- 22 Aralık 2017
- 2.087
- 1.688
Hayirlisi olsun canim sivasi seviyorum bnBende Sivas bekliyordum tercih dışı verdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim sivasi seviyorum bnBende Sivas bekliyordum tercih dışı verdiler
Kafalar zehir gibi piril piril bize de çıkmadı Iste. Hayirlisi olsun size de insallah rahat edeceginiz bir yer olurTercih dışı Ankara’ya vermişler ama ne şanski 4tabur yerindeymiş eşimin tabur binası yokmuş.Taburu izmirdeymiş.Nereye gidecek anlamadık en kısa zamanda netleşir inş
Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Eşimde 7 gün kaldı birlikte sosyal tesiste karantinada kalacaksınız dediler sonra iptal ettiler. Eşim yalnız gitti şimdi 7 günde karantinada kalacak sonra yeniden gemiye girecekler. Pazar sabahı kendim götürüp bıraktım. Hem cumartesi akşamı hem pazar günü bıraktıktan sonra arabada ağlaya ağlaya eve döndüm 3 ay bekledik tam kavuştuk derken yeniden ayrıldık insan hiç doyamıyor ki... Dzkk de kızamıyorum onlarda haklılar vaka sayısı yine arttı. Elbet geçecek bu günler ama biz çok yıpranacağız. Ben yanıma kardeşimi çağırdım. Bence sende yalnız kalma insan tek kalınca daha çok kafayla takıp üzülüyorEşim ancak eve gelebilmişti bir hafta bile kalamadı sadec 4 gün . Bu sabah ugurladim. Artık çok yoruldugumu fark ettim.
Herkes tayin görecek mi ki? Benim eşim gemisinde bir yılı yeni doldurduÇalıştıkları gemiyi aksaz a çektiler daha tayin çıkmadı böyle mantıksızlık görmedim.
Annem vardı yanımda oğlum 8 aylık olacak 21 inde. Beni anlayan yok , şimdi kv geldi onun da anladığı yok . Her gelenle çocuk bakımı konusunda bir fasıl tartışmak zorunda kalıyorum.Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Eşimde 7 gün kaldı birlikte sosyal tesiste karantinada kalacaksınız dediler sonra iptal ettiler. Eşim yalnız gitti şimdi 7 günde karantinada kalacak sonra yeniden gemiye girecekler. Pazar sabahı kendim götürüp bıraktım. Hem cumartesi akşamı hem pazar günü bıraktıktan sonra arabada ağlaya ağlaya eve döndüm 3 ay bekledik tam kavuştuk derken yeniden ayrıldık insan hiç doyamıyor ki... Dzkk de kızamıyorum onlarda haklılar vaka sayısı yine arttı. Elbet geçecek bu günler ama biz çok yıpranacağız. Ben yanıma kardeşimi çağırdım. Bence sende yalnız kalma insan tek kalınca daha çok kafayla takıp üzülüyor
Yok herkes tayin görmez zaten ama çoğunluğun bir yıl da olsa görmesi büyük ihtimal.Herkes tayin görecek mi ki? Benim eşim gemisinde bir yılı yeni doldurdu
Allah kolaylik versin cok iyi anliyorum cok zor. Mantığın bittiği yerde askerlik baslar derler ya onun gibi mantik aramıyorum tsk nin hicbir kurumunda. Allaha emanet olsnlar sag gidp salim gelsnler baska istegim yokAnnem vardı yanımda oğlum 8 aylık olacak 21 inde. Beni anlayan yok , şimdi kv geldi onun da anladığı yok . Her gelenle çocuk bakımı konusunda bir fasıl tartışmak zorunda kalıyorum.
Yaşadığımız durum konusunda beni anladigina şüphem yok çünkü bu durumları ancak yasayan anlar. Eşim şimdi karantinada 3 kişi kaliyolarmis o da mantıksızlık evde ben daha iyi izole ederdim. Valla dkkk hiç de hak vermiyorum. Hepimiz aynı hükümetin uygulamalarına tabi değil miyiz? Artık psikolojim de bozuldu yıllardır seyire gider gelir asla son bakışta beni üzgün görmesin diye hep gülümser espiriler yapar mutlu ugurlardım. Bugün de çabaladım ama olmadı. Kimsenin bize bunları yaşatmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Asker ölünce kıymetli oluyo keşke yaşarken de değer verebilseler.
Yok herkes tayin görmez zaten ama çoğunluğun bir yıl da olsa görmesi büyük ihtimal.
