Bi dedikodu dolanmaya başlamış aşı için ama kimse pek inanmiyo. Ocak gibi 3 hafta arayla vurulmaya başlayacaklar diye. Resmi bi yazışma yok ama yani insanlara umut pompaliyolar yine.Nerdeyse bir ay daha geçti aşıyla ilgili farklı bir haberi olan var mı?
Geldiğinde eşlerimize vurulması büyük ihtimalle zorunlu olur. Ben hem yan etki etmesinden korkuyorum hemde alman aşısı için 2 ay çocuk yapmayın dediler. Bizde bebek düşünüyorduk bu aşıyı olursa mecbur yine ertelemek zorunda kalacağız. Sağlıkçılar vurulmaya başlamış diyorsun ama faz 3 çalışması daha sonuçlanmadı. Böyle bir açıklama yapılmadan neden vurmaya başlamışlar ki. Umarım annende alerjik reaksiyona sebep olmaz, aşı iyi gelirAşı vurulmaya başlandı. Benim annem vuruldu. Astım, böbrek ve bir sürü daha rahatsızlığı vardı. Abimin eşi sağlıkçı kendisi için gelen aşıyı anneme vurmuş. Kendisi geçirdi. Annem hiç bu yan etki hissetmediğini söyledi. Eslerimize ne zaman vurulur bilmiyorum ama yazın vurulmuş olacaklarını düşünüyorum.
Aşı tüm fazlardan geçmiş ben gelecek hafta çarşamba vurulmaya başlanacak diye okumuştum . Dün annemle konuştum vurulmuş şaşırdım ama annem zaten yüksek risk grubunda olduğu için vurulmasini istiyordum.Geldiğinde eşlerimize vurulması büyük ihtimalle zorunlu olur. Ben hem yan etki etmesinden korkuyorum hemde alman aşısı için 2 ay çocuk yapmayın dediler. Bizde bebek düşünüyorduk bu aşıyı olursa mecbur yine ertelemek zorunda kalacağız. Sağlıkçılar vurulmaya başlamış diyorsun ama faz 3 çalışması daha sonuçlanmadı. Böyle bir açıklama yapılmadan neden vurmaya başlamışlar ki. Umarım annende alerjik reaksiyona sebep olmaz, aşı iyi gelir
Valla Almanlar iki ay çocuk yapmayın demisse bence en az 6 ay erteleyin derim. Allah meleginize sağlıkla kavuştursun. Gemilerden gelemedikleri şu günlerde çocuk sahibi olmak isteyen çiftleri hep düşündüm çünkü bende biraz böyle bi durumun içinde kalmıştım zorduGeldiğinde eşlerimize vurulması büyük ihtimalle zorunlu olur. Ben hem yan etki etmesinden korkuyorum hemde alman aşısı için 2 ay çocuk yapmayın dediler. Bizde bebek düşünüyorduk bu aşıyı olursa mecbur yine ertelemek zorunda kalacağız. Sağlıkçılar vurulmaya başlamış diyorsun ama faz 3 çalışması daha sonuçlanmadı. Böyle bir açıklama yapılmadan neden vurmaya başlamışlar ki. Umarım annende alerjik reaksiyona sebep olmaz, aşı iyi gelir
Evet gerçekten çok zor geçen yıl baharda düşünüyorduk. Evdeki hesap çarşıya uymadı yine ertelemek zorunda kaldık. Riske atmaktansa erteleyelim bakalım. Umarım aşı yan etki yapmaz gemiler mavi statüye geçer de eşlerimiz en azından eve gelirValla Almanlar iki ay çocuk yapmayın demisse bence en az 6 ay erteleyin derim. Allah meleginize sağlıkla kavuştursun. Gemilerden gelemedikleri şu günlerde çocuk sahibi olmak isteyen çiftleri hep düşündüm çünkü bende biraz böyle bi durumun içinde kalmıştım zordu
Eğer zorunlu olmazsa yaptırmaz belki. Komutana durumu iletirse yaptırım uygulayacagini da sanmam. Eşim çocuk tedavisi için izin alanlara vs yardımcı olurdu yani bu tip durumları insanlar konusuyo.Evet gerçekten çok zor geçen yıl baharda düşünüyorduk. Evdeki hesap çarşıya uymadı yine ertelemek zorunda kaldık. Riske atmaktansa erteleyelim bakalım. Umarım aşı yan etki yapmaz gemiler mavi statüye geçer de eşlerimiz en azından eve gelir
Yaptırmazsa da eve gönderirler mi kiEğer zorunlu olmazsa yaptırmaz belki. Komutana durumu iletirse yaptırım uygulayacagini da sanmam. Eşim çocuk tedavisi için izin alanlara vs yardımcı olurdu yani bu tip durumları insanlar konusuyo.
İşte belki gönderirler henüz zaten belli değil. Şimdilik söylenen gönüllülük esasına göre olacağı. Yatırım komutanlar tarafından olacak gibi bişey yazıyordu. Gemideki kişiye bağlıysa iltimas gosterebilir diye düşünüyorumYaptırmazsa da eve gönderirler mi ki
Eşimin gemisindekilerin insan olduklarını bile düşünmüyorum her zaman her işi yokuşa süren tipler. Eminim herkese zorla yapacaklardırİşte belki gönderirler henüz zaten belli değil. Şimdilik söylenen gönüllülük esasına göre olacağı. Yatırım komutanlar tarafından olacak gibi bişey yazıyordu. Gemideki kişiye bağlıysa iltimas gosterebilir diye düşünüyorum
Bugün aldığım en güzel umut verici haber inşallah ciddi yan etki vermez hepsi aşılanır ve evlerine gelirler artık kavuşuruzAşılamanın 5 Ocak gibi başlayacağı konusuluyomus.
Öyle ama basit bi söylenti diye de düşünüyorum çünkü eğer 5 ocakta aşılama başlayacak olsa şimdiden yazısı vs gelirdi gibi.Bugün aldığım en güzel umut verici haber inşallah ciddi yan etki vermez hepsi aşılanır ve evlerine gelirler artık kavuşuruz
Eşim olmadan bir yılbaşı geçirdim. Bu sabaha da pek umutlu uyanmadım. Sizden ne haber?Kızlar ne haber ?
Çok şükür benim eşim bu yıl yanımda bende hep yalnız geçirirdim yeni yılı.Tez vakitte kavuşursunuz inşEşim olmadan bir yılbaşı geçirdim. Bu sabaha da pek umutlu uyanmadım. Sizden ne haber?
Teşekkür ederim inş. Ne güzel kavuşmuşsunuz, kimse yaşamasın bu ayrılıkları...Çok şükür benim eşim bu yıl yanımda bende hep yalnız geçirirdim yeni yılı.Tez vakitte kavuşursunuz inş
Amin inşTeşekkür ederim inş. Ne güzel kavuşmuşsunuz, kimse yaşamasın bu ayrılıkları...
Kendimi kitaplara verdim yoksa ruh sagligim gidecek kocam gelince ben timarhaneye giderdim. Şuan aynı anda 4 kitap okuyorum. Biri bitiyo hemen yerine yenisini ekliyorum. Açıkçası bana iyi geldi. Tavsiye ederim. Ferfecir gurubuna da katıldım kitap gurubuKızlar ne haber ?
Bende aşı umuduyla bekliyorum bitmiş bir şekilde , hayattan umudum kalmamisEşim olmadan bir yılbaşı geçirdim. Bu sabaha da pek umutlu uyanmadım. Sizden ne haber?