- 23 Ocak 2008
- 85
- 0
- 45
canım çok saol cevapladıgın için sınıfı ordu donatım, sanırım çok ozr bir bölüm değilmiş ama benim yine de korkularım var.özellikle ailemden uzak kalmaktan, başıma bir iş geldiginde yanımda kimsenin olamaması gibi ihtimallerden çok korkuyorum...
o ihtimallerden hiç korkma ilk gittiğim yerde lojman yoktu ama komşularım çok iyiydi sonra ki tayin yerlerinde lojmandaydık hep ve herkes aynı kaderi paylaşıyor canım astı üstü hepimizin kaderi ortak ve çok güzel dostluklar kuruluyor ailenden önce yetişiyor insanlar derdin olduğunda ben hep iyi insanlarla karşılaştım umarım seninde öyle olur ...........
özlem özlem özlemmm ne gusel bi duyguymuşş.. hiç yaşamamıştım öncelerii... onunla evlendikten sonra bu duygununnn güzeliigini bildim. bekelemeyiiii vee gelecegini bilerekk beklemeyii ögrendim... aymerin dedigi gibi anne bana sevgisii çok yuce ama eş sevgiisiide çok farklıııı..... eşim yanımd aolsun heryere gtmeye razıyım ben 30 gun olduuu gözlerine bakmayalıııı ve elini tutmam için 5 gunum kaldı... nası gecti bilmiyorumaglayarak gulerek öle böle gectii.. çok şükürki ailemin yanındaydım... allah herkesee mutluluklar versinnnn..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz nasilsiniz çok memnun oldum iyice kalabaliklaşiyoruz.lotteciğim seni tekrar burda görmekten mutluyum nerelerdeydin aylardir .[/quot
teşekkür ederim canım bende öyleyim:)
hiç sorma canım ankara elazığ arası gidip geliyorum :) nasılsın???
allah kavuşutursun bidaha da ayırmasın cnm :1hug:
canım çok saol cevapladıgın için sınıfı ordu donatım, sanırım çok ozr bir bölüm değilmiş ama benim yine de korkularım var.özellikle ailemden uzak kalmaktan, başıma bir iş geldiginde yanımda kimsenin olamaması gibi ihtimallerden çok korkuyorum...
o ihtimallerden hiç korkma ilk gittiğim yerde lojman yoktu ama komşularım çok iyiydi sonra ki tayin yerlerinde lojmandaydık hep ve herkes aynı kaderi paylaşıyor canım astı üstü hepimizin kaderi ortak ve çok güzel dostluklar kuruluyor ailenden önce yetişiyor insanlar derdin olduğunda ben hep iyi insanlarla karşılaştım umarım seninde öyle olur ...........
inş cnaım Allah daima iyilerle karşılaştırsın hepimizi, hemen kaynaşan sıcak kanlı biriyim o konuda çok sıkıntı çekmem herhalde.
benim eşim jandarma birlikte akşam yemeği yediğimiz günler o kadar azki evde olduğu zaman oğlumuzun garibine gidiyor ,bazen benimde:) alışmışız yalnızlığa.....yani ordudonatım olması büyük avantaj :))
ben aslında pek bilmiyordum bölümler hakkında bilgim yoktu yani ama sonradan ögrendim ki piyade ve jandarmaların işi zormuş biraz... bu durumda ordu donatım biraz daha kolaymış
bu başlıgın olması çok iyi gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, en azındna moral oldunuz bana yalnız olmadıgımı bilmek güzel.
özlem özlem özlemmm ne gusel bi duyguymuşş.. hiç yaşamamıştım öncelerii... onunla evlendikten sonra bu duygununnn güzeliigini bildim. bekelemeyiiii vee gelecegini bilerekk beklemeyii ögrendim... aymerin dedigi gibi anne bana sevgisii çok yuce ama eş sevgiisiide çok farklıııı..... eşim yanımd aolsun heryere gtmeye razıyım ben 30 gun olduuu gözlerine bakmayalıııı ve elini tutmam için 5 gunum kaldı... nası gecti bilmiyorumaglayarak gulerek öle böle gectii.. çok şükürki ailemin yanındaydım... allah herkesee mutluluklar versinnnn..
Her gece yalvarıyorum keşke ben de gidebilsem diyere ama ne yazık ki gittiği yere aile gitmiyor senağlama Ailemin yanındayım ama ondan ayrı olmak çok canımı yakıyor. Arkadaşlar hepinizi Allah kavuştursun.
bende çalıştıgım için gidemiyorummm... hayurlısıı napalım olsun özleemekte gsuel diyoruz işte..
eşinin görevi ne cnm hangi şehirdesinizzz
ya canım bu iş nasıl oluyor kafama takılanlardan biri de bu siz evlisiniz değil mi? yani ne kadar süre ayrı kalıyorsunuz? iş durumunu onun yanına aldırma gibi bir şansın yok mu?
cnm eşim sürekli gitmiyorki yılda 2 kez 1 aylıgına gidiyor. yani bu süreyede katlanmaktan başka bişi gelmiyor... yaz dönemlerinde yanına gitmeyidüşünüyorum bende. inş. bakalım.
bende çalıştıgım için gidemiyorummm... hayurlısıı napalım olsun özleemekte gsuel diyoruz işte..
eşinin görevi ne cnm hangi şehirdesinizzz