Asker Eşleri

Aynı berbat a. Twitter'da chance.org kampanyası paylaşıldı. İmza atılıyor sizlerde bakın katılın paylasirsak daha iyi olur. #dzkknormalmesaigelsin tagi ile bulabilirsiniz
Fıtrat cevabını verdiler artık hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum

Haksızlık ya . Ya hepsine verilsin ya hiç birine resmen hak yeniyor
Bu kadar saçmalık anca bizim ülkemizde olur zaten. Yani bir gemideki personel isyan ediyor diye onlara sus payı olarak mavi gemi, diğerleri de görüp özenirse disiplin👏 adalet olmazsa bizim hakkımız daha çok yenir. Herkes eşit şartlarda olsaydı bu kadar üzülmezdim zaten 😔

Bu kadar saçmalık anca bizim ülkemizde olur zaten. Yani bir gemideki personel isyan ediyor diye onlara sus payı olarak mavi gemi, diğerleri de görüp özenirse disiplin👏 adalet olmazsa bizim hakkımız daha çok yenir. Herkes eşit şartlarda olsaydı bu kadar üzülmezdim zaten 😔
Aynen öyle vallahi bıktık artık böyle saçma şey mi olur herkes kendi işini hallediyor kalanlar enayi mi yeter artık ya

Bı kehanet bilimci var yani adam astrolog ama her dediği çıkıyor onun dediğine göre Mayıs'ta bitecek virüs. Ocak Şubat Mart Nisan zaten aşı ayları
Kim bende takip etmek istiyorum. Mayıs 2021 de biterse ona bile şükredecek haldeyim. Devamlı başa dönüyoruz bu vakalar varken eşlerimizin izne çıkması bile zor olur gibi geliyor :KK43:

Kızlar boş verin bu kehanetleri uzmanlar zaten gelecek kış biter diyo malum aşılar da gelmiş olacak. Eee yaz sezonu gelince virüs de yaz uykusuna geçiyo malum turizm 🥴 yani bu kışı atlatirsak Mayıs da havalar ısınıyo zaten.

X