14 15 aydir ayriyiz. 5 aydir da gormedim. Burda bi arkadas 6 yillik ayrilktan bahsetti bisey diyemiyorum. Isimiz zor. Cok özledimBende 88 gündür eşimin yolunu gözlüyorum. Karantinadan çıkarmadılar bir ara kendimi çok üzüyordum sanırım buna da alıştım
Sizinkiler de çok fazla gerçekten bizim en fazla 60 gün oluyordu normalde de 50 gündü. Lanet virüs yüzünden bilinmezde kaldık14 15 aydir ayriyiz. 5 aydir da gormedim. Burda bi arkadas 6 yillik ayrilktan bahsetti bisey diyemiyorum. Isimiz zor. Cok özledim
Hayirlisiyla aciklanir insallah bir duyumum yok ama bu aksami bekliyorumBugun açıklanırmı acaba bır duyum alan varmı?
Bugun de aciklanmazsa pazartesi artik arayip ne beklediklerini sorasim varHavacı uzmanlarında açıklanmış biz hala beklemede
Eveeeet dün gec vakitte aldım ama bebeğim yüzünden vakit bulup yazamadım. Güney gurup komutanlığı vardiyalı çalışmaya geçmiş bir hafta nöbet bir hafta izin bir hafta izolasyon şeklinde. Kuzey gurup ta bunu uygular ama nasıl uygular bilmiyorum. Tayinler de 12 sinden sonra. Benim eşim de kidemine göre ancak 1 temmuz gibi eve gelebiliyo ama limana gelicek . En azından yakın olduğunu bilicem. Tüm bunlar kesin değil ama yazılı emirler ve görüşler bunlar. İnşallah tez zamanda kavusalim hepimiz. Valla net olmasa bile içim bi nebze rahatladı
Ya doğru mu anladım. Şimdi bir hafta evde olacak bir hafta izolasyonda sonra bir hafta gemide çalışacak. Toplam 3 hafta sonra yeniden eve dönme sırası mı gelecek? Biz batı gruptayız inşallah o da öyledirEveeeet dün gec vakitte aldım ama bebeğim yüzünden vakit bulup yazamadım. Güney gurup komutanlığı vardiyalı çalışmaya geçmiş bir hafta nöbet bir hafta izin bir hafta izolasyon şeklinde. Kuzey gurup ta bunu uygular ama nasıl uygular bilmiyorum. Tayinler de 12 sinden sonra. Benim eşim de kidemine göre ancak 1 temmuz gibi eve gelebiliyo ama limana gelicek . En azından yakın olduğunu bilicem. Tüm bunlar kesin değil ama yazılı emirler ve görüşler bunlar. İnşallah tez zamanda kavusalim hepimiz. Valla net olmasa bile içim bi nebze rahatladı
Eşim şuan güney de görevde o yüzden oradaki uygulama bu. Yani genel bi karar olduğunu düşünüyorum. Biz de Kuzey guruba bağlıyız.Ya doğru mu anladım. Şimdi bir hafta evde olacak bir hafta izolasyonda sonra bir hafta gemide çalışacak. Toplam 3 hafta sonra yeniden eve dönme sırası mı gelecek? Biz batı gruptayız inşallah o da öyledir
Merhaba eşiniz denizci galiba. Benim esim karaci. Tayinler 12sinden sonra demissiniz hepsi miEveeeet dün gec vakitte aldım ama bebeğim yüzünden vakit bulup yazamadım. Güney gurup komutanlığı vardiyalı çalışmaya geçmiş bir hafta nöbet bir hafta izin bir hafta izolasyon şeklinde. Kuzey gurup ta bunu uygular ama nasıl uygular bilmiyorum. Tayinler de 12 sinden sonra. Benim eşim de kidemine göre ancak 1 temmuz gibi eve gelebiliyo ama limana gelicek . En azından yakın olduğunu bilicem. Tüm bunlar kesin değil ama yazılı emirler ve görüşler bunlar. İnşallah tez zamanda kavusalim hepimiz. Valla net olmasa bile içim bi nebze rahatladı
Valla karacilari bilmiyorum açıkçası ama denizciler için öyle olacak.Merhaba eşiniz denizci galiba. Benim esim karaci. Tayinler 12sinden sonra demissiniz hepsi mi
Allah hepimize kolaylık versinNe diyeceğimi bilemedim. Hepimizin hakkında hayırlısı ben yarin açıklanır artık bizimkiler de diye düşünüyordum
Evet canım benim eşim pazar günü geldi şükür ama 7 gün izinli sonra 7 gün karantina olacakmış sonra 45 gün yine gemide kalacaklarmış. Çok saçma değil mi yaDenizcilerden dönmeye başlamışlar kızlar bazı arkadaşların eşleri gelmeye başladı
45 gün mü???? Sanırım eşinizin görevi var. Çünkü rutin için mantıksızEvet canım benim eşim pazar günü geldi şükür ama 7 gün izinli sonra 7 gün karantina olacakmış sonra 45 gün yine gemide kalacaklarmış. Çok saçma değil mi ya