Bir de benim eşim golcuge geldikten 3 ay sonra tekrar tayin olmuştu. Yatay ve dikey tayinler var. Yatay tayinlerde aynı pozisyonda farklı bir yerde görev yapiyo diket tayinlerde yükselme oluyo. İlk dikey tayinden sonra bir sürü yatay tayin oldu çünkü kendini kovduranlar, ihraç edilenler ,istifa edenler vs vs boşluklar dolduruluyoHerkes tayin görecek mi ki? Benim eşim gemisinde bir yılı yeni doldurdu
Peki ne zaman açıklanacak bir bilgi var mıBir de benim eşim golcuge geldikten 3 ay sonra tekrar tayin olmuştu. Yatay ve dikey tayinler var. Yatay tayinlerde aynı pozisyonda farklı bir yerde görev yapiyo diket tayinlerde yükselme oluyo. İlk dikey tayinden sonra bir sürü yatay tayin oldu çünkü kendini kovduranlar, ihraç edilenler ,istifa edenler vs vs boşluklar dolduruluyo
Malesef yok o kadar keyfi hareket ediyolar ki .gemiler indi . İnsanların evleri burda bu insanlar ne kadar böyle idame ettirebilir diye düşünen yok. Eşim bu hafta gelir demişti çünkü gemilerin indirilecegi yazı gelmişti . Yani mantıken bu hafta olması gerekiyo ama ben mantık aramıyorum artık yaptıklarındaPeki ne zaman açıklanacak bir bilgi var mı
Kesinlikle mantık yok benim eşim yine 1 hafta izin yaptı. Ben gemiden hiç çıkamayan izni iptal olanları düşünüyorum. O insanlar herhalde uzun bir süre daha çıkamayacak. Çok zor bir durum...Malesef yok o kadar keyfi hareket ediyolar ki .gemiler indi . İnsanların evleri burda bu insanlar ne kadar böyle idame ettirebilir diye düşünen yok. Eşim bu hafta gelir demişti çünkü gemilerin indirilecegi yazı gelmişti . Yani mantıken bu hafta olması gerekiyo ama ben mantık aramıyorum artık yaptıklarında
Evet eşimle aynı gemide olup çıkmayanlar da var ben de çok üzüldüm. Biri eşi yeni doğum yapmıştı doğumda eşinin yanındaydı sonra bi gitti şuan bebek 4 aylık . Adam eve 5 dk mesafedeki limanda ama evine gitmesine izin yok. Kimseyi bu moralle daha uzun süre caliatiramazlarKesinlikle mantık yok benim eşim yine 1 hafta izin yaptı. Ben gemiden hiç çıkamayan izni iptal olanları düşünüyorum. O insanlar herhalde uzun bir süre daha çıkamayacak. Çok zor bir durum...
Çok zor gerçekten bu kadar yakınken görememek bir o kadar da uzak olmak... Umarım bu zor günler en yakın zamanda geride kalırEvet eşimle aynı gemide olup çıkmayanlar da var ben de çok üzüldüm. Biri eşi yeni doğum yapmıştı doğumda eşinin yanındaydı sonra bi gitti şuan bebek 4 aylık . Adam eve 5 dk mesafedeki limanda ama evine gitmesine izin yok. Kimseyi bu moralle daha uzun süre caliatiramazlar
Korona biter başka bi şey çıkar hastalık olmasa bile. Deniz kuvvetlerinde mantıklı iş yapan adam kalmamış ki . O yüzden iyi yönde olan gelişmelere hiç umudum yok. Şanslı olanlar birikimi olup dışarda iş kurabilecek olup kendini attiranlar, zorunu hizmetini doldurup bırakanlar bir de onuruyla emekli olabilenler.Çok zor gerçekten bu kadar yakınken görememek bir o kadar da uzak olmak... Umarım bu zor günler en yakın zamanda geride kalır
O kadar doluyum ki o kadar yani anlatamamÇok zor gerçekten bu kadar yakınken görememek bir o kadar da uzak olmak... Umarım bu zor günler en yakın zamanda geride kalır
Virüsten önce ortam gayet iyiydi bu virüs her şeyi belirsizleştirdi. Dzkk hak veriyorum o kadar insan aynı gemide birine bulaşsa hepsi enfekte olacak. Dönüşümlü dışarı çıkmaları mantıklıydı ama virüs yeniden yükselişe geçti. Şuan kuvvet açısından en iyisi karantinaya devam etmeleri.. Kimsenin psikolojisi ve dayanma gücü kalmadı biliyorum ama şu ortamda zaten beklemekten başka çıkış yolu yokKorona biter başka bi şey çıkar hastalık olmasa bile. Deniz kuvvetlerinde mantıklı iş yapan adam kalmamış ki . O yüzden iyi yönde olan gelişmelere hiç umudum yok. Şanslı olanlar birikimi olup dışarda iş kurabilecek olup kendini attiranlar, zorunu hizmetini doldurup bırakanlar bir de onuruyla emekli olabilenler.
Geç görmüşüm. Bizim cilemiz taaa ergenekon balyoz dönemiyle başladı . Damdan düşenin halinden damdan düşenler anlar. Biz koronadan beter süreçler yaşadık Allah bir daha yaşatmasın . Sonra 15 temmuz ver hiç bir şey eskisi olamayacak noktaya geldik. Yani bize ne koronadan öncesi ne sonrasıVirüsten önce ortam gayet iyiydi bu virüs her şeyi belirsizleştirdi. Dzkk hak veriyorum o kadar insan aynı gemide birine bulaşsa hepsi enfekte olacak. Dönüşümlü dışarı çıkmaları mantıklıydı ama virüs yeniden yükselişe geçti. Şuan kuvvet açısından en iyisi karantinaya devam etmeleri.. Kimsenin psikolojisi ve dayanma gücü kalmadı biliyorum ama şu ortamda zaten beklemekten başka çıkış yolu yok
Evet tayinler açıklandı ikinci gruptakiler de izne çıktı acaba böyle sırayla yeniden birinci grupta çıkacak mı çok merak ediyorum umarım yeniden eve dönerlerBu arada sonunda denize de tayinler geldi hepimiz için hayırlı olsun. İyi mi oldu kötü mü oldu yaşayıp gorucez. Sadece hiç yqnilmadigim gibi yine yanilmadim bazı şeyler nyine eskisinden daha zor olucak. Biz her gün biseyler daha iyi olsun diye beklemeye devam edicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun