Asker Eşleri

canım link nasıl atılıo bilmiorum ve tek konu degil fazla yani hangisini atayımö komik fotograflarda....

veeeeeee bende geldim hanımlarrrrr gününüz iyi geçmiştir umarım daha gün bitmedi ama yinede ben sordummmmmm

hoşgeldn canımmmmmmm gunumzu sıcak çoksıcka geciyooo yanıyoz valla.. bdie kapalı olunca 2 kat daha artıyoooo valaa... eşime 4 gun var tamda kandil gunu geliyooooo :):):) ne mübarek adammışşşş:):)

hoşgeldn canımmmmmmm gunumzu sıcak çoksıcka geciyooo yanıyoz valla.. bdie kapalı olunca 2 kat daha artıyoooo valaa... eşime 4 gun var tamda kandil gunu geliyooooo :):):) ne mübarek adammışşşş:):)

:dance::dance: mübarek gecede karısına kavuşuyoo
güldüm ya mübarak adammış deyişine allah da seni güldürsün ve bian önce eşine kavuşasıın cnm

iyi geceler hanımlar kimse kalmamış herhalde yine ben gelkiom kimse kalmıo zaten....

günaydın kızlar sabah sabah burdayım yine açtım topigi herkese hayırlı cumalar ben hastaneye gidip sevk alcam bugun salı günü ankaradarandevum var yine pazartesi ankaraya gitçem ....

azra sen kalkardın ya sen de mi uyuyosun.........

cnm bugün uykuya dalmışım gitmişiim 9:00 da anca aranızda oldum ankaraya rutin kontrollerine gidiyosun heralde yolun açık olsun cnm rüyanaza da anneneye bırakıyosuun dimi götürsen zor olur

bu arada herkese hayırlı cumalar ve günaydıın

herkesee hayırlııı cumaalaarrr

cnm ankraya neden geliyosun hangi hastaneye geliyosun cnm. geçmiş olsun önemli biş iyoktur inş...

rüyanazcım diğer topikete yazmıştım okumuşun heralde ama tekrar geçmiş olsun hayırlı haberlerle gelirsin inş.
HEPİNİZE HAYIRLI,UĞURLU CUMALARRR

canım bu sıcakta onu sürüklemeye hiç gerek yok anneme bırakçam 1 gece kalcam zaten.......

kızlar nasılınız ben ıyıym hepınıze hayırlı cumalar gecırmenızı dılıyorum opuyorummmmm

canım benım daha yuerlesmedım annemdeyım ben antalyada pazartesı kocıs gelecek onu beklıyoruz dort gozle

ardada 2 gun once dustu hastanede kaldık 2 saat musade altında bugunde ateslendı tekrar doktora goturdum 2 tane antıbıyotık verdı onları kullanmaya basladım rahatsız yanı

sen nasılsın tatlım

geçmiş olsun oğluşuna acil şifalar versin rabbim,allah evlat acısı göstermesin
yeni tayin yerinizde hayırlı,uğurlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…