Asker Eşleri

GELDİM CANIMM KIZIMI BAHÇE GÖTÜRMÜŞTÜM
KAÇTINMI YOKSA
ne yapıyorsun sendemi yalnızsın benim gibi benimki görevde yok yalnızım
gel kahve içelim:kahve:

merhaba canım hosgeldinn a.s.

Kızın nasıll cadıı cadıı şakkıdı

ay çok şükür uyudu kızım bizde trt int te amasyadan canlı yayın yapılıo ona bakıyoz konser varda ...rüyanaz la gitmek istemedik erken uyur die uyudu oda zaten t.v den bakıoz...
sen nasılsın canım.....

ne haber canlarım belosum pelincanım valla özledim sizleri arada gelir attırın bişeyler ......dilercik kızın pek tatlı maaşallah canım

bende iyim canim burada zaman geçiriyoruz senden sonra çok topik açildi kapandi umarim bu kapanmaz sanirim tayin yok .elaziğda bende bulundum çok severim ama ankaramin yerini hiç bir yere değişmem
yapma ya niye kapattılarki o kadar uzak kaldım ki:KK43:
bir senemiz daha var elazığ da 4 yıldı 3 yılı bitti seneye hayırlısı bakalım:)
ankara gibisi varmı canım yaa ankara damısın bu arada

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BU GÜN NASILSINIZ HEPİNİZZZZZZZZZZZZZ
dilek10021.jpg

slm hanımlar güzel günler sizinle olsun
günaydın diyecen ama saat 10 bu saatde günaydın olursa günaydın bayanlarrr
burası çok sıcak, bugün buranın pazarı var benim kocacım yine yok bu sıcakta kızımla pazar yapacağız
off ne kadar gözümde büyüyor bilseniz off ya niye yokki offff
böyle zamanlarda dahamı ne anlaşılıyo kocanın varlığı(iş zamanı)malzemeleri taşırdı amannn amannnn
buda bizim işin cilveleri galiba asker eşi olmak budur işte senağlama

günaydın kızlar biz kızımla çok güzel uyuduk bugun ohhh uykuya doydum ya bugun:))

Benimde yakinda asker eşi olmam söz konusu.o yüzden sanirim şimdiden sizi tanimaya başlamaliyim.çünkü size çok ihtiyacim olcak

herkese selamalr sevgilerrrrrrrrrrrrrr.. 4 günümüz kaldıı gözümün nuruna kavuşmama..:emir_bebek::emir_bebek:. sanki evlencek gibi heycanlıyımmmm...jeyyar

X