sabah döncem evime eylülde tekrar gelcem kızlar ilaçlara devam..........

HERKEZIN kandılı mubarek olsun esım hatırlarsanız operasyona gıtmıştı 5 gun oldu gıttıgı gunden beri çatışma halındeler ılk gun bulundukları yere gece pkk lılar gelıp ates sacmışlar gecen gunde roket atmışlar bızımkıler dunde buyuk bı operasyona gıttıler saat kac oldu hala haber yok merak edıyorum ve hepınızden hayırlı dualar beklıorum...

hıc korkma canım dualarımız senınle
:1hug:

canım benim hiç korkma olurmu bütün dualarımız seninle olsun

tüm dularımz sennle ve senn gbi asker yolu bekleyen eşi çocuğu opersyon da olan herkes için cnm
allah eşine sana ve oğluna bağışlasıın:1hug:

ya bu arada handan abla kapsama alanı dışında neden bilen var mı zeynepo de gözükmüyo nerde bu millet beloş zaten yok...........

canım ben buradayım kapsama dışımı göründü uzun bir süre giremedim ondan sen nasıl oldun haberlerini bekliyorum geçmişolsun tekrar :1hug:aa

aklına kötü şeyler getirme allahın izniyne hayırlı haberlerle gelirler bütün dualarımız vatan için çalışan asker ve polislerimiz için senin eşinve diğier sakerlerimiz ALLAHA EMANET OLSUNLAR
benim eşim operasyona değil göreve gitse dahi korkoyorum aklım hep onda oluyo göreve gitti hala gelmedi cepde ulaşılamıyo haber bekleyen herkese hayırlı haberler gelir inş.

merhaba yeni üyeyim ve asker eşiyim, 2.5 yasında bir kızım var herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…