Asker Eşleri

Benim de çok umutlarım var inşallah boşa çıkmazlar.biz de kafayı yedik
Asi konusunda da şunu diyeyim zaten bence eşler haricinde bizde kafayı yedik iyice psikolojimiz bozuldu. Asi içine cip yerleşme imkanı yokmuş . İlk saglikcilara kolluk kuvvetlerine diyolar eğer bu toplumun en önemli kesimini riske atarlarsa olacakları biliyorlar sanmıyorum bı zarar vereceğini . Aşıda koruyuculuk taşıyan antikor dışı maddeler zaten bir kaç yıl içinde vcuttan atiliyormus

Valla çip mevzusunu ilk kez şuanda duydum . Ben genetik tahribat açısından düşünüyorum .

Valla çip mevzusunu ilk kez şuanda duydum . Ben genetik tahribat açısından düşünüyorum .
Sosyal medyada bu çalkantı varda banada anlamli gelmiyor çip olayı evet isterlerdi sanırım bunu ama . Ben asi vurunmayi düşünmüyorum ama eşim çıkacaksa vurunurum yani bizim içinde sartsa. İnşallah yoktur böyle büyük bi riski almaz sağlık bakanlığı . İnceliyorlar Türkiye'deki tüm sağlık çalışanlarına zarar vermek istemezler bunu düşününce yoktur bsey diyorum

İçinde çip olduğuna ihtimal vermiyorum sadece yan etkileri uzun yıllar sonra çıkar mı diye düşünüyorum ama artık umrumda değil eşim gelecekse denek olarak bile yaptırırım.

Ama aşı yapılsa bile 2 doz ve yine beklemek gerekiyor etkisi hemen çıkmıyor. Üstelik direkt askerlere yapacaklar mı o da tam belli değil. Bana bazen bu süreç hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bazen umutlansam da çıkacaklarına olan inancımı kaybettim sanırım

Bugün bı eczacının yazısına denk geldim mRNA ile genetik bozulmaz artık saçma asi karşıtı şeyler atmayın yazmıştı. Bende denek olurum aynen öyle seçim şansımız bile yok mahvettiler
İçinde çip olduğuna ihtimal vermiyorum sadece yan etkileri uzun yıllar sonra çıkar mı diye düşünüyorum ama artık umrumda değil eşim gelecekse denek olarak bile yaptırırım.

Bence çıkacaklar az daha sabır gemiler rahatlatilcak inanalım umutsuz olunca psikolojimiz daha kötü oluyor . 2. Doz bunda var mı ki ben pfizerde var sanıyordum sadece çin için doz 2 duymadım öyleyse de bu çok uzun sürmez

Artık hiçbir şey bilmiyorum eşim sadece 2 gün izne çıktı 10 gün bile çıkarmadılar. Bu kafayla ne kadar motive olup yaşama sevincini kaybetmeden yaşabilirim ki. Kırmızı oda dizisindeki gibi bir psikologa ihtiyacımız var

Ov niye 2 gün çıktı ya nasıl oluyor bu en az 1 hafta izinleri . Katılıyorum ama gören var mı bizi asla yok

Bu arada canim doz aralığı uzun değilmiş 20 gün ya olur ya olmaz yani arası. 1ay olsa da razıyız artık çıksınlar da 1 ay ne ki zaman kavramı bitik bizde

Bu arada canim doz aralığı uzun değilmiş 20 gün ya olur ya olmaz yani arası. 1ay olsa da razıyız artık çıksınlar da 1 ay ne ki zaman kavramı bitik bizde
Yaa artık 30 gün bile çok gibi gelmiyor eskiden 45 günlük seyir bile aylarca gibi gelirdi. Şimdi o kadar alıştık ki bir ay gözümde hiç büyümüyor yeter ki sonunun geleceği bir sayacımız olsun...

bu konu da size katılıyorum

Yaa artık 30 gün bile çok gibi gelmiyor eskiden 45 günlük seyir bile aylarca gibi gelirdi. Şimdi o kadar alıştık ki bir ay gözümde hiç büyümüyor yeter ki sonunun geleceği bir sayacımız olsun...
Vallahi öyle bir gün blsek sayarız bekleriz . 30 gün cidden komik geliyor dediğin gibi 45 gün seyir neymiski ona şükreder olduk .artık çıkaracaklar çok az kaldı sabredelim

Vallahi öyle bir gün blsek sayarız bekleriz . 30 gün cidden komik geliyor dediğin gibi 45 gün seyir neymiski ona şükreder olduk .artık çıkaracaklar çok az kaldı sabredelim
Evet seninle konuşmak kendimi biraz daha iyi hissettirdi teşekkür ederim :)
Eskiden 45 günlük seyire gitmesine bir gün kala ağlamaya başlıyorum. Artık o kadar alışmışım ki yokluğuna, yalnız başıma evde yaşamaya eskisi gibi ağlayamıyorum bile. Aslında ağlamak bile beraber, uzun zaman geçirdiğinin, kopamadığının işaretiymiş .7 gün 2 ay sonra 2 gün görmüşken, insan kısacık sürede varlığına alışamıyor ki yokluğunu kabullensin sadece güzel bir rüyaymış ve bitmiş gibi hissediyorsun. Bu yıl bunu da öğrendim...

Vallahi öyle bir gün blsek sayarız bekleriz . 30 gün cidden komik geliyor dediğin gibi 45 gün seyir neymiski ona şükreder olduk .artık çıkaracaklar çok
Öyle mi cok sevindim iyi gelmiş olmama bende gerçekten aynı derdi paylaşan biri ile konuşunca iyi hissediyorum yasamayana istediğin kadar anlat bosss. Valla o iki günüde vermeselerms neye yararki yine gitti yine içiniz yandı 2 gün ne ya dalga geçer gibi .. hepimiz malesef alıştık ve kabullendik ama artık kimsenin dayanacak gücü kalmadı aşı için umutla bekliyoruz inşallah çok az kaldı inanıyorum

Kesinlikle öyle yaşamayan kimse ne hissettiğimizi asla anlayamaz. İyi ki bu platform ve sizler varsınız İnşallah o günlere az kalmıştır hep birlikte ne zor günlerden geçtik diye bir gün konuşup güler geçeriz

Evet iyiki iyilik geçecek çok az kaldı ve biz bir ay sonr burayı okuyup ya ne günlerdi diyeceğiz inşallah mujdeleriz birbirimizi sadece 1 aycik kaldı tabii herkes eşine kavuşup burayi unutursa şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…