- 2 Ağustos 2018
- 573
- 497
Hatay kırıkhandayiz
[/QUOTE
Hmm bizde Antakyadayiz
Evet cok sicakCokk sicakonun harici sevdim buralari yeni tayin misin canim
Benin iki sene oldu kirikhana geldim ilk ben burda nasil 4 sene gecircem dedim ama alistim artik kirikhani pek sevemedim yine ama antakya iskenderun guzel yerler hudutta mi esinEvet cok sicakevet bu sene yeni birkac ay oldu
Yok bizimki jandarmaBenin iki sene oldu kirikhana geldim ilk ben burda nasil 4 sene gecircem dedim ama alistim artik kirikhani pek sevemedim yine ama antakya iskenderun guzel yerler hudutta mi esin
AyyyBizde hayaller maldivler, hayatlar mardinler ahey ahey
Benim esim piyada hudutta 10a 2 calisio tek sıkntim bu benimdeYok bizimki jandarma
Ben daha virusten pek bir yere cikmadim 2 de cocuk var, anca seneye bakariz burasi nasil bir yermisBenin iki sene oldu kirikhana geldim ilk ben burda nasil 4 sene gecircem dedim ama alistim artik kirikhani pek sevemedim yine ama antakya iskenderun guzel yerler hudutta mi esin
Aynen öyle allahtan alışkındım ben göçebe hayata bekarken zorlanmıyorum ondan gurbete falan hatta daha güzel iki tarafa uzak kafa rahatAyyyvalla oyle yaaa ne cikarsa bahtimiza dioruz gelip bi duzen kuruyoruz iste
Allah yardimcimiz olsun canim zor isBenim esim piyada hudutta 10a 2 calisio tek sıkntim bu benimde
Ay evet o yonden bi guzelligi varAynen öyle allahtan alışkındım ben göçebe hayata bekarken zorlanmıyorum ondan gurbete falan hatta daha güzel iki tarafa uzak kafa rahat
Bendede iki cocuk canim ilk geldigim sene gezemedim bende kucuk oglum 8 gunluktu geldim buraya yas dedi gezmeye basladik sonrada bu virus illeti cikti kaldik evlerde ama guzeldir buralar nerden geldiniz buraya canimBen daha virusten pek bir yere cikmadim 2 de cocuk var, anca seneye bakariz burasi nasil bir yermis
Bati karadenizden geldik biz, burasiyla cok farkli sulak yerden kurak yere geldim. Memleketin heryeri farkli guzel alisicaz artikBendede iki cocuk canim ilk geldigim sene gezemedim bende kucuk oglum 8 gunluktu geldim buraya yas dedi gezmeye basladik sonrada bu virus illeti cikti kaldik evlerde ama guzeldir buralar nerden geldiniz buraya canim
Ben sivastan geldim buraya -10lardan 40 derecelere geldik bizdeBati karadenizden geldik biz, burasiyla cok farkli sulak yerden kurak yere geldim. Memleketin heryeri farkli guzel alisicaz artik
Sizin nereden geldiniz
Yeni tayin yerimiz eşimin yani HAKKARİ /ŞEMDİNLİ
Devlete girmek hakikaten kolaybdegil ozel sektorde hersey zor heleki cocugun olunca. Bir sekilde bulusursunuz. Ben ozelde calisiyordum istifa ettim ama devlette calissam istifa etmezdim. Bir sekilde orta yolu bukurduk en kotu yakin ilde olurdum tayinlr vs. Once bir durumu yasa gor kaldiramayacak gibiyseniz ona gore hareket edersiniz.Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. İyice ölçüp biçip karar vermem gerekiyor umarım doğru bir karar veririm. Sizler de inşallah hiç ayrılmamak üzere kavuşursunuz aile bütünlüğünüz sağlanır.
Merhaba merak ettim sizi ? Nereye cıktı tayininiz? Bizim çıkmadı atama yapmamışlar şok olduk çok bekliyordukBugün acıklanırmı acaba artık hevesimde kalmadı benim
Tercih dışı Ankara’ya vermişler ama ne şanski 4tabur yerindeymiş eşimin tabur binası yokmuş.Taburu izmirdeymiş.Nereye gidecek anlamadık en kısa zamanda netleşir inşMerhaba merak ettim sizi ? Nereye cıktı tayininiz? Bizim çıkmadı atama yapmamışlar şok olduk çok bekliyorduk
Bende Sivas bekliyordum tercih dışı verdilerBen sivastan geldim buraya -10lardan 40 derecelere geldik bizde