eyvah eyvah yandım desenize 15 aylık kızım var zaten korkuyorum hava deyişimi olucak hastalanıcak diye kara kara düşünüyorum şimdi dahada korktum napıcam bakalım kızım inşallah hastalanmaz
selam arkdaslar burasıda sıcakkkkkkkkkkkk eee ne yapıyonuz anlatın bakalım canım sıkılıyor
slm arkadaşlar bugün sıcak burası eşim nöbette çocuklarla evdeyiz sıkıldım size baktım ama sizde yoksunuz kimse yokmuuuuuuuu
manolya gözün aydın allah bidaha ayırmasın
haberlere daha bakmadım yine şehit vermişiz sizden okuduklarımla yazıyorum,allah onları kendi ateşinle gebermeyi nasip etsin ne diyelim milyonlarca kişi beddua ediyor ama birimizden birimizinki tutar inş.
rabbim sabır versin bizim yarınız ne onuda bilmiyoruz allah bundan sonrakimseye yaşatmasınn
AMİİİİNNNNNNNNNNNNN..
cnm hoşgeldina.s.
nie daha önceden selam vermediin bizeyerimseniben
bildiğim kadarıyla
tatlı bi beloşumuz var o samsunda yaşıyoor
samsun görev yerinizmi
azracım sendemii yoksa asker eşisin canımmm:1shok:
azracım nediyeceğimi bilmiyorum linki okudum senin adına seviniyimmi kızın adına üzzüleyimmi inan ne hissedeceğimi,ne diyeceğimi bilemedim allah senin yardımcın olsun herrneye ihtiyacın olursa bilki ben burdayım bilmem ne kadar kabul edersin tanımadığın kişiden yardıma yardım derken maddi manevi her konuda burdayım yanındayım
geçen gün dananın kuyruğu bugün kopacak diye yazmıştın o bu konuydu gliba
hayatta herşey ama herşey kızın ve senin güzel gönlünüzce olsunn uzun bi zaman onun psikolojisinden çıkamasın allah kolaylık versin yardım olsun kızının ve senin şuan okudum ve çok üzüldüm nediyeceğimide bilemedim saçmaladıysam kusura bakma
hakkın da hayırlısı olsun hayatt devam ediyoo kızın ve senin içinn.. sorup mekul etmek istemem ama şimdi napıcaksın adanadamı kalıcan nerdesin cnm nası lgecinicen hayatım. rabbim yardım etsin saana inş..bi yardımım dokunursa hep burdayım ben
anladım cnmm.. ben avukatın yanında çalışıyorum 200ytl çok az bi miktar keşke hakkını tam alsaydın nafakanıda isteseydin bu seniii dogal hakkın.. hayat zor ne olrusa olsun... dedigim gibi hakkımızda herkes için hayırlısı olsunnnn.. kötüyü de veren allah iyiyide bize düşen herseye sabır edip şükretmeyi bilmeek..
kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım bugun kocıs gelıyo ucakta 1 saat sonra ınecek sızler napıyosunuz