Bizi bizden başka anlayan olduğunu sanmıyorum. Herkesin eşi 3 gün evde olmasa tüm sıkıntıları kendileri çekiyormuş gibi davranıyor. 1 ay askere gidenlerin eşleri sanki savaşa gönderir gibi davranıyor. Bunlar gördükçe diyorum ki acaba gerçekten o kadar kısa süre yalnız olmak gerçekten zorsa bizim 8 aydır yaşadığımız nedir? Birkaç gün önceye kadar bebek bile istiyordum artık onu da istemiyorum. Kendim şuan mutlu değilken bir başkasını nasıl mutlu edip bakabilirim ki. Belirsizliğin içinde kaybolduk sadece ölmemek için yemek yiyor nefes alıyor biraz uykuya dalabilirsek uyuyoruz hepsi bu. Ve bunları yaşarken gerçekte ne olduğunu ne hissettiğimi kimse bilmiyor. Herkese göre eşi yanında yok ama hayatını yaşıyor mis gibi altında araba cepte para ye iç gez yat diye düşünüyorlardır. Keşke gerçekten tüm duygularımı kaybetsem de öyle yaşayabilsemBenim de artık güzel günlere olan inancım kalmadı .oğlum o kadar huyu güzel bi çocuk ki anlatamam. Çok mızmız değil inatçı değil yani hayallerdeki çocuk Allah a şükür ama ben artık o kadar tahammülsüz ve gergin bi insana dönüştüm ki biraz mizirdasa tabiri caizse cinleniyorum. Asla şiddet falan uygulamiyorum ama ses tonum değişiyo ,yüz ifadem değişiyo bu da psikolojik şiddet. Bu durumun da farkındayım çok üzülüyorum ama engel olamıyorum artık. Bir de insanların bana yediğim önemde yemedigim arkamdaymis davranışları sözleri, bir de tayinimiz tatil beldesine çıktı diye millet bizden mutlu . şimdiden gelecek yazın planlarını yapiyolar ... Sinirlenecek şeyler bitmiyoki
Eşinizin rütbesi nedirBu arada eşime sordum kasımda maviye geçiş gibi bişey var mı diye yok dedi. Arama faaliyetleri , eğitimler vs tamamlanır dedi .o zaman da izin alıp gelmek daha kolay olur dedi. Bakalım nasipse Kasım ayında kavusucaz az çok
Ah ah çekiyorum sürekli inşallah bu ahlar adresini bulurBizi bizden başka anlayan olduğunu sanmıyorum. Herkesin eşi 3 gün evde olmasa tüm sıkıntıları kendileri çekiyormuş gibi davranıyor. 1 ay askere gidenlerin eşleri sanki savaşa gönderir gibi davranıyor. Bunlar gördükçe diyorum ki acaba gerçekten o kadar kısa süre yalnız olmak gerçekten zorsa bizim 8 aydır yaşadığımız nedir? Birkaç gün önceye kadar bebek bile istiyordum artık onu da istemiyorum. Kendim şuan mutlu değilken bir başkasını nasıl mutlu edip bakabilirim ki. Belirsizliğin içinde kaybolduk sadece ölmemek için yemek yiyor nefes alıyor biraz uykuya dalabilirsek uyuyoruz hepsi bu. Ve bunları yaşarken gerçekte ne olduğunu ne hissettiğimi kimse bilmiyor. Herkese göre eşi yanında yok ama hayatını yaşıyor mis gibi altında araba cepte para ye iç gez yat diye düşünüyorlardır. Keşke gerçekten tüm duygularımı kaybetsem de öyle yaşayabilsem
Yüzbaşı. Ayrıca Kasım da geldi yine bi ışık yok geleceğine dairEşinizin rütbesi nedir
