Asker Eşleri

canım benım daha yuerlesmedım annemdeyım ben antalyada pazartesı kocıs gelecek onu beklıyoruz dort gozle

ardada 2 gun once dustu hastanede kaldık 2 saat musade altında bugunde ateslendı tekrar doktora goturdum 2 tane antıbıyotık verdı onları kullanmaya basladım rahatsız yanı

sen nasılsın tatlım

cnm yaa çok geçmiş olsun çok mu yüksekten düştüü çok çok geçmiş olsun bzm yerimize öp onu inşallah ii olur

a.s.uzun bir aradan sonra yine merhaba kızlar
malum tayin zamanı ev toplandı internette kesik annemlerdeyim istanbulda
şırnağa tayini çıkanlar vardı haberleşemedim aynı yermi haberinizi bekliyorum özelden mesaj atın.çok öptüm by:asigim:

kızxlar naber ben az önce eşimden ne ögrendim bakın anlatayım...
elşimin sınıfı degişti ve ocak soınunda kurs görmek için 5 aylıgına istanbul küçük yalıya gitçek ...çok moralişm bozuldu ya nasıl geçiricez bilmiyorum kızımla ben gitmek istemiyorum eşya taşınmaz ev tutlmaz kısa süre çünkü biz amasyada kalcaz eşim hafta sonları gelcek şimdilik buna karar verdik ama nasıl geçircez bilmiorum......
misafir hanede 1 odanın içinde gitsekde zaman geçmezki kızım içinde en dogrusu burda olmamız olacak okula da yazdırdım ya:KK43:( moralim bozuk komşular çaya çagırıo eşim nöbetçi biraz hava almaya çıkçam...........

kızxlar naber ben az önce eşimden ne ögrendim bakın anlatayım...
elşimin sınıfı degişti ve ocak soınunda kurs görmek için 5 aylıgına istanbul küçük yalıya gitçek ...çok moralişm bozuldu ya nasıl geçiricez bilmiyorum kızımla ben gitmek istemiyorum eşya taşınmaz ev tutlmaz kısa süre çünkü biz amasyada kalcaz eşim hafta sonları gelcek şimdilik buna karar verdik ama nasıl geçircez bilmiorum......
misafir hanede 1 odanın içinde gitsekde zaman geçmezki kızım içinde en dogrusu burda olmamız olacak okula da yazdırdım ya:KK43:( moralim bozuk komşular çaya çagırıo eşim nöbetçi biraz hava almaya çıkçam...........

cnm üzülme altı üstü 5 ay bnm ki de her yıl 6 ay görevi var bn ailemn yanında ve evden uzak bi şekilde geçiriyoruum sen en azından evindesin ve bildiğim kadarıyla ailen le aynı şehirdesin o da hafta sonları gidp gelir bnm d.bakırda çok arkadaşım eşi müfrezeye giderdi örneğin mart ayından kasıma kadar onlar çocuklarınn okulundan dolayı d.bakır gbi bi yerde tek başlarına kalırdı sende 1 haftalığını gezmeye gidersin o gelir hafta sonları derken biter geçer sıkma canını haklısın misafirhane de kalınmıyoır hele çocuk varsa hiç olmuyorr
onun için üzülme cnm bnm:1hug:

bu arada herkeslere günaydıın gününüz güzel geçsin
bn dünden beri stresliyiim bazı konulardan dolayı
bugün dananın kuyruğu kopacak inşallah

cnm üzülme altı üstü 5 ay bnm ki de her yıl 6 ay görevi var bn ailemn yanında ve evden uzak bi şekilde geçiriyoruum sen en azından evindesin ve bildiğim kadarıyla ailen le aynı şehirdesin o da hafta sonları gidp gelir bnm d.bakırda çok arkadaşım eşi müfrezeye giderdi örneğin mart ayından kasıma kadar onlar çocuklarınn okulundan dolayı d.bakır gbi bi yerde tek başlarına kalırdı sende 1 haftalığını gezmeye gidersin o gelir hafta sonları derken biter geçer sıkma canını haklısın misafirhane de kalınmıyoır hele çocuk varsa hiç olmuyorr
onun için üzülme cnm bnm:1hug:

saol canım destegin için bizde böle düşünüyoz bakalım .........

slm arkadaşlar bugün sıcak burası eşim nmbette çocuklarla evdeyiz sıkıldım size baktım ama sizde yoksunuz kimse yokmuuuuuuuu

arkadslar selm bende asker esiyim uzun zamndır takıp edıyrdum bu topiği.bi slm vermek bu gune kısmetmiş.aranızda samsunda yasayan varmı?bikaç sorum olcakdıda.sevgiler.inş cevplayacak birileri vardır

cnm hoşgeldina.s.
nie daha önceden selam vermediin bizeyerimseniben
bildiğim kadarıyla
tatlı bi beloşumuz var o samsunda yaşıyoor
samsun görev yerinizmi

iyi akşamlar lekerler ben yarın anneme geççem rüyanazı bırakçam pazarteside ankaraya gitçem ordan arkadaşımın kızıyla gitçez ordan girebilirsem görüşürüz sabahda zaman bulursam ugrarım herkese iyi geceler öpüldünüz....samsundan da beloş var canım ama şimdi tatilde döndügünde sorarsın sorularını..........

cnm allah yardımcın olsuun asker eşi olmak zor
sen şimdiden başlamışsın bile zorluğunu anlamaya bizim eler samsun topiği var oraya yaz sana yardımcı olurlar tatlıım
bu arada günaydın ii pazarlar

canım daha önce okadr yogundukkı sadece bakıp cıkmakla yetınıyordum.biz aydın sökede görev yapıyorduk.tayınmz cıktı ama samsuna degıl ardahan göleye fakat 6ay hakkarı cukurcada 6ay ardahnda gorev.ben aslen kayseriliyim ve suanda kayserıdeyım ama okulum samsunda.evlendıgımzde esım yanndan ayırmamak ıcın benı okula gndermemiştiKötü Kazensımdı doguya gtmısken bende okulu aradan cıkartıyım dıyorum onnn için bikac sorum olcaktı samsunlu arkadslara:uhm: buarada tansdıgmza m o

arkadaşlar hepinize günaydıın ve ii pazarlar
açılış bnden olsuun bakalııma.s.:enbuyukkk:

bun arada zeynep nerdeCADIARZU
ank06 ablam neden kapsama alanı olmuşKötü Kazen

nasılsınız iyimisiniz havalar çok sıcak eve hapis olduk iyice bunaldım çıldırcaz biran önce izne çıksak hava alıp kendime gelsem çok fenayım çoooook

adananın sıcanı bilmiyorum yakında görücez akraba ziyareti için adanaya gelizez ama antep kadar sıcak olamaz:icecream:

ölemi ne güzel gezmeye geliyosunuz demkgamyoncuiremsu
cnm burda nem var o zaten insanı bitrn antep kurru sıcak burda insan bi an nefes alamadığını hissediyoor Kötü Kazen

ölemi ne güzel gezmeye geliyosunuz demkgamyoncuiremsu
cnm burda nem var o zaten insanı bitrn antep kurru sıcak burda insan bi an nefes alamadığını hissediyoor Kötü Kazen
eyvah eyvah yandım desenize 15 aylık kızım var zaten korkuyorum hava deyişimi olucak hastalanıcak diye kara kara düşünüyorum şimdi dahada korktum napıcam bakalım kızım inşallah hastalanmaz

selam arkdaslar burasıda sıcakkkkkkkkkkkk eee ne yapıyonuz anlatın bakalım canım sıkılıyor

X