Aynı iyiye giden bişey yokKızlar ne alemdesiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı iyiye giden bişey yokKızlar ne alemdesiniz ?
Aynı berbat a. Twitter'da chance.org kampanyası paylaşıldı. İmza atılıyor sizlerde bakın katılın paylasirsak daha iyi olur. #dzkknormalmesaigelsin tagi ile bulabilirsinizYalnız başıma uzun geceleri geçirmeye çalışıyorum sizde durumlar ne?
İnşallah olur Twitter a bakın #dzkknormalmesaigelsin tagina change.org kampanyası olusturulduAynı iyiye giden bişey yok
Kaç yıldır denizkuvvetlerinde eşiniz ?İnşallah olur Twitter a bakın #dzkknormalmesaigelsin tagina change.org kampanyası olusturuldu
Fıtrat cevabını verdiler artık hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorumAynı berbat a. Twitter'da chance.org kampanyası paylaşıldı. İmza atılıyor sizlerde bakın katılın paylasirsak daha iyi olur. #dzkknormalmesaigelsin tagi ile bulabilirsiniz
4 yıldır . Bı umut ne görürsem koşuyorum aslındaKaç yıldır denizkuvvetlerinde eşiniz ?
Sizi çok iyimser gördüm o yüzden soruyorum. Deniz kuvvetleri yarın normallesebilir ama asla öyle imzalarla falan olmaz bu .
Umarım değişirFıtrat cevabını verdiler artık hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum
İsyan edip gemiden toplu kaçan personellerin gemileri maviye cevurilmis.4 yıldır . Bı umut ne görürsem koşuyorum aslında
Eve gidip geliyorlar mı yaniİsyan edip gemiden toplu kaçan personellerin gemileri maviye cevurilmis.
İsyan edip gemiden toplu kaçan personellerin gemileri maviye cevurilmis.
Artık yaparlarsa disiplin mahkemelerine gidecekler . Subaylar için öyle yaptılarHadi yaaaa ,süper bizimkilerde mi yapsa
Artık yaparlarsa disiplin mahkemelerine gidecekler . Subaylar için öyle yaptılar
Bu kadar saçmalık anca bizim ülkemizde olur zaten. Yani bir gemideki personel isyan ediyor diye onlara sus payı olarak mavi gemi, diğerleri de görüp özenirse disiplin adalet olmazsa bizim hakkımız daha çok yenir. Herkes eşit şartlarda olsaydı bu kadar üzülmezdim zatenHaksızlık ya . Ya hepsine verilsin ya hiç birine resmen hak yeniyor
Aynen öyle vallahi bıktık artık böyle saçma şey mi olur herkes kendi işini hallediyor kalanlar enayi mi yeter artık yaBu kadar saçmalık anca bizim ülkemizde olur zaten. Yani bir gemideki personel isyan ediyor diye onlara sus payı olarak mavi gemi, diğerleri de görüp özenirse disiplin adalet olmazsa bizim hakkımız daha çok yenir. Herkes eşit şartlarda olsaydı bu kadar üzülmezdim zaten
Belirsizliğe bile alıştık artık aşı gelip vakalar düşmedikçe eski haline biraz zor dönerizAynen öyle vallahi bıktık artık böyle saçma şey mi olur herkes kendi işini hallediyor kalanlar enayi mi yeter artık ya
Bı kehanet bilimci var yani adam astrolog ama her dediği çıkıyor onun dediğine göre Mayıs'ta bitecek virüs. Ocak Şubat Mart Nisan zaten aşı aylarıBelirsizliğe bile alıştık artık aşı gelip vakalar düşmedikçe eski haline biraz zor döneriz
Kim bende takip etmek istiyorum. Mayıs 2021 de biterse ona bile şükredecek haldeyim. Devamlı başa dönüyoruz bu vakalar varken eşlerimizin izne çıkması bile zor olur gibi geliyorBı kehanet bilimci var yani adam astrolog ama her dediği çıkıyor onun dediğine göre Mayıs'ta bitecek virüs. Ocak Şubat Mart Nisan zaten aşı ayları
Kim bende takip etmek istiyorum. Mayıs 2021 de biterse ona bile şükredecek haldeyim. Devamlı başa dönüyoruz bu vakalar varken eşlerimizin izne çıkması bile zor olur gibi geliyor
Ülker Ali YıldızKim bende takip etmek istiyorum. Mayıs 2021 de biterse ona bile şükredecek haldeyim. Devamlı başa dönüyoruz bu vakalar varken eşlerimizin izne çıkması bile zor olur gibi geliyor