Asker Eşleri

kızlar ankaradayım tandogan ordu evine yerleştim biraz dinleneyim çıkçam akşam gezmeye ............

evt az biliyorum ama ona şükür
dedim ya geçmişte kötü şeyler yaşadıım
o hertürlü pisliği
yapabilecek bi insan olduğu için hakkımdan bn vazgeçtiim
bilirsiin sen biri hırsızlık yapsa evsahibi şikayetçi olmassa bile kamu davası olurr
bnde allaha bıraktım allah bnm hakkımı hm bu tarafta alsın hm öteki taraf da
sen ce yanına koyarmı :1no2:

haklısın hayatım koymaz eden bulur senn inann oda yaptıgınıı cekicektir illakii... sen hayatına bak. yeni umutlara yeni yarınlara bak. hep yüzün gülsün inş.

kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım bugun kocıs gelıyo ucakta 1 saat sonra ınecek sızler napıyosunuz

şekerim gözün aydın kavuşuyorsun kocişine allah birdaha ayırmasın sizi birbirinizden

slm ben yeni üyeyim benimde eşim asker ve bir kızım var inş güzel dostluklar kurarız

h.g şekerim sende,Şeniz prensesini öpüyorumm muckkk

arkadaşlar artık bn bi asker eşi değilimm bu topik asker eşleri topiği
ama biliyorum ki burda bu topikte bn güzel arkadaşlıklar edindim
bni yalnız bırakmayacağınıza eminim
allah kimsenin yuvasını bozmasın
ama bnm ki bozuldu
kader kısmet

canım benim tüm kalbimle yanındayım
ne sıkıntılar çektiğini tahmin ediyorum
zor günler allah sabır versin
eminim en çokta kızının üzülmemesi için çaba gösteriyorsundur.
dediğin gibi kader....

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni bigün güzel bi gün olur inşallah
bugün mübarek mirac gecesi kutlu olsun
tüm dualarımız kabul olur inşallah
bu gece yaradana sığınma gecesi
tüm derdi sıkıntısı olanları rabbim dertlerinden kurtarsın

herkese hayırlı kandillerr. çok şükür 35 günü atlattık eşim akşama inş. geliyo. bu gece azaracımın dedigi dua gecesi rabbim isteyinki ben verim diyo. istemesini bilmek gerekiyo.. gönlünüzden gecenlker kabul olsun.. allahım banada saglıklı hayırlıı evlattlar versin inş..

Günaydın arkadaşlar. Bir süredir giremiyordum ve sizlerim samimiliğinde uzak kalığım için çok üzgündüm.

Hepinizin kandili mübarek olsun.

Azra_Sila; dünyadaki herşey insanlar içindir, mutluluklar da hüzünler de, acılar da sevinçler de... Nasıl ki ruhumuza iyi gelene isyan etmiyorsak, ruhumuzu acıtana da isyana hakkımız yoktur. Biliyorum isyan etmiyorsun ama yine de yazmak istedim. Allah yardımcın olsun.

Mutluyum.... Demişsin, umarım öylesindir. Allahım çok büyük, zorda olanları görür onlara yardımcı olur. Küçük kızının sana ihtiyacı var. Umarım anne kız üstesinden gelirsiniz.

Bu gece sizin için de dua edeceğim azra_sila.

Bu konuyu uzatmak canını acıtıyor mu bilmiyorum ama destek olma amacımızı hissediyorsun biliyorum. Hayatın da yüreğin kadar temiz olur inşallah.

Mutluyum.... Demişsin, umarım öylesindir. Allahım çok büyük, zorda olanları görür onlara yardımcı olur. Küçük kızının sana ihtiyacı var. Umarım anne kız üstesinden gelirsiniz.

Bu konuyu uzatmak canını acıtıyor mu bilmiyorum ama destek olma amacımızı hissediyorsun biliyorum. Hayatın da yüreğin kadar temiz olur inşallah.

inan ki cnm hiç acıtmıyor lütfen sen ve diğer arkadaşlar yazmak istediklerinz varsa yazın siz yazdıkça bn daha da mutlu oluyorrum ve rahatlıyorum emin olun buna
bn o kendime kızıma acıma evrelerini çok oldu bitireli
alıştım artık
artık çok daha güçlü ve mutluyum emin ol bana
eğer gece yatmazdan önce aklına gelir ve bana da duanda yer veririsen ne çok sevinirim bilemezsin
bnde sana ve tüm burdaki arkadaşlara manolya arkadaşım az önce çocuk istedğini belirtmiş ona herkese dua edecem çok saolun
allah size ve herkese daha büyük acı göstermesin
tüm dualarımız kabul olur inşallah

günaydın hanımlar bugün nasılsınız
hepinizin miraç kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun
hayatta en güzel günler sizinle olsun

azracım üzülme devresini atlattım demişsin buna çok sevindim çünkü sana acı çektiren biri için üzülmeye değmez,o sana yaptıkalarını seçtiği kişiden çekecek,bu hayattan sıkınta çekme,üzülme sırası ona geldi kimsenin ahı yerde kalmaz bu söze çok inanırım emin ol sende duyarsın çektiklerini üzülmeye değmez arkadaşım boşveeerrrrrrrr

X