Yine de dedikleri günü gününe tutmuş biri daha bı tatmin ediyor yaKızlar boş verin bu kehanetleri uzmanlar zaten gelecek kış biter diyo malum aşılar da gelmiş olacak. Eee yaz sezonu gelince virüs de yaz uykusuna geçiyo malum turizmyani bu kışı atlatirsak Mayıs da havalar ısınıyo zaten.
Valla beni ilgilendiren gerçekten geçmesi ve eski düzenimize geri dönmemiz bu yaz da sözde serbestleştik ama bizlere hiç uğramadıKızlar boş verin bu kehanetleri uzmanlar zaten gelecek kış biter diyo malum aşılar da gelmiş olacak. Eee yaz sezonu gelince virüs de yaz uykusuna geçiyo malum turizmyani bu kışı atlatirsak Mayıs da havalar ısınıyo zaten.
Şimdi okudum gerçekten de söyledikleri tutmuş bazıları gibi sallayarak değil araştırma yapıp bazı programlar kullanarak tahmin ediyormuş. Bu kadar nokta atışı tahminleri olması azıcık umutlandırdı. Umarım mayısta gerçekten biterYine de dedikleri günü gününe tutmuş biri daha bı tatmin ediyor ya
Aynen ben güveniyorum o adama tabi virüs Mayıs'ta biter ama eslerimizi daha önce bırakırlar. Aşılar ülkeye girdiŞimdi okudum gerçekten de söyledikleri tutmuş bazıları gibi sallayarak değil araştırma yapıp bazı programlar kullanarak tahmin ediyormuş. Bu kadar nokta atışı tahminleri olması azıcık umutlandırdı. Umarım mayısta gerçekten biter
Evet bu yüzden biraz umudum var en azından yıllık izinlerimizi kullansak bile yıl sonuna kadar bize yeter.Aynen ben güveniyorum o adama tabi virüs Mayıs'ta biter ama eslerimizi daha önce bırakırlar. Aşılar ülkeye girdi
Evet bu yüzden biraz umudum var en azından yıllık izinlerimizi kullansak bile yıl sonuna kadar bize yeter.
Merhaba hoşgeldin, inşallah bizde beklemedeyizMerhabalar bende aranıza yeni geldim umarım bu durum biran önce düzelir
Merhaba hoşgeldin, inşallah bizde beklemedeyiz
Selam kızlar, farklı güzel bir haberiniz var mı? Bende hala beklemedeyim virüs arttıkça umudum da azalıyorMerhabalar bende aranıza yeni geldim umarım bu durum biran önce düzelir
Umudum asi canım aleykümselam bu arada. Yani aşı için öncelik vermelerini umuyorum virüs azaldiginda bırakmadılar bunlar kökten bitene dek tutamazlar yaSelam kızlar, farklı güzel bir haberiniz var mı? Bende hala beklemedeyim virüs arttıkça umudum da azalıyor
Kuvvet komutanı aşı konusunda öncelik olacağını söylemiş bi toplantıda.ayrica karantina merkezlerinin sayısını arttiracaklarmis yani normalde bir gemiden izne çıkacakların sayısı ve o gemiye ayrılan oda sayısı belli. Bunları arttiracaklarini söylemiş ama gelin görün ki iki gün sonra çıkan karar. Eşimin gemisine ayrılan 10 yatak 8 e düşürülmüş. Diyeceğim o ki kuvvetten bişey beklemeyin.İlk sağlık çalışanları gönüllüler risk gruplari diyorlar. Ama arkadaşım haberde gördüm kolluk kuvvetleri de ilk sıralarda dedi işte hem denetim için sonuçta risk grubundalar dedi, bizim eşlerimize de yapılmasını umuyorum dua edelim
O kadar çok karar değiştiriyorlar ki artık hızlarına yetişemiyoruz. Umarım aşı için öncelik kararından vazgeçmezler de aşıdan sonra evlerine gelirlerKuvvet komutanı aşı konusunda öncelik olacağını söylemiş bi toplantıda.ayrica karantina merkezlerinin sayısını arttiracaklarmis yani normalde bir gemiden izne çıkacakların sayısı ve o gemiye ayrılan oda sayısı belli. Bunları arttiracaklarini söylemiş ama gelin görün ki iki gün sonra çıkan karar. Eşimin gemisine ayrılan 10 yatak 8 e düşürülmüş. Diyeceğim o ki kuvvetten bişey beklemeyin.
