Asker Eşleri

aIIah guc versin hepsine dısarıdan bakınca herkes askeri kurumda caIısan ınsanIarın zevk sefa icinde yasadıgını dusunup imreniyorıar ama maIesef oyIe degıI

Merveyncim Allah güç versin sana çocuk büyütmek eminim çok sabır isteyen bir iştir. Ama annesi ben ısırırım onun yanaklarını yerimseniben Ne tatlıdır şimdi, bıcır bıcır konuşuyordur. Allah herkese nasip ederi inşallah.

Cceylin bence uzaklığı falan hepsi boş, ben ailemden çok ayrı kaldım. Ama insan alışıyor çünkü anne baba sevgisiyle kıyaslanmıyor eş sevgisi. İnsan alışıyor ailenin olmamasına fakat eşin iyi biriyse onun yokluğuna kolay alışamıyorsun. Ama yine de iyi düşünmek lazım tabi.

İnanır mısınız ruhani rüyalara bilmem ama ben 10 sene önce nişanlımı rüyamda görmüştüm ve onunla tanışacağımı biliyordum. Zaten ya asker olacaktım ya da asker karısı ya neyse :roflol:

benim eşim jandarma birlikte akşam yemeği yediğimiz günler o kadar azki evde olduğu zaman oğlumuzun garibine gidiyor ,bazen benimde:) alışmışız yalnızlığa.....yani ordudonatım olması büyük avantaj :))

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz nasilsiniz çok memnun oldum iyice kalabaliklaşiyoruz.lotteciğim seni tekrar burda görmekten mutluyum nerelerdeydin aylardir .

selamlarrr ben pek yeni deglim ama pekte kimseyi tanımıyorumm.. olsunnnnn farketmezz.. herkese kucak dolusu sevgilerrr

özlem özlem özlemmm ne gusel bi duyguymuşş.. hiç yaşamamıştım öncelerii... onunla evlendikten sonra bu duygununnn güzeliigini bildim. bekelemeyiiii vee gelecegini bilerekk beklemeyii ögrendim... aymerin dedigi gibi anne bana sevgisii çok yuce ama eş sevgiisiide çok farklıııı..... eşim yanımd aolsun heryere gtmeye razıyım ben 30 gun olduuu gözlerine bakmayalıııı ve elini tutmam için 5 gunum kaldı... nası gecti bilmiyorumaglayarak gulerek öle böle gectii.. çok şükürki ailemin yanındaydım... allah herkesee mutluluklar versinnnn..

allah kavuşutursun bidaha da ayırmasın cnm :1hug:

bende iyim canim burada zaman geçiriyoruz senden sonra çok topik açildi kapandi umarim bu kapanmaz sanirim tayin yok .elaziğda bende bulundum çok severim ama ankaramin yerini hiç bir yere değişmem

Her gece yalvarıyorum keşke ben de gidebilsem diyere ama ne yazık ki gittiği yere aile gitmiyor senağlama Ailemin yanındayım ama ondan ayrı olmak çok canımı yakıyor. Arkadaşlar hepinizi Allah kavuştursun.

Her gece yalvarıyorum keşke ben de gidebilsem diyere ama ne yazık ki gittiği yere aile gitmiyor senağlama Ailemin yanındayım ama ondan ayrı olmak çok canımı yakıyor. Arkadaşlar hepinizi Allah kavuştursun.

bende çalıştıgım için gidemiyorummm... hayurlısıı napalım olsun özleemekte gsuel diyoruz işte..

eşinin görevi ne cnm hangi şehirdesinizzz

bende çalıştıgım için gidemiyorummm... hayurlısıı napalım olsun özleemekte gsuel diyoruz işte..

ya canım bu iş nasıl oluyor kafama takılanlardan biri de bu siz evlisiniz değil mi? yani ne kadar süre ayrı kalıyorsunuz? iş durumunu onun yanına aldırma gibi bir şansın yok mu?

ya canım bu iş nasıl oluyor kafama takılanlardan biri de bu siz evlisiniz değil mi? yani ne kadar süre ayrı kalıyorsunuz? iş durumunu onun yanına aldırma gibi bir şansın yok mu?

cnm eşim sürekli gitmiyorki yılda 2 kez 1 aylıgına gidiyor. yani bu süreyede katlanmaktan başka bişi gelmiyor... yaz dönemlerinde yanına gitmeyidüşünüyorum bende. inş. bakalım.

cnm eşim sürekli gitmiyorki yılda 2 kez 1 aylıgına gidiyor. yani bu süreyede katlanmaktan başka bişi gelmiyor... yaz dönemlerinde yanına gitmeyidüşünüyorum bende. inş. bakalım.

canım çok sevindim öylyse, en azından kısa süreli....

eşinin görevi nedir canım ? ben böyle herkese soru soruyorum yaa kusura bakmayın bilgilenmek istiyorum biz zaten 3.5 senedir arkadaşız ama sonuçta işin ucunda evlilik var :asigim:

Yazmıştım diğer sayfalarda ama dikkatini çekmemiş sanırım canım :1rolleyes: olsuuunnn ben gene yazarım canım benim.

Nişanlıyım ben. Görev askerlik olunca düğün tarihi muamma oluyor :çok üzgünüm: Şırnak dağlarında nişanlım. Teknisyen, o yüzden biraz daha içim rahat. Ordu donatımda kalıyor çoğunlukla.

Senin eşinin görevi ney canım? Nerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…