Sizin esiniz yüzbaşı olduğu halde böyleyse ben astsubaylari düşünemiyorum sizce onların durumu daha mı kritiktir?Yüzbaşı. Ayrıca Kasım da geldi yine bi ışık yok geleceğine dair
ben bunu söyleyen bikaç kişiye şöyle dedim "biz 7 aydır görüşemiyoruz. bir sürü şey atlattık. eşim normale döndükten sonra her fırsatta başbaşa kaçma planımız var. evimizde de biraz bizbize olmak istiyoruz. o yüzden önümüzdeki yıl bizi mazur görün ama biz biraz birbirimizle zaman geçireceğiz. " hiç de pişman değilim. bozulan da bozulsun artık bu düşüncesizlikleBenim de artık güzel günlere olan inancım kalmadı .oğlum o kadar huyu güzel bi çocuk ki anlatamam. Çok mızmız değil inatçı değil yani hayallerdeki çocuk Allah a şükür ama ben artık o kadar tahammülsüz ve gergin bi insana dönüştüm ki biraz mizirdasa tabiri caizse cinleniyorum. Asla şiddet falan uygulamiyorum ama ses tonum değişiyo ,yüz ifadem değişiyo bu da psikolojik şiddet. Bu durumun da farkındayım çok üzülüyorum ama engel olamıyorum artık. Bir de insanların bana yediğim önemde yemedigim arkamdaymis davranışları sözleri, bir de tayinimiz tatil beldesine çıktı diye millet bizden mutlu . şimdiden gelecek yazın planlarını yapiyolar ... Sinirlenecek şeyler bitmiyoki
Hep dayanağım eşimin iyi olması ve tüm bunların bir gün anı olarak kalacak olması. Bu ahlar elbet bir gün yerini bulacak. Bile isteye personelin burnundan getiren kim varsa hakkımızı helal etmiyoruz. Bugün yine aşı ile ilgili gelişmeler olduğunu gördüm. İnşallah hep beraber atlatırızAh ah çekiyorum sürekli inşallah bu ahlar adresini bulur
Aynen öyle pislikler istifa çok zaten kurtuldular işte kına yaksinlarBen de amaçlarının bu olduğunu düşünüyorum. İhraç etmeye bahane bulamadığı çok sayıda istemediği peesonel var ve resmen mobbing uyguluyo kılıfı da hazır
Evet bende gördüm bu bı umut tabii ilk sağlık personeli huzur evi gibi yerlere yapilcakmis ama bence sağlık personeli + deniz kuvvetleri olmalıHep dayanağım eşimin iyi olması ve tüm bunların bir gün anı olarak kalacak olması. Bu ahlar elbet bir gün yerini bulacak. Bile isteye personelin burnundan getiren kim varsa hakkımızı helal etmiyoruz. Bugün yine aşı ile ilgili gelişmeler olduğunu gördüm. İnşallah hep beraber atlatırız
Neoliyi burda, bende asker eşiyim sınırdayız ama memnunuz yerimizden çok şükürde
Asla etmiyoruz aslaaaa. Herkesin rezalet bı hikayesi oldu bu vebalin altında ezilsinlerah kızlar neler neler yaşıyoruz malesefben de bu 8 aylık süreçte düşük yaptım. verilen bir ilaç yan etki yarattı kalp çarpıntısı başlattı. pandeminin ortasında 4 ay boyunca haftada en az 2 defa doktora tedaviye gidip geldim. tüm bu süreçlerde eşim malesef manen ne kadar yanımda olsa da fiziken yanımda olamadı. ben yıprandım ama o da bu süreçte burada olamadığı için aynı derecede yıprandı. bu kararları alan insanlar her akşam evlerine, ailelerine gittiler. ben de hakkımı helal etmiyorum hiçbirisine. çok üzgünüm her birimiz adına.