Onlara da hak veriyorum günde resmi rakamlara göre 28k vaka çıkıyor. Dip dibe küçücük alanda yapılan bir işte mesafe maske işe yaramaz. Sonuçta maskeyle uyuyacak değiller. En iyi çözüm aşının gelmesi olur umarım bir an önce eşlerimize yaparlar. Ben haberlerde görmemiştim o yüzden şimdi biraz daha umutlandım :)İlk sağlık çalışanları gönüllüler risk gruplari diyorlar. Ama arkadaşım haberde gördüm kolluk kuvvetleri de ilk sıralarda dedi işte hem denetim için sonuçta risk grubundalar dedi, bizim eşlerimize de yapılmasını umuyorum dua edelim
O karardan vazgecmezler çünkü onları kendi malları gibi görüyorlar ve malum aşıyı toplumun büyük bi kesimine uygulamaları gerekiyo elbette ellerindekinden başlayacaklar. Açıkçası ben eşime " eğer zorunlu tutulmazsan aşı olmanı istemiyorum" dedim. Çünkü aşının da ne olduğu belli değil sonuçları belli değil. Uzun araştırmaları yok. Uzun vadede genetik bazı değişimlere uğrama ihtimalinin çok yüksek olduğu soyleniyo. O yüzden aşıya da güvenmiyorum. Yani aşı coronadan korumada başarılı olabilir ama sonrası için endişeliyimO kadar çok karar değiştiriyorlar ki artık hızlarına yetişemiyoruz. Umarım aşı için öncelik kararından vazgeçmezler de aşıdan sonra evlerine gelirler
Valla bende duymadım arkadaşım gördüm ben dedi oyle sevindim yaniOnlara da hak veriyorum günde resmi rakamlara göre 28k vaka çıkıyor. Dip dibe küçücük alanda yapılan bir işte mesafe maske işe yaramaz. Sonuçta maskeyle uyuyacak değiller. En iyi çözüm aşının gelmesi olur umarım bir an önce eşlerimize yaparlar. Ben haberlerde görmemiştim o yüzden şimdi biraz daha umutlandım :)
Valla beklenti değilde bir umut diyelim çok yorulduk çünkü yeter nereye kadar tutacaklar virüsu yayanlar ödesin bedelini bizim suçumuz neydi anlamıyorum koruma koruma ,ya kafayı yedi adamlarKuvvet komutanı aşı konusunda öncelik olacağını söylemiş bi toplantıda.ayrica karantina merkezlerinin sayısını arttiracaklarmis yani normalde bir gemiden izne çıkacakların sayısı ve o gemiye ayrılan oda sayısı belli. Bunları arttiracaklarini söylemiş ama gelin görün ki iki gün sonra çıkan karar. Eşimin gemisine ayrılan 10 yatak 8 e düşürülmüş. Diyeceğim o ki kuvvetten bişey beklemeyin.
Valla beklenti değilde bir umut diyelim çok yorulduk çünkü yeter nereye kadar tutacaklar virüsu yayanlar ödesin bedelini bizim suçumuz neydi anlamıyorum koruma koruma ,ya kafayı yedi adamlar
Benden de o kadar . İnşallah olacak ben inanıyorum. Yani açıkçası 2 hfta önceye kadar beklentim hiç yoktu . Ama artık çıkacaklar gibi hissediyorum. İstifalar arttı ya bir de twiterdan çok fazla şey yazıldı artık tutmazlar. Aşı da geliyor ya ee bahane kalmadiŞu guruptan her bildiririm görüşümde bi heycanla geliyorum yine bi haber bi gelişme mi var diye