Aynen öyle banada diyolar he de geç çok beklerler evde yokuz bulabilirlerse gelsinlerBenim de artık güzel günlere olan inancım kalmadı .oğlum o kadar huyu güzel bi çocuk ki anlatamam. Çok mızmız değil inatçı değil yani hayallerdeki çocuk Allah a şükür ama ben artık o kadar tahammülsüz ve gergin bi insana dönüştüm ki biraz mizirdasa tabiri caizse cinleniyorum. Asla şiddet falan uygulamiyorum ama ses tonum değişiyo ,yüz ifadem değişiyo bu da psikolojik şiddet. Bu durumun da farkındayım çok üzülüyorum ama engel olamıyorum artık. Bir de insanların bana yediğim önemde yemedigim arkamdaymis davranışları sözleri, bir de tayinimiz tatil beldesine çıktı diye millet bizden mutlu . şimdiden gelecek yazın planlarını yapiyolar ... Sinirlenecek şeyler bitmiyoki
İşte yaşamayan bilmiyor , aynen ya sanki harbe gidiyor eşleri bı gururlanma böbürlenme bı hasret naralari boş ya. Bizi biz anlarız ancak içimdeki yangının tarifi yok. Saç kestirmek ten kafamda saç kalmadiBizi bizden başka anlayan olduğunu sanmıyorum. Herkesin eşi 3 gün evde olmasa tüm sıkıntıları kendileri çekiyormuş gibi davranıyor. 1 ay askere gidenlerin eşleri sanki savaşa gönderir gibi davranıyor. Bunlar gördükçe diyorum ki acaba gerçekten o kadar kısa süre yalnız olmak gerçekten zorsa bizim 8 aydır yaşadığımız nedir? Birkaç gün önceye kadar bebek bile istiyordum artık onu da istemiyorum. Kendim şuan mutlu değilken bir başkasını nasıl mutlu edip bakabilirim ki. Belirsizliğin içinde kaybolduk sadece ölmemek için yemek yiyor nefes alıyor biraz uykuya dalabilirsek uyuyoruz hepsi bu. Ve bunları yaşarken gerçekte ne olduğunu ne hissettiğimi kimse bilmiyor. Herkese göre eşi yanında yok ama hayatını yaşıyor mis gibi altında araba cepte para ye iç gez yat diye düşünüyorlardır. Keşke gerçekten tüm duygularımı kaybetsem de öyle yaşayabilsem
Yaptığı işe bağlı . Benim eşimin üstünde ki kişi yok altında da işi bilen adam olmadığı için izin kullanamıyo . Astsubayların sayısı subaylara oranla oldukça yüksek, bi kişi lazım olduğunda en kötü ihtimalle yan gemideki adama yaptırırlar ama eşimin öyle bi ihtimali yok . Savaş hareket subayı ve bir çok gemide zaten savaş hareket subayı da yok. Rütbesi ne olursa olsun her türlü zor olacak süreçSizin esiniz yüzbaşı olduğu halde böyleyse ben astsubaylari düşünemiyorum sizce onların durumu daha mı kritiktir?
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için Allah yardımcınız olsunYaptığı işe bağlı . Benim eşimin üstünde ki kişi yok altında da işi bilen adam olmadığı için izin kullanamıyo . Astsubayların sayısı subaylara oranla oldukça yüksek, bi kişi lazım olduğunda en kötü ihtimalle yan gemideki adama yaptırırlar ama eşimin öyle bi ihtimali yok . Savaş hareket subayı ve bir çok gemide zaten savaş hareket subayı da yok. Rütbesi ne olursa olsun her türlü zor olacak süreç
Hepimizin yardımcısı olsun . Akşam eve gidip eşine çocuklarına sarılan ve bizlerin bu halde olmasına sebep olanlara da aynılarını yaşatsınTeşekkür ediyorum bilgilendirme için Allah yardımcınız olsun
Amin inşallah bizim ahimizla yaşasınlarHepimizin yardımcısı olsun . Akşam eve gidip eşine çocuklarına sarılan ve bizlerin bu halde olmasına sebep olanlara da aynılarını yaşatsın
Yalnız başıma uzun geceleri geçirmeye çalışıyorum sizde durumlar ne?Kızlar ne alemdesiniz ?